παιδες το επισκεφτικα χτες βραδυ κ επαθα πλακα.εχω πανω απο 20 μερες να παω κ ετριβα τα ματια μου οταν μπηκα μεσα παρα πολες γυνεκες πανω απο 25 τον αριθμο.ειδα πολες γνωστες κ το καλητερο η ΕΝΥ απο το ΛΙΝΤΟ δουλεβη εκη
τρελο το μωρο με ειχε αρωστηση απο οταν ηταν στο μπειμπη στην πειρεως.δεν ξερω τι να πω απλα μπραβο στα παιδια γιατι ανεβασενε κ την ποσοτητα κ την ποιοτητα.η τιμες αλαξανε εχει τωρα λεει 15 το ποτο για την γυνεκα κ δεν υπαρχει διπλο.δεν το πολυκαταλαβα αυτο.το μονο που καταλαβα ειναι οτι επιτελου ξυπνησανε κ κανανε πριβε.για μενα πλεον ειναι πολυ καλη επιλογη μιας κ εκτος απο τα σοου δεν του λειπει τιποτα.κ με την προσθηκη της ΕΝΥς καταταβα οτι τωρα παιζει κ φραπες κ μπριζολα 24/7
τρελο το μωρο με ειχε αρωστηση απο οταν ηταν στο μπειμπη στην πειρεως.δεν ξερω τι να πω απλα μπραβο στα παιδια γιατι ανεβασενε κ την ποσοτητα κ την ποιοτητα.η τιμες αλαξανε εχει τωρα λεει 15 το ποτο για την γυνεκα κ δεν υπαρχει διπλο.δεν το πολυκαταλαβα αυτο.το μονο που καταλαβα ειναι οτι επιτελου ξυπνησανε κ κανανε πριβε.για μενα πλεον ειναι πολυ καλη επιλογη μιας κ εκτος απο τα σοου δεν του λειπει τιποτα.κ με την προσθηκη της ΕΝΥς καταταβα οτι τωρα παιζει κ φραπες κ μπριζολα 24/7
.απο εκει κ περα οι υπολοιπες 8 δεν αξιζουν κ πολλα κ οι περισοτερες μου φανηκαν κουρασμενες κ καμια δεν περασε απο εμας.ομως σε αυτες πυ ανεφερα βρισκης οτι γουσταρεις.ααααα.για να μην ξεχασω επιασε το ατι μου κ τρεις χοντρες.ελεος ρε κοριτσια που πατε ετσι?κ οι υπευθηνη δεν τις βλεπουν να τις βαλουν στη διαιτα?αυτα για το ροστερ.συγνωμη αν ξεχασα καποια αλλα ηταν αρκετες κ δεν μπορω να θυμαμε ολες.