boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Κοίτα πως την αποθεώνει το κοινό.
πω πωωω πόσο άδειο είναι το δωμάτιο :S
Κοίτα πως την αποθεώνει το κοινό.
ε ναι αλλα μερικα πραγματα ειναι και λιγο αντικειμενικα....δεν θαψαμε αλλες κοπελιτσες....αυτην μονο....![]()
Salve onorevole.

...Πες μου ποια θέλεις να σου θάψω...δε χρειάζεται καν να τη δω...αρκει να είναι Ελεηνίδα...![]()
Aναρωτιέμαι πάντως τέτοιες μαλακίες σαν το Big Βrother ποιοι τις βλέπουνε!!!![]()
Καλύτερα να κάνω μπουγάδα που λέει ο λόγος!!!![]()
...στην φωτο διπλα απο την Ελινα δεν ειναι η Ναρα; Μολις μπηκε χτες η Ναρα και την ειδε η Ελινα την θυμοταν...μαλλον απο το βιντεο κλιπ αλλα ποιος ξερει και απο που αλλου...
Είπα: που λέει ο λόγος,αμέσως πήρες αέρα!!!ερχεσαι κι απο δω που ειμαι αρρωστακι και εχω πλυντηριο???![]()
![]()

Είπα: που λέει ο λόγος,αμέσως πήρες αέρα!!!![]()
καθε μερα το χει μωρη !!!!!!!αν λειτουργούσε η τηλεόρασή μου πάντως θα το έβλεπα
θα έφτιαχνα και ποπκορν
πρέπει να βρω κάποιον να κάνουμε bb nights![]()
καθε μερα το χει μωρη !!!!!!!

Με τίποτα όμως,πάμε κ στοίχημα!!!Αν αυτό το thread πιάνει τώρα 65 μέλη φανταστείτε στον τελικό...θα ξεπεράσουμε και την τσόντα της τζούλιας που είχε φτάσει τρελά νούμερα.
Είμεθα μεγάλα νούμερα ...
yes boss....im on my kneessss.....
θα παω στην ακρη του ποταμου (του κηφισου) να τα πλυνω....με πρασινο σαπουνι...και χωρις γαντακια....να φθαρουν τα κρινοδαχτυλα μου![]()
![]()
Πάντως, εάν έβαζες μέσα στο big brother μερικούς από το bou, μαζί με σταχτομπούτες πουτάνες ή τίποτα λατρεμένες κορασίδες του Bou, η σειρά θα είχε τεράστια επιτυχία.
Μπορώ να φανταστώ απίστευτες καταστάσεις ατελείωτου γέλιου και χωρίς τίποτα να είναι στημένο.
Θα είχε και φάπες, και γαμήσια και από όλα. Και πάααααααααρα πολύ παρασκήνιο.