ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 57
- Πόντοι
- 366
Οοοοοχι εχω δει και μπουζουκογκομενες που μπορει να δειχνουν μπικλαςς λογωτου σταϊλ αλλα ειναι μουναρες με τη σημασια της λεξης. Αυτη ...τι να σου πω...δεν με αρεσει κι εγω ειμαι πολυ επιεικης οσον αφορα την εμφανιση ανθρωπων![]()
τι ειναι η γαμπες τσιχλα?

Δεν βαριέσαι,όποια κ να μας κάτσει εκτός από την Ντορρέτα καλά είμαστε!!!ναρααααααααααααααααααα![]()
![]()
Οοοοοχι εχω δει και μπουζουκογκομενες που μπορει να δειχνουν μπικλαςς λογωτου σταϊλ αλλα ειναι μουναρες με τη σημασια της λεξης. Αυτη ...τι να σου πω...δεν με αρεσει κι εγω ειμαι πολυ επιεικης οσον αφορα την εμφανιση ανθρωπων![]()
Δεν βαριέσαι,όποια κ να μας κάτσει εκτός από την Ντορρέτα καλά είμαστε!!!![]()
Πάντως εκτός από βυζαρού είναι κ σπουδαγμένη!!!
Χημικός η κυρία Ελίνα!!!
αδυνατες![]()
Ο Τσύπριος ποιος είναι;;;ακομα και ο κυπριος? χαχαχαχαχαχαχα
παιζει και να σου κατσει....γιαυτο το λεω....![]()
και σε ότι αφορά το βυζί της, όταν το σηκώνει μπορεί να μυρίζει και μασχαλίλα.
ουτε εμενα μαρεσει ειπαμε....μα που διαφωνουμε τελικα? δεν καταλαβα![]()

Ο Τσύπριος ποιος είναι;;;
Μην πάρω γουρούνι στο σακί!!!![]()
Ουτε εγω ακριβως , αλλα δε γινεται να συμφωνουμε...Πως θα κανουμε ενδιαφερον διαλογο ?![]()
Δεν το είδα το Big Βrother κ ούτε πρόκειται.αυτος με το μαλλι ρε....που ρωταγε αν θα του παρουν λιγο τις ακρουλες στον κουρεα πριν μπει...και μετα ελεγε οτι εχει τον δικο του κομμωτη και κατι τετοια...και βγαζει και τα φρυδια...
η καταντια του αντρικου προτυπου γενικοτερα....δε μπορει...θα τον εχεις προσεξει....χααχαχαχα
axxaxaxaa
axaxaxxaxaxaxa
axaxaxa
axaxaxaxaxaxax
ας είχε κώλο τουλάχιστον
ούτε για τα 4 δεν είναι :S
...Χημικός του κώλου, μάλλον...όσο για το βυζαρού...ζήτημα ναναι 3,5...Άντε δώστε αξία στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...
...Annabel...Nottingham...130 λίρες η ώρα...Σε λάθος χώρα ζούμε, μάγκες..
δεν περιμενα οτι θα κολλησετε τοσο πολυ!
, και εναν γελοιο!!

αυτα θα μπορουσαν να διορθωθουν ανετα. Ο καμενος μυαλος ειναι το μεγα προβλημαε οχι δα...την αδικεις...
για μενα το χειροτερο πανω της και ναι ξερω ειναι πολυ γυναικουλιστικο αυτο θα πω αλλα θα το ΠΩΩΩΩΩ.....δεν ειναι ουτε το βυζι-μασχαλιλα ουτε η μουρη-τρομπονι....
ειναι το καμμενο-μαλλι-με-εξτενσιον-σε-χρωμα-αχυρου και το ροζ-φωσφοριζε-τραβελοκραγιον.....
![]()