Νέα

Blue Iguana Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 788
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
2.002
Πόντοι
206
Επίσκεψη Τετάρτη, το μαγαζί σχεδόν γεμάτο και πολύ αναβαθμισμένη ομάδα σε σχέση με πριν το καλοκαίρι. Η Μαγια όλα τα λεφτά, με διάφορα ο καλύτερος χορός που έχω κάνει.
Υπήρχε παλιά μια Μάγια, μια ξανθιά που έμοιαζε στην Ούμα Θέρμαν.... Αυτή είναι...?

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Επίσκεψη εχθές στο μαγαζί, μετά από lucifer και caligula. Θα πω ότι συνολικά είναι η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με τα άλλα 2. Καλό επίπεδο από κοπέλες, ειδικά μια κοπέλα ξανθιά πραγματικό μοντέλο και μια κοπέλα από Καζακστάν. Ονόματα με τίποτα δεν θυμάμαι. Είσοδος 10 ευρώ. Προτιμηθηκαν και οι δύο οι κοπέλες και ο χορός τιμιοτατος. Το μόνο μείον ίσως ότι το πριβε δεν είναι και τόσο πριβε σαν χώρος.

splitsd

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Υπήρχε παλιά μια Μάγια, μια ξανθιά που έμοιαζε στην Ούμα Θέρμαν.... Αυτή είναι...?
Οχι, είναι μελαχρινή... Αν θυμάμαι καλά γιατί το μάτι άλλου ήταν κολλημένο. Απο Καζακστάν πρέπει να είναι.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.949
Πόντοι
216
Οχι, είναι μελαχρινή... Αν θυμάμαι καλά γιατί το μάτι άλλου ήταν κολλημένο. Απο Καζακστάν πρέπει να είναι.
Η Μάγια είναι από Καζακστάν αλλά δεν το δίνει η κυρία δυστυχώς.

splitsd

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Η Μάγια είναι από Καζακστάν αλλά δεν το δίνει η κυρία δυστυχώς.
Στο χορό και στο τζερτζελο οταν ηρθε ήταν πολύ δυνατή πάντως. Ειδικά στο χορό ήταν απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, αν όχι η καλύτερη.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.949
Πόντοι
216
Στο χορό και στο τζερτζελο οταν ηρθε ήταν πολύ δυνατή πάντως. Ειδικά στο χορό ήταν απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, αν όχι η καλύτερη.
Όταν ήρθε στην Ελλάδα εννοείς?

Lewis_44

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Καλημέρα στα μέλη, νέος εδώ, θέλω να φτάσω τα 5 ποστ οπότε θα γράψω την εμπειρία μου από το μαγαζί. Έχω περάσει αρκετές φορές, την τελευταία φορά πήγα καθημερινή οπότε έλειπε η Λάρα η οποία δουλεύει μόνο ΠΣΚ και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ η κωλάρα της αλλά μέχρι εκεί. Το μαγαζί έχει πάντα 2-3 κοπέλες αρκετά δυνατές και όλες οι άλλες είναι πολύ κάτω του μετρίου τουλάχιστον για τα γούστα μου. Τελευταία φορά που πήγα ήταν εκεί η Νίνα η οποία είναι υπέροχη, φοβερός κώλος και ωραίο αλλά πλαστικό βυζί με πολύ ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Ο χορός που πήρα μαζί της δεν ήταν κάτι το φοβερό αλλά αξίζει. Ήταν και μια άλλη ξανθιά με πολύ μακρύ μαλλί που ήταν συνέχεια με έναν άλλον και η Νατάσα με την οποία έχω κάνει αρκετούς χορούς και έχει πολύ ωραίο κώλο αλλά τελευταία έχει σπάσει πολύ στο πρόσωπο δυστυχώς. Αυτά, συγγνώμη αν κούρασα.

SofosSkylos

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
επίσκεψη καθημερινή την προηγούμενη εβδομάδα. Μικρό ρόστερ , λογικό για τέταρτη μεσοβδόμαδα. Δύο τυπισσες σαν θείες, τουλάχιστον ευγενικές δεν σε πίεζαν.τρισα ξανθιά μεγαλουτσικη, καλό σώμα καλό πριβέ.μια Ελληνίδα μελαχρινη με tatoo , η νεαρότερη, φοβερός κωλος.δεννθυμαμαι ονομα.πολυ τίμιο πριβέ.και ευγενική και με πλάκα στο κερασμενο ποτό. ευρώ.γενικα τίμια εμπειρία για μικρή κατανάλωση και χαλαρη τσάρκα βράδυ.
10 ευρώ είσοδος με ποτό.ειχα αρκετά χρόνια να πάω.κλασικα ο χώρος του πριβέ δεξιά βάθος.
Ίσως πιο φιλικό από το lucifer που είχα πάει κανένα μήνα πριν.σιγουρα λιγότερο εντυπωσιακές γκόμενες και κάποιες μέτριες αλλα δεν ξέρω γιατί,.μου άρεσε περισσότερο

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Πέρασμα Κυριακή. Πολύ μικρό Ρότερνταμ, 5 κοπέλες αν θυμάμαι σωστά. Τίποτα το ιδιαίτερο συγκριτικά με την προηγούμενη φορά που είχε 2-3 παρουσίες άκρως εντυπωσιακές. Επίσης η τιμή εισόδου στα 12. Πήρα ένα πριβε με μια κυρία ξανθιά προς milf. Decent χορός.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.436
Πόντοι
2.306
Πέρασμα Κυριακή. Πολύ μικρό Ρότερνταμ, 5 κοπέλες αν θυμάμαι σωστά. Τίποτα το ιδιαίτερο συγκριτικά με την προηγούμενη φορά που είχε 2-3 παρουσίες άκρως εντυπωσιακές. Επίσης η τιμή εισόδου στα 12. Πήρα ένα πριβε με μια κυρία ξανθιά προς milf. Decent χορός.

Το Ρότερνταμ είναι πόλη και έδρα δήμου της ολλανδικής επαρχίας Νότιoς Ολλανδία. Ο δήμος έχει έκταση 319,35 τετρ. χιλιόμετρα. Δεν το λες και μικρό

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Το Ρότερνταμ είναι πόλη και έδρα δήμου της ολλανδικής επαρχίας Νότιoς Ολλανδία. Ο δήμος έχει έκταση 319,35 τετρ. χιλιόμετρα. Δεν το λες και μικρό
Το Ρότερνταμ σίγουρα όχι. Το ρόστερ που ήθελα να γράψω εξ αρχής σίγουρα ναι.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
184
Πόντοι
1
Καλή χρονιά! Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη στο Blue Iguana. Αν σας αρέσουν οι νταρντάνες υπάρχει η Οlivia με μεγάλες βυζάρες και η Vanessa με μεγάλη κωλάρα. Πέρασα πολύ ωραία και με τις δύο. Αν σας αρέσουν οι skinny υπάρχει μια ξανθιά η Vanessa επίσης πολύ καλή στον χορό. Μίλησα και μια κοπέλα την Maya με ασιατικά χαρακτηριστικά, δυστυχώς ήταν ώρα να φύγω και δεν την δοκίμασα. 12 ευρώ η είσοδος, 20 ευρώ ο topless χορός και νομίζω παίζει full γυμνό με 40 αλλά για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος δεν ξέρω και αν αξίζει.

Εγγρ.
9 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Χύστες, Update.
Όπως είχα πει, ξαναπήγα.
Παρασκευή βράδυ αυτή τη φορά, αργά, κατά τις 2 παρά, πιο νορμάλ ώρα για τέτοια σκηνικά.
Στο μαγαζί έχει γίνει recruitment αρκετά καλό.
Η Βανέσα και η Ελεάννα που πήρα για πριβέ την άλλη φορά δεν ήταν, αλλά είχε new entries. Έχει νέα κορίτσια κι απ' ότι έμαθα θα έρθουν κι άλλα από Σεπτέμβρη.
Μία Ραΐσα, στο ίδιο στιλ με τη Βανέσα (νταρντάνα, όπως μου αρέσει, με μεγάλο αλλά αρκετά σφιχτό κώλο, μεγάλο βυζί, piercing στις ρώγες για όποιον γουστάρει - ναι εγώ). Στην αρχή την έστειλα γιατί ήρθε και μου είπε να πάμε για χορό χωρίς καν να καθίσει, και απ' ότι είδα το έκανε και σε άλλους. Κάτσε το κέρατό μου να πούμε 2 κουβέντες! Μετά αποφάσισα να κάνω ένα prive μαζί της, όχι κάτι ιδιαίτερο. Επειδή της έκανα spanking (ok, ίσως λίγο έντονο) με χαστούκισε στο μάγουλο, έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα :) Της είπα να το ξανακάνει.
Επίσης πήρα για χορό την πολύ γυμνασμένη που λέγαμε, ονόματι (κω)Λάρα, Ελληνίδα 40+, χωρισμένη έπειτα από 20 χρόνια γάμου κατά τα λεγόμενά της. Αναθεωρώ σε σχέση με τον κώλο της, είναι καλός. Κατά τα άλλα χαλαρά πράγματα.
Τέλος η Μάγια, που ήταν μάλλον ό,τι πιο δυνατό είχε το μαγαζί. Καινούρια κι αυτή, όπως και η Ραΐσα (απ' ότι μου είπαν μένουν και μαζί) Πλαστικό βυζί και χείλια, πολύ δυνατά ζυγωματικά, εξωτικό παρουσιαστικό, τελικά μου είπε ότι είναι από το Καζακστάν (λογικό). Πάρα πολύ ομιλητική και επικοινωνιακή (επιτέλους και μία), ήρθε από μόνη της και 2 και 3 φορές να μου μιλήσει αλλά με κέφι, επαγγελματικά, χωρίς να με πιέζει. Κάποια στιγμή της είπα να πάμε για πριβέ, εκεί κάπου χάλασε λίγο το πράγμα γιατί της είχαν ζητήσει άλλοι πριν από μένα, ήταν η σειρά της να κάνει show, στο μεταξύ κάποιος τη ζήτησε για ποτό, οπότε αναγκαστικά περίμενα.
Αλλά επειδή περίμενα πολύ, κατά τις 5 πια σηκώθηκα να φύγω. Οπότε ένιωσε επιτέλους και ήρθε και μου είπε να πάμε. Και ευτυχώς, γιατί ήταν πολύ καλή στο χορό, τουλάχιστον σίγουρα καλύτερη από τα υπόλοιπα κορίτσια του μαγαζιού. Και πολύ διαχυτική, χέρι μέσα από το μποξεράκι, φιλιά, γενικά ασχολούταν μαζί μου, δεν ήταν απλά μια επαγγελματίας που χόρευε περιμένοντας βαριεστημένη να περάσει το δίλεπτο-τρίλεπτο. Έτσι πρέπει να είναι ο πριβέ χορός, το καταλαβαίνω βέβαια ότι δε γίνεται πάντα, αλλά για μένα είναι σημαντικό να παίζει η κοπέλα μαζί σου. Ακόμα και την ώρα που πέρασα από το μπαρ να πληρώσω και να φύγω, μου μιλούσε, με φιλούσε κλπ, να με πιάσει πελάτη και για την επόμενη φορά (πάρτε μαθήματα οι υπόλοιπες, έτσι γίνεται).
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τέλος, υπήρχαν μερικές Ελληνίδες που δεν μου έκαναν κλικ. Μία Αφροδίτη, που ήρθε πρώτη πρώτη στο τραπέζι, τίποτα ιδιαίτερο, ομορφούλα, δυσκολευόταν να περπατήσει στα τακούνια. Μια άλλη που δε θυμάμαι όνομα, κατηγορία φτερού, not my type, δεν ασχολήθηκα και υπήρχαν και άλλα 3-4 κορίτσια, μερικά είχαν πολύ δουλειά, άλλα λιγότερη, γενικά το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ειδικά κατά τις 5 που πήγα για χορό με τη Μάγια, ο χώρος πριβέ, μόνο πριβέ δεν ήταν, αλλά αυτά είναι τα κακά ενός μικρού μαγαζιού. Τα καλά τα έχουμε πει.
Καλησπέρα ελπίζω αυτή η απάντηση να σε βρίσκει καλά βλέπω έχουν περάσει κάποια χρόνια από το σχολείο σου …οπότε ίσως να μην υπάρχεις πλέον εδώ μέσα …αλλά αξίζει να δοκιμάσω …επειδή γράφεις για κάτι που με αφορά πως θα μπορούσα να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου έρχομαι ειρηνικά..;

drand

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα
Χθεσινη επισκεψη στο Blue μετα απο πολυ καιρο
Αρκετος κοσμος 7 - 8 κοπελες με αρκετα καλη παρουσια ,εκτος απο δυο ,Βανεσσα και Ολιβια ,αν θυμαμαι καλα τα ονοματα,χαλανε το πρεστιζ υου μαγαζιου,μου θυμισαν την θεια μου απο το χωριο
Η μουσικη πολυ καλη και σε κανονικη ενταση ωστε να μπορεις να μιλησεις ανετα με την κοπελα
Ο χορος στην πιστα ανα 15 λεπτα περιπου
Ξεχωρισα δυο κοπελες
Μελινα ,ξανθια με μακρι μαλλι αρκετα ομορφη μεχρι εκει
Νινα ,η κοπελα ειναι εξωπραγματικη , χορος στην πιστα παρα πολυ καλος ,εμφανιση σουπερ ,φορουσε ενα ολοσωμο μαγιο που εκανε την κορμαρα της τελεια , εμοιαζε με top model , απο τις λιγες φορες που εχω δει σε στριπ τετοια κοπελα
Εθνικοτητα Ελληνιδα ,οπως και η Μελινα
Ακουτε εκει στο μαγαζι ,την Νινα και τα ματια σας ,η κοπελα ειναι ΤΕΛΕΙΑ
Λιγο που μιλησα μαζι της ,την κερασα ενα ποτο,ευγενεστατη και πολυ ευγενικη

Η Μελίνα κάνει τίποτα παραπάνω κατόπιον συννενόησης ,μπορούμε να μάθουμε ;

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Η Μελίνα κάνει τίποτα παραπάνω κατόπιον συννενόησης ,μπορούμε να μάθουμε ;
Εγω φιλε εχω προσπαθησει πολλες φορες για κατι εξτρα αλλα απο τοτε που πηγε στο συγκεκριμενο μεγαζι τα εχε κοψει απο οτι ξερω.

masterschizo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2023
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα ελπίζω αυτή η απάντηση να σε βρίσκει καλά βλέπω έχουν περάσει κάποια χρόνια από το σχολείο σου …οπότε ίσως να μην υπάρχεις πλέον εδώ μέσα …αλλά αξίζει να δοκιμάσω …επειδή γράφεις για κάτι που με αφορά πως θα μπορούσα να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου έρχομαι ειρηνικά..;
Μάγκα, εδώ είμαι, πες τι πληροφορία θες να σου δώσω. Και inbox αν θες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom