Επισκέπτης
και ο λιλας ο 13ος πολεμιστης![]()
Λοιπόν...θα είναι η μουνίτσα, η μπουμπ, η έριναλ, η αλίντισσα, η σίλβα, η λουκρίτια (από γυναίκες)
Και ο λόπεζ, ο γλ, ο βολφάκις, ο βόλδεμορτ, ο φφφφφφφφανάτικ, και εσύ (από άνδρες)
και ο λιλας ο 13ος πολεμιστης![]()

ωραια....θα εχω δυο επιλογες μεσα να καυλαντιζω.....μην σου πω και τρεις.....Λοιπόν...θα είναι η μουνίτσα, η μπουμπ, η έριναλ, η αλίντισσα, η σίλβα, η λουκρίτια (από γυναίκες)
Και ο λόπεζ, ο γλ, ο βολφάκις, ο βόλδεμορτ, ο φφφφφφφφανάτικ, και εσύ (από άνδρες)
![]()
δε ξερεις τι σου γινεται αφηνεις απ'εξω περσονα και πλεζουραΛοιπόν...θα είναι η μουνίτσα, η μπουμπ, η έριναλ, η αλίντισσα, η σίλβα, η λουκρίτια (από γυναίκες)
![]()

πρεπει να νικησω για να γαμησω τον γουλφακη;ο νικητής θα κερδίσει μια βραδιά με ένα τραβέλι![]()
δε ξερεις τι σου γινεται αφηνεις απ'εξω περσονα και πλεζουρα![]()

Εσυ ξηριζεσαι με ξυραφακια venus και οχι με μπικ για να ειναι ευαλοτο το καλσον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μην ειναι και μπικ στυλο ρε μαλακα....![]()
![]()
![]()
πρεπει να νικησω για να γαμησω τον γουλφακη;![]()
δε ξερεις τι σου γινεται αφηνεις απ'εξω περσονα και πλεζουρα![]()
για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο...είμαι μόνο ενεργητικός...![]()
και ο τρεζουρας στον τελικο.....ο αλοχας τι ρολο θα εχει;Ο πέρσονα θα είναι ο παρουσιαστής τις καθημερινές και ο πλέζουρας τα Σ/Κ![]()
για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο...![]()
![]()
είμαι μόνο ενεργητικός...![]()

για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο...![]()
και ο τρεζουρας στον τελικο.....ο αλοχας τι ρολο θα εχει;
και ποιος θα ειναι χορηγος ;ο ζωρζ;Θα φέρνει πίτσες στο σπίτι του μπιγκ μπράδερ![]()
Α υπ'όψιν μέσα στο σπίτι θα υπάρχουν
5 γκόμενες λεσβίες
5 gay αγόρια
2 τρανς (γυναίκα -> άνδρας)
2 τρανς (άνδρας -> γυναίκα)
1 άνδρας με μουνί
1 γυναίκα με πούτσο
4 τραβέλια
Αυτοί θα μείνουν μέχρι τέλος στο σπίτι και πάντα θα κυκλοφορούν τσίτσιδοι.![]()
Θα φέρνει πίτσες στο σπίτι του μπιγκ μπράδερ![]()