Νέα

Blue Iguana Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 746
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
124
Πόντοι
1
Μια ερώτηση στους αγωνιστές, η γυμνασμένη είναι ακόμα εκεί? Νομίζω αναφέρεται ως Λαρα, Σας ευχαριστώ, ,

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
249
Πόντοι
21
Μια ερώτηση στους αγωνιστές, η γυμνασμένη είναι ακόμα εκεί? Νομίζω αναφέρεται ως Λαρα, Σας ευχαριστώ, ,
Απο αυτά που δείχνει στο ινσταγκραμ, προφανώς είναι ακομη εκεί,, εξάλου από τότε που την παρακολουθώ δεν πρεπει να εχει δουλεψει και αλλου. Μπορείς βεβαια να ρωτήσεις και στην σελίδα του Blue Iguana στο ινσταγκραμ, εχει τυχη να τους ρωτησω καποια στιγμη κάτι και μου εχουν απαντήσει. Να ξέρεις ότι δεν δουλεύει κάθε μέρα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
6
Απο αυτά που δείχνει στο ινσταγκραμ, προφανώς είναι ακομη εκεί,, εξάλου από τότε που την παρακολουθώ δεν πρεπει να εχει δουλεψει και αλλου. Μπορείς βεβαια να ρωτήσεις και στην σελίδα του Blue Iguana στο ινσταγκραμ, εχει τυχη να τους ρωτησω καποια στιγμη κάτι και μου εχουν απαντήσει. Να ξέρεις ότι δεν δουλεύει κάθε μέρα.
Νομιζω 3 μερες δουλευει

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.223
Πόντοι
206
Την συγκεκριμένη την έχω δει από κοντά στην Τσιμισκή με άτομο που ήταν το πολύ 25 χρονών και αν ... Ούτε καν την προσέχεις . Άσε που από ότι ξέρω και νομίζω ότι έχει και βίντεο που την γαμουσε ένας μαθητής στο MMA 22 23 χρονών. Καλύτερα να πας στο μαγαζί με κάνα δυο φίλους σου.

Grkpowner

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εχετε ινφο για Ραισσα; Πως μπορω να τη βρω; Στειλτε και dm

tamtiri

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Είναι εύκολο να δώσεις ινσταγκραμ ;

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Την συγκεκριμένη την έχω δει από κοντά στην Τσιμισκή με άτομο που ήταν το πολύ 25 χρονών και αν ... Ούτε καν την προσέχεις . Άσε που από ότι ξέρω και νομίζω ότι έχει και βίντεο που την γαμουσε ένας μαθητής στο MMA 22 23 χρονών. Καλύτερα να πας στο μαγαζί με κάνα δυο φίλους σου.
Καλησπερα! Το βιντεο αυτο που το εχει; Στο onlyfans;

samui

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
θα μπορουσατε να πειτε που μπορουμε να βρουμε το βιντεο στο only fans

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
θα μπορουσατε να πειτε που μπορουμε να βρουμε το βιντεο στο only fans
λογικα κανεις εγγραφη πρωτα.....τωρα αν το εχει διαθεσιμο για ολους τους συνδρομητες η ζητα επιπλεον χρηματα..δες το

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.223
Πόντοι
206
λογικα κανεις εγγραφη πρωτα.....τωρα αν το εχει διαθεσιμο για ολους τους συνδρομητες η ζητα επιπλεον χρηματα..δες το
Ας κάνει το δικό του βιδεο με την κυρία. Δεν ξέρω βέβαια και την ηλικία του.

splitsd

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στο μαγαζί με παρέα. Πολύ προσεγμένο σαν χώρος, ωστόσο η ομάδα σηκώνει βελτίωση, ίσως έφταιγε η μέρα. Με οποία δοκίμασα χορό την ίδρωσε τη φανέλα για τα καλά.

