1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μπριτζόλα γάλακτος περικαλώ και θα σε αφήσω στο τέλος να γλείψεις το κόκκαλο.....εμενα ρε το κολληταρι σου δε με λιπασε,εμενα που θα σε κερασω και κοτομπιφτεκο...
μπριτζόλα γάλακτος περικαλώ και θα σε αφήσω στο τέλος να γλείψεις το κόκκαλο.....εμενα ρε το κολληταρι σου δε με λιπασε,εμενα που θα σε κερασω και κοτομπιφτεκο...
Μακριά απ'το βοθρούλη....θα σε γαμήσω...είναι υπο την προστασία μου....να σ αρχίσω εγώ που σ έχω και άχτι;
Δεν ξέρω ρε αδερφέ καμιά που να συγκρίνεται με τη σκατίλα...εγώ το θεωρώ ευλογία αυτό που ζεις...αφου ιπες οτι δε πλισιαζι τους βρομιλους,πες μου κανα καλο αρομα να γορασω απο το Σχιστο
ρε σταματιστε να με δουλευετε,πιτε μου ξεκαθαρα πος να ζιτω καφετο άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι...για πε...το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πινω γαλα ρε,μονο μπριτζιολα ,και κοκκαλα δε γλιφο μονο ριχνο στο καφενιομπριτζόλα γάλακτος περικαλώ και θα σε αφήσω στο τέλος να γλείψεις το κόκκαλο.....
Αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ κι εμένα μ'αρέσουν τα κόκκαλα.....δεν πινω γαλα ρε,μονο μπριτζιολα ,και κοκκαλα δε γλιφο μονο ριχνο στο καφενιο
ελα ρε συ να σε καλεσω στο καφενιο να μετρηθουμεΑααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ κι εμένα μ'αρέσουν τα κόκκαλα.....![]()
![]()
![]()
ήταν κάποτε ένα φτωχός άβγαλτος έφηβος που δεν είχε περπατήσει ποτέ τη νύχτα.Όχι...για πε...
λαθος τα λες γω ειμε μεσιλικας,ολα τα αλα σουσταήταν κάποτε ένα φτωχός άβγαλτος έφηβος που δεν είχε περπατήσει ποτέ τη νύχτα.
Κυκλοφορούσε μόνο με αστικές συγκοινωνίες και πριν σουρουπώσει ήταν στο κρεβάτι του.......
κάποτε είπαμε... ΚΑ ΠΟ ΤΕ ακάποτε.....λαθος τα λες γω ειμε μεσιλικας,ολα τα αλα σουστα
Kάτι/κάποιον μου θυμίζει...ωραία η ιστοριούλα...αλλά για ανέκδοτο μιλήσαμε...όχι για τη ζωή μου....ήταν κάποτε ένα φτωχός άβγαλτος έφηβος που δεν είχε περπατήσει ποτέ τη νύχτα.
Κυκλοφορούσε μόνο με αστικές συγκοινωνίες και πριν σουρουπώσει ήταν στο κρεβάτι του.......
πος κσερις οτι δε φορο ποτε καποτα???κάποτε είπαμε... ΚΑ ΠΟ ΤΕ ακάποτε.....
Γιατί...θες να πλακωθούμε ??? Καλά δεν τα λέμε κ χαβαλεδιάζουμε ?ελα ρε συ να σε καλεσω στο καφενιο να μετρηθουμε
είσαι καραφλός.....πος κσερις οτι δε φορο ποτε καποτα???

μα η ζωή σου όπως την περιγράφω ανέκδοτο είναι.....Kάτι/κάποιον μου θυμίζει...ωραία η ιστοριούλα...αλλά για ανέκδοτο μιλήσαμε...όχι για τη ζωή μου....

οχι ρε εμενα δεν με περνει να πλακοθο,να παμε να παικσουμε κοκκαλα με τα ιπολοιπα αλανια,να τους ξεβρακοσουμε με τη βοιθια σουΓιατί...θες να πλακωθούμε ??? Καλά δεν τα λέμε κ χαβαλεδιάζουμε ?
Αυτές οι αναμετρήσεις είναι μόνο μεταξύ αγνώστων...
ναι ειμε καραφλοσ που το κσερις με παρακολουθις...είσαι καραφλός.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμώ την καράφλα σου ρε ... που είναι ο πλε;;;;......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάποτε είπαμε... ΚΑ ΠΟ ΤΕ ακάποτε.....
Γιατί...θες να πλακωθούμε ??? Καλά δεν τα λέμε κ χαβαλεδιάζουμε ?
Αυτές οι αναμετρήσεις είναι μόνο μεταξύ αγνώστων...

παντού και πάντα.....ναι ειμε καραφλοσ που το κσερις με παρακολουθις...
Εντάξει ρε φιλαράκι...δεν είμαστε όλοι επιχειρηματίες...λεφτάδες...κ τα ρέστα...σαν κ του λόγου σου...μα η ζωή σου όπως την περιγράφω ανέκδοτο είναι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()