Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
από το Big Βrother.Σειρά να παίρνουν Εβελίνα

Επιτέλους έφυγε ένας μεγάλος παπάραςαπό το Big Βrother.Σειρά να παίρνουν Εβελίνα
,Γιώργος
![]()
,Ηλίας
να ''ξεβρωμίσει'' το σπίτι από τους
![]()
![]()
)+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!το κοινό θα προτιμήσει να σκάσεις επιτέλους

το κοινό θα προτιμήσει να σκάσεις επιτέλους

Εγώ προτείνω στην επόμενη σεζόν να σε βάλουμε εσένα στο σπίτι του big brother μαζί με 12 gay αράπηδες..τι λες;![]()
Δεν είναι απαραίτητο όλους μαζί μωρή λυσσάρα!!!μόνο 12; Ποιο να πρωτοβολέψω
πήγα να το δω χτες, είχε έναν τύπο που βριζότανε στα κρητικά με έναν που ανάθεμα κι αν καταλάβαινα τι γλώσσα μίλαγε, δεν κατάλαβα για τι, για κάτι μαστορέματα
πααα λέω, μαλακία σημείο πέτυχα
αλλάζω κανάλι
ξαναπάω σε λίγο και πάλι κάτι έλεγε ο κρητικός και φεύγει και ο άλλος συνέχιζε, ώσπου ένας τύπος με σκολίωση του λέει "έλα ρε μαλάκα, έγινε το *δε θυμάμαι τι φτιάχνανε*?" ναι λέει ο άλλος "ε νταξ, πάμε για κάνα φραπέ"
αλλάζω κανάλι
ξαναπάω μετά και πάλι βλέπω κάποιον να κοπανάει με ένα σφυρί
τι σκατά ρε, μερεμέτια κάνουνε? :S
πήγα να το δω χτες, είχε έναν τύπο που βριζότανε στα κρητικά με έναν που ανάθεμα κι αν καταλάβαινα τι γλώσσα μίλαγε, δεν κατάλαβα για τι, για κάτι μαστορέματα
πααα λέω, μαλακία σημείο πέτυχα
αλλάζω κανάλι
ξαναπάω σε λίγο και πάλι κάτι έλεγε ο κρητικός και φεύγει και ο άλλος συνέχιζε, ώσπου ένας τύπος με σκολίωση του λέει "έλα ρε μαλάκα, έγινε το *δε θυμάμαι τι φτιάχνανε*?" ναι λέει ο άλλος "ε νταξ, πάμε για κάνα φραπέ"
αλλάζω κανάλι
ξαναπάω μετά και πάλι βλέπω κάποιον να κοπανάει με ένα σφυρί
τι σκατά ρε, μερεμέτια κάνουνε? :S

Είναι η εβδομαδιαία αποστολή ρε φίλε ;) ;).Απ'ότι έχω καταλάβει θα πρέπει να φτιάξουν μια σχεδία και αρχηγός-συντονιστής της αποστολής είναι ο Γιάννης Φ.Δεν ξέρω όμως τι παίζεται σ'αυτό το δωμάτιο που βλέπω συνέχεια τον Γιάννη και μπαίνουν ένας-ένας οι υπόλοιποι![]()
![]()
είναι η Νικολέττα
.Κλασσική ελλεινίδα που θέλει ξεκόλιασμα
και σπέρμα στη μάπα
.Άντε να βάλω και την Νάρα μέσα,αν και πιστεύω ότι θα κάνει ξενέρωτο γαμήσι >ο γιωργος ειναι καλσικη περιπτωση ελληναρα..λαικος τυπος με τα ουζα του τα μπουζουκια του το μπεγλερι του..δεν μου βγαζει κατι το κακο παντως..