λακης1996

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Καλησπερα
Χθεσινη επισκεψη στο Blue μετα απο πολυ καιρο
Αρκετος κοσμος 7 - 8 κοπελες με αρκετα καλη παρουσια ,εκτος απο δυο ,Βανεσσα και Ολιβια ,αν θυμαμαι καλα τα ονοματα,χαλανε το πρεστιζ υου μαγαζιου,μου θυμισαν την θεια μου απο το χωριο
Η μουσικη πολυ καλη και σε κανονικη ενταση ωστε να μπορεις να μιλησεις ανετα με την κοπελα
Ο χορος στην πιστα ανα 15 λεπτα περιπου
Ξεχωρισα δυο κοπελες
Μελινα ,ξανθια με μακρι μαλλι αρκετα ομορφη μεχρι εκει
Νινα ,η κοπελα ειναι εξωπραγματικη , χορος στην πιστα παρα πολυ καλος ,εμφανιση σουπερ ,φορουσε ενα ολοσωμο μαγιο που εκανε την κορμαρα της τελεια , εμοιαζε με top model , απο τις λιγες φορες που εχω δει σε στριπ τετοια κοπελα
Εθνικοτητα Ελληνιδα ,οπως και η Μελινα
Ακουτε εκει στο μαγαζι ,την Νινα και τα ματια σας ,η κοπελα ειναι ΤΕΛΕΙΑ
Λιγο που μιλησα μαζι της ,την κερασα ενα ποτο,ευγενεστατη και πολυ ευγενικη

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
6
Επισκεψη στο μαγαζι πριν 3 ημερες
Για πεμπτη παρα πολυ κοσμος
κοπελες 5 - 6
Αυτη που ξεχωριζει και με διαφορα απο τις αλλες ειναι η Νινα
Υπεροχος χορος στην πιστα ,αναλογιες σωματος φανταστικες,στο εν λογω μαγαζι ειχα πολυ καιρο να δω τετοια κοπελα
Οντως κανει την διαφορα

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Περασμα προ ημερων μου τραβηξε το βλεμμα μια ξανθια με μακρια μαλλοα αδυνατη παλια δουλευε στο καραμελα. Την κερασα ενα ποτο τα ειπαμε λιγο την πηρα 2 χωρους αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα στο καραμελα ειχε καποια συν που τωρα πια λογω του μαγαζιου εχουν κοπει. Γενικα νομιζω εχει πεσει αρκετα το επιπεδο τοτ χωρου σε σχεση με παλια(ντανα, λιζα κλπ)

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Μια βολτα στο blue ψοφια πραγματα μια κοντη ξανθια ξενη δεν θυμαμαι ονομα αδυνατο κορμι πολυ ωραιο την πηρα για χορο ενα κλασσικο προγραμμα στο μαγαζι ηταν και αυτη η ποκυ γυμνασμενη και μια ακομα ξανθια με αρκετα πιασιματα. Εφυγα κατευθιαν μετα τον χορο γιατι και να ερχονταν οι αλλες δυο απλα θα εχανα τον χρονο μου. Η ξανθια ελληνικα που δουλευε παλια στο καραμελα απουσα. Εχει κανεις καμια πκηροφορια αν ειναι ακομα στο μαγαζι;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
6
Μια βολτα στο blue ψοφια πραγματα μια κοντη ξανθια ξενη δεν θυμαμαι ονομα αδυνατο κορμι πολυ ωραιο την πηρα για χορο ενα κλασσικο προγραμμα στο μαγαζι ηταν και αυτη η ποκυ γυμνασμενη και μια ακομα ξανθια με αρκετα πιασιματα. Εφυγα κατευθιαν μετα τον χορο γιατι και να ερχονταν οι αλλες δυο απλα θα εχανα τον χρονο μου. Η ξανθια ελληνικα που δουλευε παλια στο καραμελα απουσα. Εχει κανεις καμια πκηροφορια αν ειναι ακομα στο μαγαζι;
Το Σαββατο εκει ηταν ,την Μελινα μαλλον θα λες

splitsd

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Επίσκεψη Τετάρτη, το μαγαζί σχεδόν γεμάτο και πολύ αναβαθμισμένη ομάδα σε σχέση με πριν το καλοκαίρι. Η Μαγια όλα τα λεφτά, με διάφορα ο καλύτερος χορός που έχω κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom