vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελπιζω να μη οδηγαςΓυαλιά δε φοράω ούτε με σφαίρες ακόμα και αν πρέπει
ελπιζω να μη οδηγαςΓυαλιά δε φοράω ούτε με σφαίρες ακόμα και αν πρέπει
Τα υπολοιπα δηλαδη είναι ιδια με την φωτογραφίαΠοιος σου είπε ρε wannabe μποντιμπιλντερά ότι είμαι έτσι;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Γυαλιά δε φοράω ούτε με σφαίρες ακόμα και αν πρέπει
ελπιζω να μη οδηγας![]()
![]()

Τα υπολοιπα δηλαδη είναι ιδια με την φωτογραφία
(εκτός των γυαλιών??)
αααααχαχααχααχαχαχαχχαχααχαχα!!!!!!
....αυτο δηλαδη που νομιζουν οι ελλεεινιδες
οτι τους αρεσειre δεν μας αρεσει αυτο ξεκολληστε λιγο.γιατι ρε εσεις τι εχει το παιδακι στη φωτο??πρεπει δειλαδη σωνει και καλα να κουβαλαει 700 κιλα μαγκια και να εχει 5 ποντους αξυρισια 6 τσαμπουκαδες και φατσα σαν του σκοτωσανε τη μανα και τον γαμησαν στο καπακι
οτι τους αρεσει
re δεν μας αρεσει αυτο ξεκολληστε λιγο.

δεν τον εχω κανει θεο ομως ειπα απλα πως μαρεσει και σαν αντρας,σαν συνολο,μαρεσει και αυτος που παιζει στο ματριξ τι να λεει το ιδιο ειναι και οι 2?ε ναι, ο βιν ντίζελ μπορεί να είναι σφαχτάρι με 500 κιλά αρχίδια αλλά έχει τρυφερό βλέμμα![]()
re δεν μας αρεσει αυτο ξεκολληστε λιγο.
αν μιλατε για τον κρητικο εγω τον βρισκω πολυ αντιπαθη.
και δεν εχω κατι με τους κρητικους ο συγκεκριμενος μου φαινεται πως παει να γινει τσακας.![]()
γιατι ρε εσεις τι εχει το παιδακι στη φωτο??![]()
δεν τον εχω κανει θεο ομως ειπα απλα πως μαρεσει και σαν αντρας,σαν συνολο,μαρεσει και αυτος που παιζει στο ματριξ τι να λεει το ιδιο ειναι και οι 2?![]()

όποια λέει ότι δεν της αρέσει ο κιάνου λέει ψέματα
σατ απ μωρή, για να γελάσεις το είπα![]()
τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες τουγιατι ρε εσεις τι εχει το παιδακι στη φωτο??πρεπει δειλαδη σωνει και καλα να κουβαλαει 700 κιλα μαγκια και να εχει 5 ποντους αξυρισια 6 τσαμπουκαδες και φατσα σαν του σκοτωσανε τη μανα και τον γαμησαν στο καπακι
οτι τους αρεσει
ελλην...απλα
μεχρι να

Δηλαδή μόλις νικήσει ο γιάννης,θα ξυρίσει το κεφάλι του,θα αφήσει μούσι και θα το βάψει ξανθό;
Αν λες για τον wannabe Bill Gates,τότε είναι εντελώς για τον πούτσο...![]()
τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες του![]()

και πιο μπροστα τυπε θα ειχε σφαξει τη μανα του και την γιαγια του στο σπιτι.τυπε η φατσα στην φωτο ειναι η κλασσικη φατσα που αν ειμασταν στο αμερικα θα εσκαγε μυτη στο σχολειο οπλισμενος ως τα δοντια και θα γεμιζε κουμποτρυπες τους συμμαθητες του![]()
με το κουζινομαχαιρο τυπεκαι πιο μπροστα τυπε θα ειχε σφαξει τη μανα του και την γιαγια του στο σπιτι.
ναι τυπε.με το κουζινομαχαιρο τυπε
πριν κανουν το εγκλημα τυπε?ναι τυπε.
τα μεγαλυτερα εγκληματα κατι τετοιες κολοφατσες τα κανουν.
κανονικα ολοι αυτοι τυπε ειναι για γραβατωμα.