Νέα

Blue Iguana Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 235K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

masterschizo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2023
Like
66
Πόντοι
0
Παίδες έχω ξαναπάει αρκετά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Δεδομένου ότι είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν πολύ οι αλλαγές το έχω λιώσει.
Οπότε γράφω τις αξιολογήσεις μου μετά από αρκετή εμπειρία πλέον:
- Η Ολίβια από τη Ρουμανία με τις μεγάλες φυσικές βυζάρες είναι από τις αγαπημένες μου, περνάω ωραία στο πριβέ μαζί της και πιάνουμε και αρκετή κουβέντα όποτε πάω (προσοχή, θα προσπαθήσει να σας δαγκώσει).
- Η Νίνα (Ελληνίδα) είναι ένα μωρό με απίστευτα όμορφη φάτσα, my crash, σκάσε και πάρε τα λεφτά μου, κωλάρα και ψεύτικο βύζο. Επίσης καλή στο μπλα μπλα, με χιούμορ, όχι και τόσο δυνατή στο πριβέ.
- Η Μάγια από Καζακστάν, ό,τι πιο δυνατό διαθέτει το μαγαζί, απίστευτα όμορφη γυναικάρα (τα έχω ξαναπεί), με τρομερή διάθεση στο πριβέ. Πρέπει να την προλάβεις γιατί είναι περιζήτητη. Αν της πεις για ποτό, η πρώτη της αντίδραση είναι "Άσε το ποτό και πάμε για χορό".
- Για τη Λάρα (Ελληνίδα) έχουν ειπωθεί τα πάντα. Πολύ αθλητική, τρομερός κώλος, πολύ δυνατό πριβέ, δύο πράγματα που με χάλασαν την τελευταία φορά ότι ίδρωνε πολύ (κλείστε τη γμμν θέρμανση!) και ότι αναστέναζε λες και την πηδούσα κανονικά. Χαλάρωσε δλδ λίγο κοπέλα μου... Κατά τα άλλα όμως πολύ φιλική και επαγγελματίας.
- Μελίνα, ξανθιά ελληνίδα αδύνατη, που είναι πολύ καλή στο πριβέ και την προτιμώ αν και δε μου αρέσουν οι αδύνατες. Την τελευταία φορά έκανα διπλό πριβέ με αυτή και με τη Νίνα.
- Μια άλλη ελληνίδα μελαχρινή με βυζάρες (δε θυμάμαι όνομα). Την είδα στην πίστα και είχε τομές κάτω από τα βυζιά οπότε θεώρησα ότι είναι πλαστικό. Στο πριβέ που το έπιασα όμως ήταν φυσικό και μου είπε ότι έχει βγάλει βυζία γιατί ήταν πολύ βαριά και την πονούσε η πλάτη. Οπότε βυζάρες μεν, από την άλλη ήταν λίγο wasted όταν πήγαμε για χορό (δεν ξέρω από τι) και δεν ένιωθε και πολύ τι έκανε. Κρίμα, θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω αν τη βρω σε καλύτερη κατάσταση.
- Μια άλλη ξανθιά Τσέχα νομίζω, δε θυμάμαι όνομα, όμορφη γυναίκα, πολύ ευγενική και φιλική, αλλά πολύ ξενέρωτη στο πριβέ. Μου λέει στην αρχή Μην πιάνεις ρώγες από τα βυζιά, μόνο από κάτω, κάτι τέτοιο. Τη λέω, spanking μπορώ να κάνω; Μου λέει Καλύτερα όχι γιατί ο κώλος μου αρέσει σε όλους και θέλουν να το κάνουν και με έχει κουράσει. Μου το ψείρισε ευγενικά το 20ευρω...
- Βανέσα (νομίζω), Τσεχία, μεγάλα βυζιά, μεγάλη κωλάρα, μόνο μια φορά έχω κάνει πριβέ, μου αρέσει, θα ήθελα να ξαναπάρω αλλά δεν πετυχαίνει.
Να πω και μια καλή κουβέντα για το προσωπικό. Πολύ ευγενικοί όλοι, δε σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα ή αμήχανα. Μια φορά έτυχε να κάνουν λάθος χρέωση (νομίζω 20 ευρώ παραπάνω) και χωρίς να πω τίποτα (γιατί κι εγώ δεν ήμουν σίγουρος, μετρούσα από μέσα μου τους χορούς) όταν ήρθαν με το POS μου είπαν πως είχε γίνει λάθος και το σωστό είναι τόσο.

Τελευταία τροποποίηση:

drand

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0

Scooby doo3

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2024
Like
19
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο blue μετά από χρόνια. Συνεχίζει να είναι καθαρό μαγαζί με καθαρά ποτά . Εξυπηρετικό προσωπικό.
Από κοπέλες εμφανίσιμες και ευγενικές.
Ξεχώρισα την Μαγια αλλά αν είστε φαν του κώλου τότε δαγκωτο κω-Λαρα ... Διαστημικός κωλος ... Έκανα πριβέ και με τις δύο

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.335
Πόντοι
216
live show με ζευγαρι να δινουν θεαμα δεν παιζει;

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
48
Πόντοι
0
Πέρασμα εχθές κατά τις 12.παρουσες από ότι είδα Λάρα, Μάγια Ηρώ Εύα Μελίνα και κάποιες άλλες που δεν πρόσεξα.ημουνα μόνο για ένα ποτό και δρόμο οπότε δεν έκατσα για κέρασμα ή πριβέ.παντως από χορό στο στύλο που είδα η Μάγια μόνο που την βλέπεις σου σηκώνετε.την επόμενη φορά θα πάω σίγουρα για κάποια πριβέ.

Giagias

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να πω ότι αν κ κατά καιρούς δεν μου αρεσουν οι χορεύτριες του λόγω ξενέρωτης συμπεριφοράς κυρίως ήταν το πρώτο μου στριπ μαγαζί πριν 12 χρόνια περίπου. Πριν κάνα χρόνο που πήγα πληρώσαμε παραπάνω 5 ευρώ φεύγοντας κ μας κυνήγησαν ως την Εγνατία να μας τα επιστρέψουν. Εύγε!

Salonikiosntemek

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Κάποτε είχε την Νίνα με την κωλάρα και κάποιες άλλες καλές.Πέρασα καθημερινή και ήταν μια γεματούλα που δεν μου αρέσει ,η ασιάτισσα και κάποιες άλλες αδιάφορες.Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε οπότε ήπια την μπύρα μου και έφυγα.Κρίμα γιατί μου αρέσει το στυλ του μαγαζιού που είναι πιο παρεΐστικο

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
88
Πόντοι
0
Περασα δυο φορες απο το μαγαζι μεσα στην εβδομαδα και δεν πετυχα καμια φορα την μελινα την ξανθια ελληνιδα. Γνωριζει καποιος αν ειναι στι μαγαζι ή εχει φυγει;
Πετυχα μια ηρω που ηταν παλια καλιγουλα ειχα περασει μαζι της αλλα δεν ελεγε κατι, η μαγια που εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα και μια αλλη πολυ αδυνατη με κοντο μαλλι δεν συγκρατησα ονομα

drand

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Περασα δυο φορες απο το μαγαζι μεσα στην εβδομαδα και δεν πετυχα καμια φορα την μελινα την ξανθια ελληνιδα. Γνωριζει καποιος αν ειναι στι μαγαζι ή εχει φυγει;
Πετυχα μια ηρω που ηταν παλια καλιγουλα ειχα περασει μαζι της αλλα δεν ελεγε κατι, η μαγια που εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα και μια αλλη πολυ αδυνατη με κοντο μαλλι δεν συγκρατησα ονομα
Δεν ρώτησες στο μαγαζί;

vegasmaster

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Άσχημα τα νέα, είναι η Νινα Έφυγε από το μαγαζί. Ξέρει κανείς μήπως είναι πουθενά αλλού η έφυγε από το άθλημα εντελώς;

Fgk34

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχουν καποιες που δεν μπορεις να ακουμπησεις στο πριβε?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
158
Πόντοι
1
Παίδες έχω ξαναπάει αρκετά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Δεδομένου ότι είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν πολύ οι αλλαγές το έχω λιώσει.
Οπότε γράφω τις αξιολογήσεις μου μετά από αρκετή εμπειρία πλέον:
- Η Ολίβια από τη Ρουμανία με τις μεγάλες φυσικές βυζάρες είναι από τις αγαπημένες μου, περνάω ωραία στο πριβέ μαζί της και πιάνουμε και αρκετή κουβέντα όποτε πάω (προσοχή, θα προσπαθήσει να σας δαγκώσει).
- Η Νίνα (Ελληνίδα) είναι ένα μωρό με απίστευτα όμορφη φάτσα, my crash, σκάσε και πάρε τα λεφτά μου, κωλάρα και ψεύτικο βύζο. Επίσης καλή στο μπλα μπλα, με χιούμορ, όχι και τόσο δυνατή στο πριβέ.
- Η Μάγια από Καζακστάν, ό,τι πιο δυνατό διαθέτει το μαγαζί, απίστευτα όμορφη γυναικάρα (τα έχω ξαναπεί), με τρομερή διάθεση στο πριβέ. Πρέπει να την προλάβεις γιατί είναι περιζήτητη. Αν της πεις για ποτό, η πρώτη της αντίδραση είναι "Άσε το ποτό και πάμε για χορό".
- Για τη Λάρα (Ελληνίδα) έχουν ειπωθεί τα πάντα. Πολύ αθλητική, τρομερός κώλος, πολύ δυνατό πριβέ, δύο πράγματα που με χάλασαν την τελευταία φορά ότι ίδρωνε πολύ (κλείστε τη γμμν θέρμανση!) και ότι αναστέναζε λες και την πηδούσα κανονικά. Χαλάρωσε δλδ λίγο κοπέλα μου... Κατά τα άλλα όμως πολύ φιλική και επαγγελματίας.
- Μελίνα, ξανθιά ελληνίδα αδύνατη, που είναι πολύ καλή στο πριβέ και την προτιμώ αν και δε μου αρέσουν οι αδύνατες. Την τελευταία φορά έκανα διπλό πριβέ με αυτή και με τη Νίνα.
- Μια άλλη ελληνίδα μελαχρινή με βυζάρες (δε θυμάμαι όνομα). Την είδα στην πίστα και είχε τομές κάτω από τα βυζιά οπότε θεώρησα ότι είναι πλαστικό. Στο πριβέ που το έπιασα όμως ήταν φυσικό και μου είπε ότι έχει βγάλει βυζία γιατί ήταν πολύ βαριά και την πονούσε η πλάτη. Οπότε βυζάρες μεν, από την άλλη ήταν λίγο wasted όταν πήγαμε για χορό (δεν ξέρω από τι) και δεν ένιωθε και πολύ τι έκανε. Κρίμα, θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω αν τη βρω σε καλύτερη κατάσταση.
- Μια άλλη ξανθιά Τσέχα νομίζω, δε θυμάμαι όνομα, όμορφη γυναίκα, πολύ ευγενική και φιλική, αλλά πολύ ξενέρωτη στο πριβέ. Μου λέει στην αρχή Μην πιάνεις ρώγες από τα βυζιά, μόνο από κάτω, κάτι τέτοιο. Τη λέω, spanking μπορώ να κάνω; Μου λέει Καλύτερα όχι γιατί ο κώλος μου αρέσει σε όλους και θέλουν να το κάνουν και με έχει κουράσει. Μου το ψείρισε ευγενικά το 20ευρω...
- Βανέσα (νομίζω), Τσεχία, μεγάλα βυζιά, μεγάλη κωλάρα, μόνο μια φορά έχω κάνει πριβέ, μου αρέσει, θα ήθελα να ξαναπάρω αλλά δεν πετυχαίνει.
Να πω και μια καλή κουβέντα για το προσωπικό. Πολύ ευγενικοί όλοι, δε σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα ή αμήχανα. Μια φορά έτυχε να κάνουν λάθος χρέωση (νομίζω 20 ευρώ παραπάνω) και χωρίς να πω τίποτα (γιατί κι εγώ δεν ήμουν σίγουρος, μετρούσα από μέσα μου τους χορούς) όταν ήρθαν με το POS μου είπαν πως είχε γίνει λάθος και το σωστό είναι τόσο.
εχω χρονια να παω. βυζια μπορεις να γλυψεις στο πριβε? ευχαριστω

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.335
Πόντοι
216
Κανενα τολμηρο σοου οπως στην Αθηνα δεν κανουν πουθενα; Κατι σε... αληθοφανες πηδημα αντρογυνου ή λεσβιακο με διεισδυση... Τα υπολοιπα ειναι φλωρικα.

Fgk34

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Γνωμη για την αδυνατη Ζωη και την ξανθια μελινα εχουμε?

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
2.863
Πόντοι
456
Ραισσα ξέρουμε αν είναι ακόμα εκεί ;

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
274
Πόντοι
21
Ραισσα ξέρουμε αν είναι ακόμα εκεί ;
Έχω την εντύπωση ότι ειναι Θεσσαλονίκη, θεωρώ όμως ότι δεν ειναι στο Blue Iguana. Από όοο ξέρω πάντως εσυ παίζεις Αθήνα μεριά. Τώρα αν πχ είναι να ανεβείς Θεσ/κη και ψάχνεις που να την βρεις, μπορείς να ρωτησεις και στα μαγαζιά (από τις σελίδες τους). Εγώ 2-3 φορες που έχω ρωτήσει ψάχνοντας κάποια, δεν μου έχουν πει ψέματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom