Απευθύνεται στον άγνωστο χρεοκοπημένο ξερόλα. Κάτι σαν τον άγνωστο στρατιώτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Βrother η επιστροφή...!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ξέχασες το φάντασμα.
και αλόχας γιατί πρέπει κάπως να γίνονται όλα πουτάνα με στυλ

πώς τον ξέχασα η μαλάκω :S
εσύ θα κάθεσαι σε μια γωνιά και θα βάζεις βιντεάκια στο γιουτιούμπ, τι τηλεθέαση να φέρεις?:'( :'( :'(

boomb, μλκιες λες...πρέπει να βάλεις από όλα τα φάσματα, ηλικίες, προσωπικότητες, ιδιότητες του μπου..εσύ έβαλες όλα τα γερόντια να πούμε..εκτός από το Αλι μου :-*...βάλε κι εμένα..δίχως μλκισμένο καυλοτσουτσουνομπόμπιρα δεν δένει το σύστημα..το τιμ χαλάει...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
λανθανεις μικρη τσουχτρα...θα ειμαι το ξενερωμα αναμεσα στα πουτανακια...και αλόχας γιατί πρέπει κάπως να γίνονται όλα πουτάνα με στυλ![]()
πώς τον ξέχασα η μαλάκω :S
εσύ θα κάθεσαι σε μια γωνιά και θα βάζεις βιντεάκια στο γιουτιούμπ, τι τηλεθέαση να φέρεις?![]()
ακα καυγαδες....

boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ξέχασες το φάντασμα.
ποιο είναι το φάντασμα?
boomb, μλκιες λες...πρέπει να βάλεις από όλα τα φάσματα, ηλικίες, προσωπικότητες, ιδιότητες του μπου..εσύ έβαλες όλα τα γερόντια να πούμε..εκτός από το Αλι μου :-*...βάλε κι εμένα..δίχως μλκισμένο καυλοτσουτσουνομπόμπιρα δεν δένει το σύστημα..το τιμ χαλάει...
από τα πιπίνια έβαλα τον ΜΟΝΟ που αξίζει
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 60
- Πόντοι
- 4.095
ποιο είναι το φάντασμα?![]()
Η Αγγελικούλα.
Επισκέπτης
πωωωω καημο που τον εχει...Βαλτον ρε Μπουμπου μεσα , να'χεις να διωχνεις απο το πρωτο λαϊβ
από τα πιπίνια έβαλα τον ΜΟΝΟ που αξίζει![]()
το πιπινάκι όμως δεν φτάνει την πιπινοσύνη μου...

boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Επίσης...μπορεί να λείπει από το BOU-Brother ο απελπισμένος αγοραστής ακινήτου που του έτυχε να ερωτευτεί εργολάβα?
Φαντάζεστε πόσες ώρες θα κάθεται στην πολυθρόνα και θα τα λέει με τον μεγάλο αδερφό?
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ
και θα ακούει τη φωνή του φαντάσματος

τότε ΠΡΕΠΕΙ, απλά ΠΡΕΠΕΙ να μπει και η κλώνα

mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Εγω θελω και τον Εκτορα μεσα να κανει γυμναστικες ασκησεις και να ξελιγωνομαστε ολες στην εισοδο του γυμναστηριου...να μας δειχνει τα μουσκουλα και να πεφτουμε τανασκελο....και το βραδυ να μας λεει ιστοριες απο το στρατο γυρω απο τη φωτια.... 
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 57
- Πόντοι
- 366
Επίσης...μπορεί να λείπει από το BOU-Brother ο απελπισμένος αγοραστής ακινήτου που του έτυχε να ερωτευτεί εργολάβα?
Φαντάζεστε πόσες ώρες θα κάθεται στην πολυθρόνα και θα τα λέει με τον μεγάλο αδερφό?
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα. "παρακαλω τους συντελεστες να με βγαλουν απο το παιχνιδι. δε βρισκω ΑΝΘΡΩΠΟ εδω μεσα".
"ααα, υ.γ. φλορ μανατζερ, μιλα πιο δυνατα στο μικροφωνο. δεν ακουω".
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.398
- Πόντοι
- 40.655
Εγω θελω και τον Εκτορα μεσα να κανει γυμναστικες ασκησεις και να ξελιγωνομαστε ολες στην εισοδο του γυμναστηριου...να μας δειχνει τα μουσκουλα και να πεφτουμε τανασκελο....και το βραδυ να μας λεει ιστοριες απο το στρατο γυρω απο τη φωτια....![]()
Τον ΜΠΟΤΡΙΝΙ εννοείς?????

boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω θελω και τον Εκτορα μεσα να κανει γυμναστικες ασκησεις και να ξελιγωνομαστε ολες στην εισοδο του γυμναστηριου...να μας δειχνει τα μουσκουλα και να πεφτουμε τανασκελο....και το βραδυ να μας λεει ιστοριες απο το στρατο γυρω απο τη φωτια....![]()
και αυτόν, γιατί θα τις πήδαγε όλες, θα κάναμε οφθαλμόλουτρο και θα τσάντιζε τα σερνικά
Επισκέπτης
Εγώ θα κάνω την παρουσιάστρια 
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα. "παρακαλω τους συντελεστες να με βγαλουν απο το παιχνιδι. δε βρισκω ΑΝΘΡΩΠΟ εδω μεσα".
"ααα, υ.γ. φλορ μανατζερ, μιλα πιο δυνατα στο μικροφωνο. δεν ακουω".
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 57
- Πόντοι
- 366
μη μου το λες...θα ονειρευομαι τωρα.
και αυτόν, γιατί θα τις πήδαγε όλες, θα κάναμε οφθαλμόλουτρο και θα τσάντιζε τα σερνικά![]()

mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μη μου το λες...θα ονειρευομαι τωρα.
εγω με αυτην την ονειρωξη σηκωθηκα
Επισκέπτης
big brother ο Αντισθένης. 

Επισκέπτης
Άσχετο αλλά ρε παιδιά ο Μικρούτσικος που έχει χαθεί; Μου ήταν από τις πιο συμπαθείς πέρσονες της τηλεόρασης 
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 73K
- Απαντήσεις
- 6