Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.482
Πόντοι
11.915
Απλυτοι ,τσακωμενοι με το νερό και το σαπούνι , περιθωριακοί ,απολιτιστοι
Μην υπερβάλεις τύπε, τον χειμώνα πλένονται όταν βρέχει και το καλοκαίρι σε κάνα συντριβάνι :confused::rockon:
Να βάλει ο μαλάκας ο δήμαρχος και κάνα σαπούνι στα συντριβάνια να ξεβρωμισουν εντελώς,αλλά τόσο μαλάκας είναι :jerking::headbang:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
Μην υπερβάλεις τύπε, τον χειμώνα πλένονται όταν βρέχει και το καλοκαίρι σε κάνα συντριβάνι :confused::rockon:
Να βάλει ο μαλάκας ο δήμαρχος και κάνα σαπούνι στα συντριβάνια να ξεβρωμισουν εντελώς,αλλά τόσο μαλάκας είναι :jerking::headbang:
τετοιες μαλακιες θα ειπε και στον αλλον τον αστεγος της προαλες και πηγε να τον μαχαιρωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φευγω δεν βρήκα κάτι αξιόλογο μόνο βρωμιάρηδες
οχι και βρωμιαριδες οι θαμωνες τους ιδρυματος

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Αν οι απαντήσεις έχουν νόημα αστείο και σκοπός τους είναι το χιούμορ και ο σαρκασμός μιας κατάστασης οκ αλλά δεν φαίνεται αν όμως δεν υπάρχει αστείο τότε λυπάμαι και σταματάω εδώ κάθε σχετική κουβεντα .

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
Αν οι απαντήσεις έχουν νόημα αστείο και σκοπός τους είναι το χιούμορ και ο σαρκασμός μιας κατάστασης οκ αλλά δεν φαίνεται αν όμως δεν υπάρχει αστείο τότε λυπάμαι και σταματάω εδώ κάθε σχετική κουβεντα .
Φιλε με αυτην την συμπεριφορα και αγαμητος θα μεινεις και θα σε ληστεψει κανας αστεγος στο μπουντρουμι και μπορει να σε χαρακωσουν κιολας

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Νομίζω ότι δεν έχει μόνο εκεί μέσα μαλακές

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
329
Πόντοι
20
Κι εγώ που διαβάζω το νήμα και δεν έχω πάει ποτέ δεν βγάζω άκρη με αυτά που λέγονται εδώ. Είναι αλήθεια ότι μαζεύονται μόνο περιθωριακοι εκεί; Αν ναι πως κάποιοι λένε ότι πέρασαν ωραία; Επίσης πως είναι ο χώρος; Υπάρχουν καμπίνες με οθόνες ή όλα γίνονται στα σκοτεινά που δεν βλέπεις τίποτα; Τέλος και σοβαρά, οι Κρος περνάνε καλά ή είναι όντως επικίνδυνο; Περιμένω σοβαρές απαντήσεις.

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Κι εγώ που διαβάζω το νήμα και δεν έχω πάει ποτέ δεν βγάζω άκρη με αυτά που λέγονται εδώ. Είναι αλήθεια ότι μαζεύονται μόνο περιθωριακοι εκεί; Αν ναι πως κάποιοι λένε ότι πέρασαν ωραία; Επίσης πως είναι ο χώρος; Υπάρχουν καμπίνες με οθόνες ή όλα γίνονται στα σκοτεινά που δεν βλέπεις τίποτα; Τέλος και σοβαρά, οι Κρος περνάνε καλά ή είναι όντως επικίνδυνο; Περιμένω σοβαρές απαντήσεις.
Κατά την γνώμη μου και μόνο μαζεύονται πολλοί περιθωριακοί και πολλές τραγικές φιγούρες πάντα εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πως φαντασιωνεσαι .Υπάρχει πρόβλημα υγιεινής και βρωμιαε με κάποιους .Επίσης κάποιοι είναι επικίνδυνοι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
αυτα τα λενε οι ανταγωνιστες για να δυσφημισουν το ιδρυμα,επειδη δηλαδη το εχει κλεισει 2-3 φορες το υγειονομικο για απολυμανση,επειδη εχουν πεσει 2-3 μαχαιρωματα,επειδη εχει πεσει πυροβολισμος κατα λαθος απο ατομα που κυνηγουσαν μπεκατσες ,επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους διαδρομους και τους τοιχους,επειδη τα καθισματα ειναι φωλιες κοριων
αμεσως να το βγαλουμε σκαρτο και με περιθωριακα ατομα? δεν ειναι σωστο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
Κατά την γνώμη μου και μόνο μαζεύονται πολλοί περιθωριακοί και πολλές τραγικές φιγούρες πάντα εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πως φαντασιωνεσαι .Υπάρχει πρόβλημα υγιεινής και βρωμιαε με κάποιους .Επίσης κάποιοι είναι επικίνδυνοι
αφου σου ειχαμε πει να μην πας και ξυπνας τους αστεγους για να σε γαμησουν,ειναι πολυ ευεξαπτοι αν τους ξυπνανε,τι περιμενες δηλαδη να μην τις αρπαξεις

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
439
Πόντοι
21
Ξύπνησα με απαίσιες γκάβλες και δε λέει να πέσει η ψωλή μου. Λέω να κάνω μια βόλτα τη γειτονιά. Πρώτα στο πεθαμενατζίδικο σινεμά, μετά στο διπλανό γερονταδικο. Αν βρω κάναν σκύλο να του χυσω τη βρωμερη του μάπα, όλα καλά.
Αλλιώς πάω Φυλής για καταθεσούλα.

Στ'αρχιδια σας, το ξέρω.

kinkybbtm45

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Κακοποιός τοπ ψωλαρας να έρθει μαζί μου αύριο νωρίς το απόγευμα να με γαμησει και να με δώσει σε άλλους. Πάω πρώτη φορά

Συνημμένα

• 7dccfe4f-1d84-47a3-a501-2cf8e1f2bd56.jpeg
    7dccfe4f-1d84-47a3-a501-2cf8e1f2bd56.jpeg
    208,5 KB · Εμφανίσεις: 14

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.482
Πόντοι
11.915
Κακοποιός τοπ ψωλαρας να έρθει μαζί μου αύριο νωρίς το απόγευμα να με γαμησει και να με δώσει σε άλλους. Πάω πρώτη φορά
Τύπε πόσο κακοποιός θέλεις να είναι :think:,να έχει βιάσει, να έχει μαχαιρώσει,να έχει σκοτώσει ή μια ποικιλία από όλα :confused::rockon:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
737
Πόντοι
81
στειλε αν θες παρεα να ρουφηξουμε ολεσ τισ πουτσες

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
σε τι επιπεδο κακιας τον θες? κατσουλα κουφοντινα πασαρη σεχιδη?

Τελευταία τροποποίηση:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
737
Πόντοι
81
δυστηχως ολες κ κροσ κ γυναικες φαντασιωνονται να πανε να ξεκολιαστουνε καπου κ οταν φτανει η ωρα κοιταζονται ! αρχιζουν τα που εινα ικαθαρα που εχει κλειδαρια που ειναι καλυτερα που εχει αιρ κοντισιον που εχει μπατλερ κ υποκομο να σκουπισει τα χυσια στο πατωμα κ τετοειες μαλακιες ! λιγες κροσ η γκευ που εχω δει εχουν παει κ εχουν ξεκολιαστει βαρβατα με 3-4 να τισ γαμανε κ αλλουσ 5-6 να παιρνουν ματι η να χυνουν σε προσοπο κ σωμα ! καλη η φαντασια με την τσοντα αλλα αν δνε το εχεις μεσα σου αστο ! γιαυτο κ δνε θελουν το αθηναικο η το βιντεομπλου η το ενα η το αλλο δηθεν ειναι βρωμικο λεσ κ τα αλαλ περνανε τα τσετ καθαριοτητασ παει το ποντικι συνεφο ! πηγαινε φαε τισ πουτσες σου στα ορθια πηγαινε σπιτι κανε ενα μπανιο κ τελος ! ολο μαλακιες !

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.482
Πόντοι
11.915
δυστηχως ολες κ κροσ κ γυναικες φαντασιωνονται να πανε να ξεκολιαστουνε καπου κ οταν φτανει η ωρα κοιταζονται ! αρχιζουν τα που εινα ικαθαρα που εχει κλειδαρια που ειναι καλυτερα που εχει αιρ κοντισιον που εχει μπατλερ κ υποκομο να σκουπισει τα χυσια στο πατωμα κ τετοειες μαλακιες ! λιγες κροσ η γκευ που εχω δει εχουν παει κ εχουν ξεκολιαστει βαρβατα με 3-4 να τισ γαμανε κ αλλουσ 5-6 να παιρνουν ματι η να χυνουν σε προσοπο κ σωμα ! καλη η φαντασια με την τσοντα αλλα αν δνε το εχεις μεσα σου αστο ! γιαυτο κ δνε θελουν το αθηναικο η το βιντεομπλου η το ενα η το αλλο δηθεν ειναι βρωμικο λεσ κ τα αλαλ περνανε τα τσετ καθαριοτητασ παει το ποντικι συνεφο ! πηγαινε φαε τισ πουτσες σου στα ορθια πηγαινε σπιτι κανε ενα μπανιο κ τελος ! ολο μαλακιες !
Σωστός τύπε,σε αυτά τα ιδρύματα πρέπει να πας αποφασισμένος για να γαμηθεις :rockon:. Διαφορετικά να πάτε σούπερ μάρκετ να πάρετε σκούπες,σφουγγαρίστρες ,κουβάδες,Dettol κλπ να καθαρίσετε μόνοι σας όσοι είστε τόσο περίεργοι :jerking::headbang:
Το ίδρυμα σας προσφέρει ψωλές να γαμηθειτε,μην τα θέλετε όλα δικά σας :rockon::confused:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
737
Πόντοι
81
Σωστός τύπε,σε αυτά τα ιδρύματα πρέπει να πας αποφασισμένος για να γαμηθεις :rockon:. Διαφορετικά να πάτε σούπερ μάρκετ να πάρετε σκούπες,σφουγγαρίστρες ,κουβάδες,Dettol κλπ να καθαρίσετε μόνοι σας όσοι είστε τόσο περίεργοι :jerking::headbang:
Το ίδρυμα σας προσφέρει ψωλές να γαμηθειτε,μην τα θέλετε όλα δικά σας :rockon::confused:
αυτο ακριβωσ ! το γαμησι δε θελει εκεινη την ωρα α ειναι βρωμικα α δε εχει φωσ α δεν κλειδωνει η πορτα ! τουρλωνεισ κολο ανοιγεισ στομα κ δεχεσαι ψωλες ! σε τσοντοσινεμα πηγεσ τι το περασεσ 5αστερο ξενοδοχειο ? πασ να φασ τισ πουτσες που περιφερονται οσεσ το καταλαβουν περνανε καλα οσεσ πανε κ ειναι μιγιαγκιχτες λενε πηγα κ δεν ειχε τιποτα ! ΠΟΥΤΣΕΣ ειχε εσυ δνε τισ ειδες !
και τισ περιεργεσ γκομενεσ κ κροσ ακομα κ οριτζιναλ πουστηδες οι ΠΟΥΤΣΕΣ τους παιρνουν χαμπαρι κ δνε τουσ πλησιαζουνε !
αυτεσ ειναι οι αλιθειεσ κοριτσια / κροσ / τρανσ / κ γκευ λυπαμαι αν σασ στεναχωρησα !

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.291
Πόντοι
216
λιγες κροσ η γκευ που εχω δει εχουν παει κ εχουν ξεκολιαστει βαρβατα με 3-4 να τισ γαμανε κ αλλουσ 5-6 να παιρνουν ματι η να χυνουν σε προσοπο κ σωμα ! καλη η φαντασια με την τσοντα αλλα αν δνε το εχεις μεσα σου αστο ! γιαυτο κ δνε θελουν το αθηναικο η το βιντεομπλου η το ενα η το αλλο δηθεν ειναι βρωμικο λεσ κ τα αλαλ περνανε τα τσετ καθαριοτητασ παει το ποντικι συνεφο ! πηγαινε φαε τισ πουτσες σου στα ορθια πηγαινε σπιτι κανε ενα μπανιο κ τελος !

αυτο ακριβωσ ! το γαμησι δε θελει εκεινη την ωρα α ειναι βρωμικα α δε εχει φωσ α δεν κλειδωνει η πορτα ! τουρλωνεισ κολο ανοιγεισ στομα κ δεχεσαι ψωλες ! σε τσοντοσινεμα πηγεσ τι το περασεσ 5αστερο ξενοδοχειο ? πασ να φασ τισ πουτσες που περιφερονται οσεσ το καταλαβουν περνανε καλα οσεσ πανε κ ειναι μιγιαγκιχτες λενε πηγα κ δεν ειχε τιποτα ! ΠΟΥΤΣΕΣ ειχε εσυ δνε τισ ειδες !
και τισ περιεργεσ γκομενεσ κ κροσ ακομα κ οριτζιναλ πουστηδες οι ΠΟΥΤΣΕΣ τους παιρνουν χαμπαρι κ δνε τουσ πλησιαζουνε !
αυτεσ ειναι οι αλιθειεσ κοριτσια / κροσ / τρανσ / κ γκευ λυπαμαι αν σασ στεναχωρησα !

Σωστα μιλας. Μονο οσες ξερουμε τι θελουμε και δεν ντρεπομαστε για αυτο, τις τρωμε αβερτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom