Χύστες, Update.
Όπως είχα πει, ξαναπήγα.
Παρασκευή βράδυ αυτή τη φορά, αργά, κατά τις 2 παρά, πιο νορμάλ ώρα για τέτοια σκηνικά.
Στο μαγαζί έχει γίνει recruitment αρκετά καλό.
Η Βανέσα και η Ελεάννα που πήρα για πριβέ την άλλη φορά δεν ήταν, αλλά είχε new entries. Έχει νέα κορίτσια κι απ' ότι έμαθα θα έρθουν κι άλλα από Σεπτέμβρη.
Μία Ραΐσα, στο ίδιο στιλ με τη Βανέσα (νταρντάνα, όπως μου αρέσει, με μεγάλο αλλά αρκετά σφιχτό κώλο, μεγάλο βυζί, piercing στις ρώγες για όποιον γουστάρει - ναι εγώ). Στην αρχή την έστειλα γιατί ήρθε και μου είπε να πάμε για χορό χωρίς καν να καθίσει, και απ' ότι είδα το έκανε και σε άλλους. Κάτσε το κέρατό μου να πούμε 2 κουβέντες! Μετά αποφάσισα να κάνω ένα prive μαζί της, όχι κάτι ιδιαίτερο. Επειδή της έκανα spanking (ok, ίσως λίγο έντονο) με χαστούκισε στο μάγουλο, έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα

Της είπα να το ξανακάνει.
Επίσης πήρα για χορό την πολύ γυμνασμένη που λέγαμε, ονόματι (κω)Λάρα, Ελληνίδα 40+, χωρισμένη έπειτα από 20 χρόνια γάμου κατά τα λεγόμενά της. Αναθεωρώ σε σχέση με τον κώλο της, είναι καλός. Κατά τα άλλα χαλαρά πράγματα.
Τέλος η
Μάγια, που ήταν μάλλον ό,τι πιο δυνατό είχε το μαγαζί. Καινούρια κι αυτή, όπως και η Ραΐσα (απ' ότι μου είπαν μένουν και μαζί) Πλαστικό βυζί και χείλια, πολύ δυνατά ζυγωματικά, εξωτικό παρουσιαστικό, τελικά μου είπε ότι είναι από το Καζακστάν (λογικό). Πάρα πολύ ομιλητική και επικοινωνιακή (επιτέλους και μία), ήρθε από μόνη της και 2 και 3 φορές να μου μιλήσει αλλά με κέφι, επαγγελματικά, χωρίς να με πιέζει. Κάποια στιγμή της είπα να πάμε για πριβέ, εκεί κάπου χάλασε λίγο το πράγμα γιατί της είχαν ζητήσει άλλοι πριν από μένα, ήταν η σειρά της να κάνει show, στο μεταξύ κάποιος τη ζήτησε για ποτό, οπότε αναγκαστικά περίμενα.
Αλλά επειδή περίμενα πολύ, κατά τις 5 πια σηκώθηκα να φύγω. Οπότε ένιωσε επιτέλους και ήρθε και μου είπε να πάμε. Και ευτυχώς, γιατί ήταν πολύ καλή στο χορό, τουλάχιστον σίγουρα καλύτερη από τα υπόλοιπα κορίτσια του μαγαζιού. Και πολύ διαχυτική, χέρι μέσα από το μποξεράκι, φιλιά, γενικά ασχολούταν μαζί μου, δεν ήταν απλά μια επαγγελματίας που χόρευε περιμένοντας βαριεστημένη να περάσει το δίλεπτο-τρίλεπτο. Έτσι πρέπει να είναι ο πριβέ χορός, το καταλαβαίνω βέβαια ότι δε γίνεται πάντα, αλλά για μένα είναι σημαντικό να παίζει η κοπέλα μαζί σου. Ακόμα και την ώρα που πέρασα από το μπαρ να πληρώσω και να φύγω, μου μιλούσε, με φιλούσε κλπ, να με πιάσει πελάτη και για την επόμενη φορά (πάρτε μαθήματα οι υπόλοιπες, έτσι γίνεται).
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τέλος, υπήρχαν μερικές Ελληνίδες που δεν μου έκαναν κλικ. Μία Αφροδίτη, που ήρθε πρώτη πρώτη στο τραπέζι, τίποτα ιδιαίτερο, ομορφούλα, δυσκολευόταν να περπατήσει στα τακούνια. Μια άλλη που δε θυμάμαι όνομα, κατηγορία φτερού, not my type, δεν ασχολήθηκα και υπήρχαν και άλλα 3-4 κορίτσια, μερικά είχαν πολύ δουλειά, άλλα λιγότερη, γενικά το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ειδικά κατά τις 5 που πήγα για χορό με τη Μάγια, ο χώρος πριβέ, μόνο πριβέ δεν ήταν, αλλά αυτά είναι τα κακά ενός μικρού μαγαζιού. Τα καλά τα έχουμε πει.