Νέα

Αυτή είναι η γιατρός που έγινε πορνοστάρ του Σειρηνάκη: Αφροδίτη Αδάμη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Αφροδίτη είναι γιατρίνα;

• Προφανώς! Το λέει άλλωστε η ίδια

Ψήφοι: 181 63,7%
  • Όχι, φυσικά!

Ψήφοι: 103 36,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    284

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.810
Πόντοι
14.095
@Mythical Zoan τι ουάου ρε μνπνο? Αν είχες έρθει κι εσύ όπως το @italaki θα είχες δει την ....διάσημη πορνοσταρ επί το έργον (live sex) και θα έβαζες καρδούλες (όπως ο :grouphug:) αντί για ξενόφερτα επιφωνήματα τύπου "ουάου" !!! :buck2:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

PaRty AniMaL

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
35.497
Πόντοι
8.346
@Mythical Zoan τι ουάου ρε μνπνο? Αν είχες έρθει κι εσύ όπως το @italaki θα την είχες δει ....διάσημη πορνοσταρ επί το έργον (live sex) και θα έβαζες καρδούλες (όπως ο :grouphug:) αντί για ξενόφερτα επιφωνήματα τύπου "ουάου" !!! :buck2:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Δεν πάω σε τέτχοια μαγαζιά εγώ :coffee:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.810
Πόντοι
14.095

DefectiveTb

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Παιδιά ήρεμα με την Αφροδίτη ανήκει στον ΤΖΑΝΕΤΟ χαχχαχα
Ο τύπος ειναι άρρωστος μαζι της..
Έχει ποιεί και τα χυσια της το κατουρημα της..ίσως για αυτο ειναι τόσο πολύ καψουρης μαζί της χαχχα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Τι, ποιός είναι ο Τζανέτος;

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
56.659
Τι, ποιός είναι ο Τζανέτος;
Ο Τζανέτος (ή Tzanetos) είναι ένας από τους άντρες πορνοστάρ (male performers) της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικού περιεχομένου SugarBabesTV. Εμφανίζεται σε πολλές σκηνές της πλατφόρμας, συχνά σε straight ή hardcore περιεχόμενο, μαζί με διάφορες performers όπως η Afroditi Adami, η Clara Ortiz και άλλες.

Nikolakisioannou

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά ήρεμα με την Αφροδίτη ανήκει στον ΤΖΑΝΕΤΟ χαχχαχα
Ο τύπος ειναι άρρωστος μαζι της..
Έχει ποιεί και τα χυσια της το κατουρημα της..ίσως για αυτο ειναι τόσο πολύ καψουρης μαζί της χαχχα

Να ξερετε όταν γνώρισα την Μυρσίνη ναι καλή κοπέλα αλλά δεν τα ειχε 400,μάλιστα την καυλαντιζαμε με την παρέα μου(καλοί μαλακες και εμεις)Όταν έμαθα οτο είναι γιατρινα λέω τι!!!!!Μα πως!!!Τεσπα ξέρω πολλά πράγματα και δεν θα επεκταθώ.
Εάν δείτε η αδαμη(που δεν λέγετε ετσι ξέρω το κανονικό της επίθετο της κριτικιας)είναι ότι να ναι μορφωτικό επίπεδο 0

Μια άλλη ιστορία εχω να πω και για μια πρωην βουλευτινά μεχρι πρότινος σε μικρό κομα
Σπούδασα μαζί στο ΤΕΙ, πραγματικά τούβλο ήθελα να την γαμησω τότε δεν μου έκατσε γαμωτο γρρρρρ..
Τεσπα έμεινε στα μαθήματα κτλ πήρε πτυχίο στο 6το χρονο μαθαίνω ξαφνικά πως έγινε βουλευτινα.
Και λέω ορίστε για ολους έχει η ζωη
Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε αλλά όταν έχεις κονες όλα γίνονται
Εάν δεν είχα σχέση πάντως θα έστελνα στην Μυρσίνη μήνυμα έτσι να την δω από κοντά η για γαμησι.
Λογικά δεν θα μου επερνε και πολλά λεφτά η τσάμπα είμαι φιτ και εγώ όπως αυτή.

αλλά σέβομαι το στεφάνι μου χαχχαα μόνο με μαλακιες τωρα.

Να ξέρετε στο γυμναστήριο έκανε 1 ωρα διάδρομο και μετα σκουατς

καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-ΝΔ
Φίλε θα ήθελα να σε ρωτήσω σε ιδιωτική συνομιλία κάτι αν εχεις χρονο.

Nikolakisioannou

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Να ξερετε όταν γνώρισα την Μυρσίνη ναι καλή κοπέλα αλλά δεν τα ειχε 400,μάλιστα την καυλαντιζαμε με την παρέα μου(καλοί μαλακες και εμεις)Όταν έμαθα οτο είναι γιατρινα λέω τι!!!!!Μα πως!!!Τεσπα ξέρω πολλά πράγματα και δεν θα επεκταθώ.
Εάν δείτε η αδαμη(που δεν λέγετε ετσι ξέρω το κανονικό της επίθετο της κριτικιας)είναι ότι να ναι μορφωτικό επίπεδο 0

Μια άλλη ιστορία εχω να πω και για μια πρωην βουλευτινά μεχρι πρότινος σε μικρό κομα
Σπούδασα μαζί στο ΤΕΙ, πραγματικά τούβλο ήθελα να την γαμησω τότε δεν μου έκατσε γαμωτο γρρρρρ..
Τεσπα έμεινε στα μαθήματα κτλ πήρε πτυχίο στο 6το χρονο μαθαίνω ξαφνικά πως έγινε βουλευτινα.
Εάν δεν είχα σχέση πάντως θα έστελνα στην Μυρσίνη μήνυμα έτσι να την δω από κοντά η για γαμησι.

καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-Ν

καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-ΝΔ
Φίλε θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για την κοπέλα.

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.810
Πόντοι
14.095
Στο Kinky Opera δεν είναι;
Πρόσφατα την είδα.
Ποιο Αλκα γράφεις.
μέχρι πριν 3-4 εβδομάδες....Αλκα!!! Μιλήσαμε...
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε . . .

ΥΓ: το ποστ μου ειναι 5/12 και ημουν εκει λίγες μέρες πριν!! Αν πριν μια εβδομάδα έφυγε δεν μπορώ να το ξέρω, αν την είδες εσυ στι Κινκυ πάω πάσο τύπε!
Εισαι σίγουρος??? :confused:

PaRty AniMaL

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
35.497
Πόντοι
8.346
μέχρι πριν 3-4 εβδομάδες....Αλκα!!! Μιλήσαμε...
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε . . .

ΥΓ: το ποστ μου ειναι 5/12 και ημουν εκει λίγες μέρες πριν!! Αν πριν μια εβδομάδα έφυγε δεν μπορώ να το ξέρω, αν την είδες εσυ στι Κινκυ πάω πάσο τύπε!
Εισαι σίγουρος??? :confused:
Να πας και εσύ στο Kinky Opera να μας το επιβεβαιώσεις σαν kinky που είσαι :coffee:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.810
Πόντοι
14.095
Να πας και εσύ στο Kinky Opera να μας το επιβεβαιώσεις σαν kinky που είσαι :coffee:
Uh Huh Thats Right GIF by Sony Pictures Television

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom