Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με την αδισοπιτι καβλα που διάβασα, πήγα στο Baby Gold. Πήρα εκεί τη Lydia για χορούς, ώσπου αναφώνησα Τι πάτος είναι αυτός μωρό μου;; Ωραίο το show Martha Eny.
πραγματι ,ειναι πατος η λιντια και εχει ωραιο κωλι.ειμαι θαυμαστης της και παντα την τιμαω.φιλαρακο ποσους χωρους εκανες?...επαιξε κατι?(απαντησε με πμ).την κερασες ποτο πρωτα..και μετα χορο?Με την αδισοπιτι καβλα που διάβασα, πήγα στο Baby Gold. Πήρα εκεί τη Lydia για χορούς, ώσπου αναφώνησα Τι πάτος είναι αυτός μωρό μου;; Ωραίο το show Martha Eny.
Εγώ τον τελευταίο καιρό συχνάζω Grand Ritorno, στο Baby Gold δεν έχω πάει αλλά βλέπω πολύ καλές κριτικές, μια σύγκριση μεταξύ των δύο?
φίλοι φίλοι καριοφύλλι σου γαμώ και το καντήλι όμως.....Το Grand Ritorno ειναι σαν να πας στο παρτυ φιλων σου να παιξεις black jack, ενω το Baby Gold ειαναι σαν να πας στο καζινο Λουτρακιου

Σωστόοοοος!!!!Το Grand Ritorno ειναι σαν να πας στο παρτυ φιλων σου να παιξεις black jack, ενω το Baby Gold ειαναι σαν να πας στο καζινο Λουτρακιου
Πιο Λουτρακι και Παρνηθα, στο Βεγκας πας!!!!!!!!!!!!!!!!!Σωστόοοοος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι!!!!Πιο Λουτρακι και Παρνηθα, στο Βεγκας πας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λίγα λίγα μας τα λες!!!!και η Περαιως ειναι το Μαρκοπουλο,για μας τους πρωην αλογομουρηδες...
μεγαλη αρρωστια,μεχρι και μΠαοκ υποστηριζα !!!!!!!!!!!!!!!!Λίγα λίγα μας τα λες!!!!
Είναι όντως Λας Βέγκας ειδικά όταν ντηλάρει το Θεόμουνο η Αλεξάνδρα . Best GFE σε φραπέ αφρόγαλο . Εύγε άριστα 10!
πάει χάλασε κι ο βοθρούλης......μεγαλη αρρωστια,μεχρι και μΠαοκ υποστηριζα !!!!!!!!!!!!!!!!
και εσύ puranger μεταξύ Grand Ritorno και Baby Gold ψηφίζεις το δευτερο? εχω διαβάσει το site σου και μετράει πολύ η γνώμη σου για μέναΕίναι όντως Λας Βέγκας ειδικά όταν ντηλάρει το Θεόμουνο η Αλεξάνδρα . Best GFE σε φραπέ αφρόγαλο . Εύγε άριστα 10!