jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.261
Θα έχεις να το πάρεις η θα σε βγάλω στο κλαρί στους κωλομπαραδες...Σουβλάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...καντίνας
Θα έχεις να το πάρεις η θα σε βγάλω στο κλαρί στους κωλομπαραδες...Σουβλάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...καντίνας
Να αυτά λες και εισαι πάντα οΘα έχεις να το πάρεις η θα σε βγάλω στο κλαρί στους κωλομπαραδες...
Τι να τα κάνεις ρε κοντούλη αρκετά σου έφαγαν τα κολγκιρλ που προμοταρες εδώ μέσα,κανονικά να στα πάρω όλα έπρεπε γιατί παρασύρεσαιΝα αυτά λες και εισαι πάντα ομαλάκαςζαν της καρδιάς μου
Θα μου δανείσεις εσυ μια 50αρού που έχεις μπόλικες...
Δώσε ρε μια 50αρού, μην είσαι τσιφούτης...Τι να τα κάνεις ρε κοντούλη αρκετά σου έφαγαν τα κολγκιρλ που προμοταρες εδώ μέσα,κανονικά να στα πάρω όλα έπρεπε γιατί παρασύρεσαι
Ακόμα στη καντίνα είσαι ρε 10ποντε...Δώσε ρε μια 50αρού, μην είσαι τσιφούτης...
Τόσα έβγαλε η καντίνα
Α ναι, είχες και τα σαπάκια από τη βουλγαρία...Ακόμα στη καντίνα είσαι ρε 10ποντε...
Άσε είσαι μικρός ακόμα για να μάθεις τα κόλπα
Πες κάτι πιο πιασάρικο ρε παπάρα, δεν προσφέρουμε θέαμα πλέον...Ακόμα στη καντίνα είσαι ρε 10ποντε...
Άσε είσαι μικρός ακόμα για να μάθεις τα κόλπα
Ψοφας για καρπαζιες μου φαινεται, μονο τα φπα που εχω πληρωσει μεχρι τωρα ειναι τα επιδοματα σου μπινε.Εσύ μωρή σερβιέτα της Έλενας έχεις πληρώσει?
Από που τα έχεις πληρώσει μωρή σαφρακιασμενη φραγκόκοταΨοφας για καρπαζιες μου φαινεται, μονο τα φπα που εχω πληρωσει μεχρι τωρα ειναι τα επιδοματα σου μπινε.
Χεστηκα ρε κοντούληΠες κάτι πιο πιασάρικο ρε παπάρα, δεν προσφέρουμε θέαμα πλέον...
Πεθαίνει το μπου![]()
Αυτό το σκουπίδι ... εκείνου του γελοίου είναι κλώνος ;Ρε τζον100 εμφανίστηκες??σε φώναξε το φιλαράκι σου ο βλαροκ μετά από το bukkake στο άλλο νήμα??
Και δεν είχα και χρόνο αλλιώς θα τον είχα γονατίσει σήμερα, βάλτε λάδι στα κωλοβαλβιδονια σας και τα δύο γιατί έχει να πέσει μπολικο
Ποια τη καγιεν ρε 10ποντε?
Φωτογραφία της στιγμής Δεκέμβρη μήνα και ήταν η άλλη δίπλα με διχάλα και ο ήλιος ντάλα 40 βαθμούς
Είχες φάει γερό ξεφτιλισμα τότε
Είδε κανείς .... κάρτα εγγύησης και πιστοποίησης ελβετικού χρονογράφου ....Από που τα έχεις πληρώσει μωρή σαφρακιασμενη φραγκόκοτα
Εδώ τα σωβρακα του πεθερου που πλένεις είναι μαυρα
Οταν ξεκινησα βλαμμενο εσυ ακομα δεν ειχες μαθει να βυζαινεις, κανε λιγο περα το κακαδι που εχεις στη μυτη .Από που τα έχεις πληρώσει μωρή σαφρακιασμενη φραγκόκοτα
Εδώ τα σωβρακα του πεθερου που πλένεις είναι μαυρα
Όπα ρε μεγάλε εσύ εμπειρε της ζωής....Οταν ξεκινησα βλαμμενο εσυ ακομα δεν ειχες μαθει να βυζαινεις, κανε λιγο περα το κακαδι που εχεις στη μυτη .