Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε μακαρι να ηταν παντρεμενη
παντρεμενη ελλεεινιδα=99% ξενοπηδιεται
και φυσικα δεν φταει ποτε αυτη το κανει γιατι την παραμελει ο αντρας της![]()
Άνετα η τύπισσα είναι bi, άρα θα θέλει να ψωλιάζει και η ίδια, όμως πήρα προστατευτικά για τον κώλο απ' το Jumbo για κάθε ενδεχόμενο. Σαν κρητικό ντάκο θα στο κάνω μωρή!![]()
![]()
![]()
![]()
Από τα αντιπαθέστερα, αγενέστερα, ελλεηνιδέστερα, ψωνισμενέστερα πλάσματα που έχουν κολυμβήσει στη χαβούζα της ελληνικιάς τβ τα τελευταία χρόνια, τοπ3 βοθροματίριαλ σίγουρα
![]()
Από τα αντιπαθέστερα, αγενέστερα, ελλεηνιδέστερα, ψωνισμενέστερα πλάσματα που έχουν κολυμβήσει στη χαβούζα της ελληνικιάς τβ τα τελευταία χρόνια, τοπ3 βοθροματίριαλ σίγουρα
![]()

http://[URL unfurl="true"]www.papitsaaa.gr/main/wp-content/uploads/2014/06/athin.jpg[/img[/URL]]
Πιέστε ψωλοζούμι μωρή άρρωστες :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
[/quote]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Δε βρήκα να έχει δικο της thread αυτή η πατσαβουρα και έφτιαξα μονος μου.
Εκνευρισμό μου προκαλεί η σάπια καριόλα πουτάνα που δε γαμάει κανένας η Αθηναΐς Νέγκα. Σε μια παλιά δουλειά μου την έβαζε στο ράδιο η γαμιόλα επίσης προϊσταμένη μου και άκουγα τον εμετό που βγαίνει απο το αγαμητο βρομοστομα της. Θέλω να ψηφίσει.
Εδώ θα μπαίνω καθε μερα να βγάζω το άχτι μου για αυτη τη φεμιναζιστρια πεταμένη μπαζολα.