thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
παρομοιο μουνι!Η φίλη της τουλάχιστον είναι ωραίο μουνί;![]()
παρομοιο μουνι!Η φίλη της τουλάχιστον είναι ωραίο μουνί;![]()
παρομοιο μουνι!
δεν καταλαβες καλα! την θελω για να την σκιζω.....για γκομενα οχι....δεν θα παρω! ασε να ξερω κατι καλυτερα!!Τύπε αν δεν θες την Ελίνα για γκόμενα,να το κοιτάξεις./...![]()
δεν καταλαβες καλα! την θελω για να την σκιζω.....για γκομενα οχι....δεν θα παρω! ασε να ξερω κατι καλυτερα!!
τεσπα αυτα!
(και για να μην παρεξηγουμαι,δεν ειπα οτι ειπα οτι δεν ειναι μουναρος) ασχετα που την κραζω για αυτα που λεει (χημικος κλπ κλπ)!
παντως περιμενα σ αυτο το bb να εχει πιο extreme καταστασεις(![]()
![]()
![]()
![]()
) με τοσο κωλια που βαλανε αλλα τελικα τζιφος...μαπα το καρπουζι

σιγουρα...αλλα για τιβι μιλαμε!Τι να το κάνεις αν δεν τις γαμήσεις εσύ;![]()
σιγουρα...αλλα για τιβι μιλαμε!
Τώρα μάλιστα..και ποια είναι δηλαδή η μπεκάκου για να νιώθεις περήφανος?Ο Πρωθυπουργός/Πάπας?Η καμια σπουδαία προσωπικότητα των γραμμάτων,της Τέχνης,της Επιστήμης?Δηλαδή αν θα μίλαγες με τον Ελύτη,τον Καζαντζάκη,το Σεφέρη πώς θα ένιωθες?? φίλε δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά,αν είσαι πάνω απο 18 λυπάμαι για τα είδωλά σου.Όχι γι αυτά που πιστεύεις αλλά για αυτά που σε έχουν κάνει να πιστεύεις......εν τω μεταξύ εγώ είμαι περήφανος μόνο και μόνο που αντάλλαξα μερικές κουβέντες μαζί της μέσω φέις![]()
δεν ηταν μεχρι περυσι γιαυτο ετρωγε και μπαν....τωρα που καναμε τα γενεθλια ολα κουλ...,αν είσαι πάνω απο 18
Τώρα μάλιστα..και ποια είναι δηλαδή η μπεκάκου για να νιώθεις περήφανος?Ο Πρωθυπουργός/Πάπας?Η καμια σπουδαία προσωπικότητα των γραμμάτων,της Τέχνης,της Επιστήμης?Δηλαδή αν θα μίλαγες με τον Ελύτη,τον Καζαντζάκη,το Σεφέρη πώς θα ένιωθες?? φίλε δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά,αν είσαι πάνω απο 18 λυπάμαι για τα είδωλά σου.Όχι γι αυτά που πιστεύεις αλλά για αυτά που σε έχουν κάνει να πιστεύεις....
δεν ηταν μεχρι περυσι γιαυτο ετρωγε και μπαν....τωρα που καναμε τα γενεθλια ολα κουλ...![]()
![]()
1000 μηνυματα εχει ηδη....

Αν μιλάγα με τον Ελύτη απολύτως τίποτα....τι να τον κάνω τον πορνόγερο*;
Υπάρχει φήμη που λέει ότι ο Ελύτης ήταν μέγας πορνόγερος
Ο Θεός όμως μου πρόσθεσε και 35 έξτρα χρόνια μαζί με τα γενέθλια,για τιμωρία![]()
![]()
![]()
Δεν υπερασπίζομαι τη ζωή του Ελύτη,το έργο του αναφέρω.Σε αυτό δεν μπορείς να πεις κατι...Και στην τελική το θέμα δεν ειναι ο Ελύτης,αυτό το ξέκωλο είναι που λες ότι και μόνο που αντάλλαξες δυο κουβέντες μαζί της-και αυτές μεσω fb-νιωθεις περήφανος!!!Όχι ρε φίλε,αυτό ειναι θλιβερό....Δηλαδή δεν εχεις ιδανικά να πιστέψεις?Ελα σε μένα να σου απαριθμήσω καμια δεκαρια...Αν μιλάγα με τον Ελύτη απολύτως τίποτα....τι να τον κάνω τον πορνόγερο*;
Υπάρχει φήμη που λέει ότι ο Ελύτης ήταν μέγας πορνόγερος
δλδ;Άδμιραλ η Μπεκάκου,μη ξεχνάς ότι έχει άλλα προσόντα σε σχέση με τον Σεφέρη και τον Ελύτη![]()
Δεν υπερασπίζομαι τη ζωή του Ελύτη,το έργο του αναφέρω.Σε αυτό δεν μπορείς να πεις κατι...Και στην τελική το θέμα δεν ειναι ο Ελύτης,αυτό το ξέκωλο είναι που λες ότι και μόνο που αντάλλαξες δυο κουβέντες μαζί της-και αυτές μεσω fb-νιωθεις περήφανος!!!Όχι ρε φίλε,αυτό ειναι θλιβερό....Δηλαδή δεν εχεις ιδανικά να πιστέψεις?Ελα σε μένα να σου απαριθμήσω καμια δεκαρια...
-Σημαία:Σου λέει κατι ή την έχεις για κωλόπανο?
-Γονείς σου:Eίσαι περήφανος γι'αυτούς που σου έδωσαν ζωή?
Αυτά λέγονται ιδανικα φίλε,όχι η μπεκάκου....
ΥΓ:μην αρχίσουμε πολιτική κουβέντα ,δεν εχω ορεξη,στο παλικάρι απευθύνομαι...