Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και που πας τσαμπα κοπος,ολες οι ασχημες ειναι μονο για σενα,ρωτα τους γνωστες Βασο,Μεφιστοφελη!!!!!!Απο Σεπτεμβρη ξανα στο φραπενειο ,να πιστρεψουν οι παρθενεσ και να γινει νεα στρατολογηση
βροναω και δεν με πλησιαζουν ουτε η σαβουρες,εσυ εισαι πανω κι απο τους ΘΕΟΥΣ Βασω και τον ταπεινο Μεφιστο...και που πας τσαμπα κοπος,ολες οι ασχημες ειναι μονο για σενα,ρωτα τους γνωστες Βασο,Μεφιστοφελη!!!!!!
ρε μαλάκα το πληκτρολόγιο κολλάει απ τα σκατά γσμώ την τρέλλα μου και γράφεις έτσι....MIA KAI EPIΣΤΙΜΗ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕΝΙΟ ΤΑΒΕΡΝΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΕΩΣ
δεν κολα το πλεκτρολογιο ειμαι δισλεκτικοςρε μαλάκα το πληκτρολόγιο κολλάει απ τα σκατά γσμώ την τρέλλα μου και γράφεις έτσι....
Μας εχεις βγάλει τα μάτια γιαμώ το φελέκι μου......
ώπος γουστάρουμαι θα γράφουμαι ραι μαλάκα...άνται γαμείσου κ γράψαι καμηά κροιτηκί...κ άσαι τα σχώλοια....ρε μαλάκα το πληκτρολόγιο κολλάει απ τα σκατά γσμώ την τρέλλα μου και γράφεις έτσι....
Μας εχεις βγάλει τα μάτια γιαμώ το φελέκι μου......
ώπος γουστάρουμαι θα γράφουμαι ραι μαλάκα...άνται γαμείσου κ γράψαι καμηά κροιτηκί...κ άσαι τα σχώλοια....![]()
![]()
![]()

ρε σις ιπα ιμε δισλεκτικος,δεν βλεπει ο εγκεφαλος μου τα γραμματα οπος εσεις,ελλα ραι γραψαι πυο ώμωρφα![]()
![]()
![]()
γράφε με ΚΕΦΑΛΙΑ.... στο αβατάρ το γράφεις μια χαρά...δεν κολα το πλεκτρολογιο ειμαι δισλεκτικος
κρητικές και κερκιρέικες ΤΑΙΛΩΣ.ώπος γουστάρουμαι θα γράφουμαι ραι μαλάκα...άνται γαμείσου κ γράψαι καμηά κροιτηκί...κ άσαι τα σχώλοια....![]()
![]()
![]()
τι ινε το αβαταρ???γράφε με ΚΕΦΑΛΙΑ.... στο αβατάρ το γράφεις μια χαρά...
κε αιγό θα κάνο τοις καμπάναις....κρητικές και κερκιρέικες ΤΑΙΛΩΣ.
ο παιρσώνας αιτιμάζαιτε να εγκλοιστί σε μωναστοίρη.
oxiη λιλυ γυρισε?
κε αιγό θα κάνο τοις καμπάναις....

εσύ θα φαίρνις τοισ μπανάναις.κε αιγό θα κάνο τοις καμπάναις....
Σε ποια μονή θα πάτε;
Προσοχή: μ[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο[/size][/size][/size]νή, όχι με όμικρον ύψιλον![]()
![]()
![]()
τω "εσύ"...δαι γράφαιτε ώπος τω αίγραψαις..."αισή" οίνε τω σοστώ....εσύ θα φαίρνις τοισ μπανάναις.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κολλλητε μπενανα γραφιετεεσύ θα φαίρνις τοισ μπανάναις.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()