Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Μύτες τακούνια στα βουνά μεχρι να ξεφτίσουν τα p zero
ο ζαν έχει πισοκούνα θα σε πάει με γκάζι-συμπλέκτη μόνο και καρφωμένη 2α ούτε φρένα ούτε τίποτα εσύ θα λιώσεις ελαστικό ο ζαν θα λιώσει και το δίσκο :rockon::rockon::rockon::rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.991
Πόντοι
2.356
τα manual έχουν πολύ φτηνότερα service και θέλουν δίσκο πολύ πιο σπάνια από τα αυτόματα που τον γαμάνε όση ώρα λειτουργούν.

αυτό ισχύει ότι και να λένε οι εταιρεείες καθώς για να έχεις ομαλή χρήση του γκαζιού πατινάρει συνέχεια τον συμπλέκτη.
Καταπόνηση δίσκο-πλατό; :think: :confused:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.939
Πόντοι
4.696
ο ζαν έχει πισοκούνα θα σε πάει με γκάζι-συμπλέκτη μόνο και καρφωμένη 2α ούτε φρένα ούτε τίποτα εσύ θα λιώσεις ελαστικό ο ζαν θα λιώσει και το δίσκο :rockon::rockon::rockon::rockon:
O ζαν ειναι κολλητός.
Μαζι θα ανάψουμε κεράκια στη μονή ταξιαρχών στην πρώυη ολονυκτία...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Καταπόνηση δίσκο-πλατό; :think: :confused:
ε ναι...το αυτόματο δεν σημαίνει ότι δεν έχει αλλαγές απλά γίνονται αυτόματα και τις ρυθμίζει ο υπολογιστής.

πως νομίζεις ότι σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το πετάλ όποτε θες χωρίς να σβήνει? ακόμα και όταν πατάς το φρένο και δεν το έχεις στο P??

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
ωραίος ήρθες στο νόημα

το ηλεκτρικό τιμόνι βαραίνει (κάπως αφύσικα) μέτα τα 100 πάνω κάτω και στα χαμηλά το γυρνάς και με τη μύτη σου.

Εμένα αυτό δεν μου αρέσει....και επειδή έφερες ωραίο παράδειγμα....τα μερσεντες που λες...δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο από τιμόνι βόλτα πήγαινε...έπλεε :confused:

από την άλλη οι άλφα (το καλύτερο παράδειγμα) έχουν γαμώ τα τιμόνια....αυτό εννοώ ωραία αίσθηση....αλλά τα γαμημένα ζουν στο συνεργείο όχι στο δρόμο
Σαουλακι είμαι χρόνια στα αμάξια δούλευα ως πιτσιρικάς σε συνεργείο και ξέρω μετά ασχολήθηκα και πάντα ήμουν σε ενημέρωση
Με τα ηλεκτρικά αμάξια έχω ξενερώσει δεν ξέρω δεν μου κάνουν ακόμα κλικ
Τα υβριδικά κάπως καλύτερα
Εγώ που οδήγησα την τελευταία Α class έχει γάμω τα τιμόνια καμία σχέση με κάτι w210 w211 ποιυ είχα οδηγήσει
Εγώ είμαι φαν της BMW αμάξια για κωλιδια με τιμονια και αρχιδια οποίος ξέρει να τα οδηγεί
Μια θρυλική Μ5 e39 δεν με χαλάγε καθόλου
Βέβαια και η bmw τα τελευταία χρόνια αρχίζει και τα μπασταρδευει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
...ή καντίνα αυτοκινούμενη
Ρε τζον100 εμφανίστηκες??σε φώναξε το φιλαράκι σου ο βλαροκ μετά από το bukkake στο άλλο νήμα??
Και δεν είχα και χρόνο αλλιώς θα τον είχα γονατίσει σήμερα, βάλτε λάδι στα κωλοβαλβιδονια σας και τα δύο γιατί έχει να πέσει μπολικο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
Σαουλακι εγώ τον είχα προκαλέσει για κόντρα αλλά τον πήγε κλασοχεσιμο
Εγώ έχω τώρα τη 530 e60 272 άλογατα μαμά
Αν θέλει ας έρθει...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
Μαλάκα μη μου χέσει την πόρσε...
Σε κάποια ταινια το είχα δει αυτό :think:
Ποια τη καγιεν ρε 10ποντε?
Φωτογραφία της στιγμής Δεκέμβρη μήνα και ήταν η άλλη δίπλα με διχάλα και ο ήλιος ντάλα 40 βαθμούς
Είχες φάει γερό ξεφτιλισμα τότε

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.939
Πόντοι
4.696
Σαουλακι εγώ τον είχα προκαλέσει για κόντρα αλλά τον πήγε κλασοχεσιμο
Εγώ έχω τώρα τη 530 e60 272 άλογατα μαμά
Αν θέλει ας έρθει...
Πολλά τα άτια σου ζαν...
Εγω έχω 420 αλλά είναι ντορήδες.
Θα πάω πάσο

Alexconl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
3
Like
428
Πόντοι
301
Ποια τη καγιεν ρε 10ποντε?
Φωτογραφία της στιγμής Δεκέμβρη μήνα και ήταν η άλλη δίπλα με διχάλα και ο ήλιος ντάλα 40 βαθμούς
Είχες φάει γερό ξεφτιλισμα τότε
Λιγα για καγιεν γιατι θα περασω απο πανω σου !!!
πλακα κανω συνεχιστε !!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Σαουλακι είμαι χρόνια στα αμάξια δούλευα ως πιτσιρικάς σε συνεργείο και ξέρω μετά ασχολήθηκα και πάντα ήμουν σε ενημέρωση
Με τα ηλεκτρικά αμάξια έχω ξενερώσει δεν ξέρω δεν μου κάνουν ακόμα κλικ
Τα υβριδικά κάπως καλύτερα
Εγώ που οδήγησα την τελευταία Α class έχει γάμω τα τιμόνια καμία σχέση με κάτι w210 w211 ποιυ είχα οδηγήσει
Εγώ είμαι φαν της BMW αμάξια για κωλιδια με τιμονια και αρχιδια οποίος ξέρει να τα οδηγεί
Μια θρυλική Μ5 e39 δεν με χαλάγε καθόλου
Βέβαια και η bmw τα τελευταία χρόνια αρχίζει και τα μπασταρδευει
τα ηλεκτρικά δε μαρέσουν για άπειρους λόγους

καλό τιμονάκι έχει η a class γιατί η φιλοσοφία της είναι άλλη αυτά που λες τα w210 ήταν φιλοσοφία μαούνας. Γενικά η mercedes δεν πουλάει αυτό πουλάει luxury έτσι και αλλιώς. Δεν λέω για μοντέλα amg κτλπ

η bmw είχε και έχει καλύτερη αίσθηση στα ανάλογα μοντέλα και στο mini επίσης.

όλα τα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια είναι μπάσταρδα....για δοκίμασε να βρεις ένα φυσιολογικό για τον μέσο άνθρωπο αμάξι που να μην είναι ηλεκτρικό-αυτόματο, πάνω από 100 άλογα και να μην είναι τύπου suv....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom