You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bodybuilding
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 16
απλα πραγματα....λαθος της σου λη
Επισκέπτης
επειδη ασχολουμαι χρονια με αθλητισμο,ειναι πολυ ασχημες οι επιπτωσεις της καταχρησης ουσιων στο σωμα σου.αλλο να εισαι γυμνασμενος κι αλλο να φουσκωνεις με τεχνικους τροπους σε σημειο παραμορφωσης
Επισκέπτης
επειδη ασχολουμαι χρονια με αθλητισμο,
τι αθλημα κανεις μωρη?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 16
γιατι με το ζορι τα δινουν; εγω ξερω οτι κανουν κρα ολοι για παραπανω επιδοσειςεπειδη ασχολουμαι χρονια με αθλητισμο,ειναι πολυ ασχημες οι επιπτωσεις της καταχρησης ουσιων στο σωμα σου.αλλο να εισαι γυμνασμενος κι αλλο να φουσκωνεις με τεχνικους τροπους σε σημειο παραμορφωσης
Επισκέπτης
εγω αγαπητη μου εκτος απ το ξυσαρχιδειν εκανα 8 χρονια kickboxing,judo,ελληνορωμαικη,χαντμπολ και διαφορα αλλα,δε σου κανω πλακα. αυτο που εμαθα ειναι οτι καλα ειναι ολα αυτα αλλα μονο για γυμναστικη.τι αθλημα κανεις μωρη?
Επισκέπτης
αν θελεις τα παιρνεις αλλα εξαρταται,στον πρωταθλητισμο αν θελεις επιδοσεις αναγκαστικα θα παρεις γιατι δεν ειναι δυνατον τα επιπεδα τεστοστερονης πχ που εχεις να ειναι μεγαλυτερα απο καποιου που παιρνει επιπλεον τεστοστερονη η αμινοξεα η αυξητικη κλπγιατι με το ζορι τα δινουν; εγω ξερω οτι κανουν κρα ολοι για παραπανω επιδοσεις
Επισκέπτης
εγω αγαπητη μου εκτος απ το ξυσαρχιδειν εκανα 8 χρονια kickboxing,judo,ελληνορωμαικη,χαντμπολ και διαφορα αλλα,δε σου κανω πλακα. αυτο που εμαθα ειναι οτι καλα ειναι ολα αυτα αλλα μονο για γυμναστικη.
χρυση μου δηλαδη εαν σου πουμε τιποτα θα μας σπασεις κ στο ξυλο ε?
ωραιος καλα κανεις να γυμναζεσαι

απλα πραγματα....λαθος της σου λη

Λιγη παραπανω δωσολογια και να τα αποτελεσματα!

Συνημμένα
Επισκέπτης
Κάποτε ρώτησαν ένα διάσημο αμερικανό γυμναστή: Πώς μπορώ να αποκτήσω το σώμα που βλέπω στα περιοδικά; Εκείνο που απάντησε κατηγορηματικά: Δεν θα αποκτήσετε ποτέ σώμα σαν αυτό που βλέπετε στα περιοδικά με απλή γυμναστική
;)
;)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 66
Λες να μας δείρει;χρυση μου δηλαδη εαν σου πουμε τιποτα θα μας σπασεις κ στο ξυλο ε?
ωραιος καλα κανεις να γυμναζεσαι![]()

Επισκέπτης
αν θελεις τα παιρνεις αλλα εξαρταται,στον πρωταθλητισμο αν θελεις επιδοσεις αναγκαστικα θα παρεις γιατι δεν ειναι δυνατον τα επιπεδα τεστοστερονης πχ που εχεις να ειναι μεγαλυτερα απο καποιου που παιρνει επιπλεον τεστοστερονη η αμινοξεα η αυξητικη κλπ
Τα αμινοξέα φίλε μου δεν ανήκουν στην κατηγορία των αναβολικών
Επισκέπτης
Λες να μας δείρει;
![]()
![]()
![]()
![]()
ε τον βλεπω μπριζομενο σημερα...λες να εριξε κανα χεσιμο σε καμια γκομενα κ να εχει τα νευρα του

Επισκέπτης
Κάποτε ρώτησαν ένα διάσημο αμερικανό γυμναστή: Πώς μπορώ να αποκτήσω το σώμα που βλέπω στα περιοδικά; Εκείνο που απάντησε κατηγορηματικά: Δεν θα αποκτήσετε ποτέ σώμα σαν αυτό που βλέπετε στα περιοδικά με απλή γυμναστική
;)
προφανως αλλα ουτε κ αυτα που βλεπεις στην φωτογραφια ειναι μονιμα...αυτα ειναι για καποιες μερες που ειναι οι αγωνες...οι μποντυμπιλνταραδες δεν ειναι ολο το χρονο οπως στις φωτογραφιες
Επισκέπτης
λαθος παραδειγμα οκ,η ουσια ειναι οτι αλλο η φυσικη γυμναστικη κι αλλο οι ενεσεις με whinstrol,dianabol,deca καιλ λοιπες μαλακιουλες για να στεγνωσεις που λενε και διαφορα αλλα.Τα αμινοξέα φίλε μου δεν ανήκουν στην κατηγορία των αναβολικών
Επισκέπτης
εσενα ουτε με τριανταφυλλο βρε...ε τον βλεπω μπριζομενο σημερα...λες να εριξε κανα χεσιμο σε καμια γκομενα κ να εχει τα νευρα του![]()
![]()
![]()

pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 66
Ναι. σήμερα τον βλέπω και γω κάπως.ε τον βλεπω μπριζομενο σημερα...λες να εριξε κανα χεσιμο σε καμια γκομενα κ να εχει τα νευρα του![]()
![]()
![]()
Μας αγνοεί συνέχεια.
Κάτι του συμβαίνει.
Επισκέπτης
Ναι. σήμερα τον βλέπω και γω κάπως.
Μας αγνοεί συνέχεια.
Κάτι του συμβαίνει.
![]()
![]()
![]()
δεν καταλαβες?μας γραφει γιατι ειναι ελλεηνιδος επομενως μας φτηνει για να κολλησουμε σαν γραμματοσημο
...ξερει τι κανει αυτος

Επισκέπτης
σωστος.αμα τους δεις οφ σιζον ειναι σα βοδια ,ουτε γραμμωση εχουν ουτε τοσο ογκο .προφανως αλλα ουτε κ αυτα που βλεπεις στην φωτογραφια ειναι μονιμα...αυτα ειναι για καποιες μερες που ειναι οι αγωνες...οι μποντυμπιλνταραδες δεν ειναι ολο το χρονο οπως στις φωτογραφιες
Επισκέπτης
λαθος παραδειγμα οκ,η ουσια ειναι οτι αλλο η φυσικη γυμναστικη κι αλλο οι ενεσεις με whinstrol,dianabol,deca καιλ λοιπες μαλακιουλες για να στεγνωσεις που λενε και διαφορα αλλα.
Σίγουρα, σαν τη γυμνασιτκή τη φυσική δεν συγκρίνεται τίποτα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 149
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις