Νέα

Αύξηση Πέους με αλοιφή...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κάλλι

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Μηνύματα
18
Like
1
Πόντοι
0
Φιλαρακο, ασε το καυλι σου οπως ειναι και μην αγχωνεσε με παχη μεγεθη και οτι αλλο σου εχουν περασει στο μυαλο οτι χρειαζεται να εχεις για να ικανοποιεις μια γυναικα. Κοιτα να απολαμβανεις εσυ και αν τη βρισκει και η γκομενα εχει καλως, αν οχι θα βρεις αλλη που να "γουσταρει" με την παρτη σου. Οπως εγραψε κι ενας συναδελφος πιο πριν πρωτα τους γαμας το μυαλο και μετα τις τρυπες. Και μακρυα απο εγχειρησεις και τετοιες μαλακιες που δεν ξερεις τι αποτελεσματα θα εχουν.
συμφωνώ απόλυτα
 

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Μηνύματα
94
Like
10
Πόντοι
0
Για αύξηση πέους υπάρχουν τρόποι χωρίς εγχείρηση. Τους παραθέτω εδώ, περιεκτικά.

Πρώτον, πόσο δέρμα έχεις. Σε περιπτώσεις που έχει γίνει περιτομή, κόβεται πάρα πολύ δέρμα, επομένως οι όρχεις και το δέρμα της κοιλιάς κρύβουν μεγάλο μέρος του πέους. Επίσης μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην στύση, αφού το πέος παλεύει να έρθει σε πλήρη στύση ενώ το δέρμα δεν φτάνει. Σε τέτοιες λοιπόν περιπτώσεις, κάνεις foreskin restoration. Τραβάς δηλαδή το δέρμα του πέους που είναι ελαστικό σαν το λοβό του αυτιού. Με πολύ υπομονή, μπορείς να καλύψεις ξανά το κεφάλι του πέους και μάλιστα να επαναφέρεις την ευαισθησία σε αυτό.

Δεύτερον, penis extender. Επιστημονικά διασταυρωμένο ότι λειτουργεί. 4 ώρες την ημέρα, μετά από ένα διάστημα 8 ώρες την ημέρα. Κάθε μισάωρο κάνεις 10 λεπτά διάλειμμα. Εφικτός στόχος 2 ίντσες σε μήκος μετά από ένα εξάμηνο. Αυτό που κάνει το extender είναι και να "τραβάει" το πέος πιο έξω χωρίς να αλλάζει απαραίτητα το μέγεθος. Αλλά καθαρή αύξηση πέους υπάρχει επίσης. Θέλει προσοχή και υπομονή.

Τρίτον, jelqing. Με το κλασσικό "OK grip". 5 δευτερόλεπτα τουλάχιστον ανά κίνηση. Πληροφορίες για το τι είναι υπάρχουν παντού. Μεγάλη υπομονή και προσοχή, αλλά το session κρατάει 20-30 λεπτά. Αύξηση μεγέθους, καλύτερη στύση, αύξηση πάχους (1 ίντσα συνήθως).

Και 10 εκατοστά να την έχεις, πας κοντά 15. Επίσης τις ρουτίνες αυτές τις κάνεις ευ όρου ζωής και υπάρχει και περαιτέρω αύξηση μεγέθους. Μην απελπίζεστε. Στην τελική, υπάρχει και η Ταϊλάνδη, η Κορέα, η Ιαπωνία, η Κίνα. Μακριά από Λατινική Αμερική.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom