Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εφυγε ο γιωργος....καλος η κακος εφυγε που κανονικα αλλοσ επρεπε να φυγει......και να δεις που ολο αυτο που εγινε το προκαλεσε η παραγωγη για να σπασει την τετραδα,γιατη δεν ηταν και τοσο σοβαρο αυτο που εκανε η πουταναρα η μαλακο η στελλα ςστε να την πει διπρωσοπη η αλλη η μαλακο η κορομηλα,,,,,παιδες Ηλιας,ο πιο καθαρος και αντικειμενικος ανθρωπος εκει μεσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.227
Πόντοι
8.006

SOUTZ

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
26
Πόντοι
14.375
σιγα ρε φιλε , σα 12 χρονων ειναι το κοριτσακι,εμενα μου ρχεται να της ζητησω να ανταλλαξουμε αυτοκολλητα
και στο κατω κατω αμα ειναι να παντρευτεις για να πηδηξεις , γαματα ;)
καλο κοριτσακι αλλα βλαχακι, με σπυρακια και προφορα ΓΑΜΑΤΑ!!!
λιγο Β κατηγορια

SOUTZ

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
26
Πόντοι
14.375
Κι ομως βρε φιλε, δεν εχω καιρο να γαμησω.
τι αλλο να πω ρε μεγαλε???
γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου??? ή μαλλον σκεφτεσαι να το εκανες???
βεβαια... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ...οποτε...

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
η στελλιτσα παιδες ειναι καλη για καμια πατρουζα.....gang bang

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ειναι καυλοφατσα ρε σαιλμαν....παραδεξου το

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
θα ηθελα να την εριχνε καμια πουτσα ο ηλιας την (στελλα)...κολοτρυπιδες τα παντα...
τον ηλια τον κοβω να ανοιγη λαγουμια με την πουτσα του....πρεπει να ειναι τερατσιος ο τυπος

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.887
Πόντοι
13.515
Τι σκηνικό παίχτηκε και την πούλεψε ο βλάχος :idiot: :think:.Πάντως τα λεφτά πάνε Κρήτη μάγκες,μην το κουράζετε άλλο το θέμα :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Εγώ λέω τα λέφτά να τα πάει η Στέλλα,για να τα δώσει να κάνει καμιά πλαστική :tooth:

Επισκέπτης
Και μιας και αποχώρησε ο Γιώργος οικειοθελώς....σημαίνει ότι θα έχουμε επιστροφή παλιού παίκτη :headbang:

Ποιος λέτε να έχει σειρά αυτή τη φορά;;; Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει ο άλλος ο Γιάννης,αλλά χωρίς τη μπαζογκόμενα του :dancing:

Μαλακία του πάντως του Γιώργου να φύγει,γιατί ήταν δυναατός παίκτης και θα μπορούσε να κερδίσει τα λεφτά.....κρίμα :-

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.270
Πόντοι
13.245
Τραγική εικόνα να βλέπεις ολόκληρους μαντράχαλους να βάζουν κάθε τρεις και λιγάκι τα κλάματα επειδη ψήφισαν ο ένας τον άλλον.
Αλλά τραγικότερη εικόνα είναι να βλέπεις άλλους μαντράχαλους να κάθονται να παρακαλάνε αυτοί οι τεμπέληδες μαντράχαλοι να κερδίσουν χρήματα επειδή έπαιξαν καλά τον ρόλο τους. Μ' αρέσει που κάθεστε και ψάχνετε αυθεντικούς χαρακτήρες σε παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο.
Για κάποιον που είπε για τον ηλία ότι είναι ο αυθεντικότερος, να του θυμίσω ότι αυτός ξεκίνησε την ιστορία με τα αρνάκια. Κάποιες φορές, όταν είσαι έξυπνος, ξεκινάς συνωμοσίες πιο αθόρυβα κι από περπάτημα γάτας

SOUTZ

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
26
Πόντοι
14.375
Και μιας και αποχώρησε ο Γιώργος οικειοθελώς....σημαίνει ότι θα έχουμε επιστροφή παλιού παίκτη :headbang:

Ποιος λέτε να έχει σειρά αυτή τη φορά;;; Εγώ πάντως θέλω να επιστρέψει ο άλλος ο Γιάννης,αλλά χωρίς τη μπαζογκόμενα του :dancing:

Μαλακία του πάντως του Γιώργου να φύγει,γιατί ήταν δυναατός παίκτης και θα μπορούσε να κερδίσει τα λεφτά.....κρίμα :-

Μπαζογκομενα μπορει... αλλα ειχε σωματαρα για πολλα πουτσοσκαμπιλα!!! αυτη μαλιστα (απο σωμα) οχι η Στελλα που οταν περπαταει αναβει φωτια απο το τριψιμο στα μπουτια της!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom