Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 593
- Πόντοι
- 21
Που την βρίσκουμε την κυρία?
Στο Alcatraz τύπε...Που την βρίσκουμε την κυρία?

) αντί για ξενόφερτα επιφωνήματα τύπου "ουάου" !!! 

Δεν πάω σε τέτχοια μαγαζιά εγώ@Mythical Zoan τι ουάου ρε μνπνο? Αν είχες έρθει κι εσύ όπως το @italaki θα την είχες δει ....διάσημη πορνοσταρ επί το έργον (live sex) και θα έβαζες καρδούλες (όπως ο) αντί για ξενόφερτα επιφωνήματα τύπου "ουάου" !!!
![]()

ΝΑΙ ΝΑΙ !!!Δεν πάω σε τέτχοια μαγαζιά εγώ![]()

Ουτε ο τζαμεςΔεν πάω σε τέτχοια μαγαζιά εγώ![]()

Αποκλείεται ο αλήτηςΟυτε ο τζαμες![]()

Πριβέ κάνει?Στο Alcatraz τύπε...![]()
Θα στραμπουλιξεις κανα αρχιδι, καλα κανεις και δεν παςΔεν πάω σε τέτχοια μαγαζιά εγώ![]()

Ο Τζανέτος (ή Tzanetos) είναι ένας από τους άντρες πορνοστάρ (male performers) της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικού περιεχομένου SugarBabesTV. Εμφανίζεται σε πολλές σκηνές της πλατφόρμας, συχνά σε straight ή hardcore περιεχόμενο, μαζί με διάφορες performers όπως η Afroditi Adami, η Clara Ortiz και άλλες.Τι, ποιός είναι ο Τζανέτος;
Παιδιά ήρεμα με την Αφροδίτη ανήκει στον ΤΖΑΝΕΤΟ χαχχαχα
Ο τύπος ειναι άρρωστος μαζι της..
Έχει ποιεί και τα χυσια της το κατουρημα της..ίσως για αυτο ειναι τόσο πολύ καψουρης μαζί της χαχχα
Φίλε θα ήθελα να σε ρωτήσω σε ιδιωτική συνομιλία κάτι αν εχεις χρονο.Να ξερετε όταν γνώρισα την Μυρσίνη ναι καλή κοπέλα αλλά δεν τα ειχε 400,μάλιστα την καυλαντιζαμε με την παρέα μου(καλοί μαλακες και εμεις)Όταν έμαθα οτο είναι γιατρινα λέω τι!!!!!Μα πως!!!Τεσπα ξέρω πολλά πράγματα και δεν θα επεκταθώ.
Εάν δείτε η αδαμη(που δεν λέγετε ετσι ξέρω το κανονικό της επίθετο της κριτικιας)είναι ότι να ναι μορφωτικό επίπεδο 0
Μια άλλη ιστορία εχω να πω και για μια πρωην βουλευτινά μεχρι πρότινος σε μικρό κομα
Σπούδασα μαζί στο ΤΕΙ, πραγματικά τούβλο ήθελα να την γαμησω τότε δεν μου έκατσε γαμωτο γρρρρρ..
Τεσπα έμεινε στα μαθήματα κτλ πήρε πτυχίο στο 6το χρονο μαθαίνω ξαφνικά πως έγινε βουλευτινα.
Και λέω ορίστε για ολους έχει η ζωη
Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε αλλά όταν έχεις κονες όλα γίνονται
Εάν δεν είχα σχέση πάντως θα έστελνα στην Μυρσίνη μήνυμα έτσι να την δω από κοντά η για γαμησι.
Λογικά δεν θα μου επερνε και πολλά λεφτά η τσάμπα είμαι φιτ και εγώ όπως αυτή.
αλλά σέβομαι το στεφάνι μου χαχχαα μόνο με μαλακιες τωρα.
Να ξέρετε στο γυμναστήριο έκανε 1 ωρα διάδρομο και μετα σκουατς
καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-ΝΔ
Να ξερετε όταν γνώρισα την Μυρσίνη ναι καλή κοπέλα αλλά δεν τα ειχε 400,μάλιστα την καυλαντιζαμε με την παρέα μου(καλοί μαλακες και εμεις)Όταν έμαθα οτο είναι γιατρινα λέω τι!!!!!Μα πως!!!Τεσπα ξέρω πολλά πράγματα και δεν θα επεκταθώ.
Εάν δείτε η αδαμη(που δεν λέγετε ετσι ξέρω το κανονικό της επίθετο της κριτικιας)είναι ότι να ναι μορφωτικό επίπεδο 0
Μια άλλη ιστορία εχω να πω και για μια πρωην βουλευτινά μεχρι πρότινος σε μικρό κομα
Σπούδασα μαζί στο ΤΕΙ, πραγματικά τούβλο ήθελα να την γαμησω τότε δεν μου έκατσε γαμωτο γρρρρρ..
Τεσπα έμεινε στα μαθήματα κτλ πήρε πτυχίο στο 6το χρονο μαθαίνω ξαφνικά πως έγινε βουλευτινα.
Εάν δεν είχα σχέση πάντως θα έστελνα στην Μυρσίνη μήνυμα έτσι να την δω από κοντά η για γαμησι.
καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-Ν
Φίλε θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για την κοπέλα.Να ξερετε όταν γνώρισα την Μυρσίνη ναι καλή κοπέλα αλλά δεν τα ειχε 400,μάλιστα την καυλαντιζαμε με την παρέα μου(καλοί μαλακες και εμεις)Όταν έμαθα οτο είναι γιατρινα λέω τι!!!!!Μα πως!!!Τεσπα ξέρω πολλά πράγματα και δεν θα επεκταθώ.
καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-ΝΔ
Στο Kinky Opera δεν είναι;Στο Alcatraz τύπε...![]()
μέχρι πριν 3-4 εβδομάδες....Αλκα!!! Μιλήσαμε...Στο Kinky Opera δεν είναι;
Πρόσφατα την είδα.
Ποιο Αλκα γράφεις.
Να πας και εσύ στο Kinky Opera να μας το επιβεβαιώσεις σαν kinky που είσαιμέχρι πριν 3-4 εβδομάδες....Αλκα!!! Μιλήσαμε...
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε . . .
ΥΓ: το ποστ μου ειναι 5/12 και ημουν εκει λίγες μέρες πριν!! Αν πριν μια εβδομάδα έφυγε δεν μπορώ να το ξέρω, αν την είδες εσυ στι Κινκυ πάω πάσο τύπε!
Εισαι σίγουρος???![]()

Να πας και εσύ στο Kinky Opera να μας το επιβεβαιώσεις σαν kinky που είσαι![]()