matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.798
- Πόντοι
- 456
αστεγος ηταν?Φυσικά και του την είπα...απλά με κοίταζε και μου είπε ότι ήθελε να νιώσει την τρύπα μου όσο με πηδαγε..έτσι και έφυγα από εκεί
αστεγος ηταν?Φυσικά και του την είπα...απλά με κοίταζε και μου είπε ότι ήθελε να νιώσει την τρύπα μου όσο με πηδαγε..έτσι και έφυγα από εκεί
Τουλάχιστον ήπιες μια φάντα αμέσως μετά για να γλιτώσεις καμιά ανεπιθύμητη εγκυμοσύνηΦυσικά και του την είπα...απλά με κοίταζε και μου είπε ότι ήθελε να νιώσει την τρύπα μου όσο με πηδαγε..έτσι και έφυγα από εκεί

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΤουλάχιστον ήπιες μια φάντα αμέσως μετά για να γλιτώσεις καμιά ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη![]()
Καμία 20αρια ήταν μόνο οι λάθρο τυπε,Πακια,Μπαγκλα,Μοζαμβίκη και λίγοι από Μπουρκίνα ΦασοΑχ την καημενη την κοπελα θα την διαλυσουν!!! Τι τυχερη που ειναι. Ποσοι λες να την γαμησαν συνολικα τοσες ωρες που ηταν εκει; 10, 20, 30 αντρες;
Καμία 20αρια ήταν μόνο οι λάθρο τυπε,Πακια,Μπαγκλα,Μοζαμβίκη και λίγοι από Μπουρκίνα Φασο![]()
Ωραία αυτά τα ξεσκισματαΚαμία 20αρια ήταν μόνο οι λάθρο τυπε,Πακια,Μπαγκλα,Μοζαμβίκη και λίγοι από Μπουρκίνα Φασο![]()
Ζήλεψες τύπεΩραία αυτά τα ξεσκισματα

Δεν χρειάζεται και έτσι μια χαρά γίνεταιΖήλεψες τύπε,βάλτε και τα κρος μουνι να σας γαμανε περισσότερες πουτσες ταυτόχρονα
![]()
Ζήλεψες τύπε,βάλτε και τα κρος μουνι να σας γαμανε περισσότερες πουτσες ταυτόχρονα
![]()
Μήλας για Ταϊλάνδη εσύΣε καποιες χωρες το κοστος για μουνι-βυζι-θηλυκοποιηση προσωπου θεωρειται ιατρικη αναγκη και καλυπτεται απο το ασφαλιστικο ταμειο. Εδω χρειαζονται περιπου 50 χιλιαρικα για να γινουν ολα
Μήλας για Ταϊλάνδη εσύ
Αφού δεν άρπαξες τίποτα ψιλές από κανέναν άστεγο πρωινιατικα,τυχερός ήσουνΜόλις έφυγα από το ίδρυμα.
Μπίχλα και σκουπιδαριο.
Περίμενα μια ώρα, τελικά εσκασε ενας Αφρικανός, εβγαλε την ψωλη του, την έπαιξε με μανία. Στάθηκα απο πάνω του, έβγαλα κι εγω την καβλωμενη πουτσα μου. Εχυσα παχιά χυσια πανω του. Τα εγλυψε. Τίναξα την πούτσα μου απο τα φλόκια και πήρα δρομο.

φιλε πηγες πρωι γιαυτο,ο καλος ο κοσμος μαζευεται απογευμα/βραδυ ειναι ολοι κοσμοπολιτεςΜόλις έφυγα από το ίδρυμα.
Μπίχλα και σκουπιδαριο.
Περίμενα μια ώρα, τελικά εσκασε ενας Αφρικανός, εβγαλε την ψωλη του, την έπαιξε με μανία. Στάθηκα απο πάνω του, έβγαλα κι εγω την καβλωμενη πουτσα μου. Εχυσα παχιά χυσια πανω του. Τα εγλυψε. Τίναξα την πούτσα μου απο τα φλόκια και πήρα δρομο.
Ρε τύπε το έγραψες παντούΘα βρω να κάνα αγοροκοριτσακι αν περάσω τωρα να μου αδειάσει τα αρχιδια??

,βρήκες τελικά πουτσα να σε γαμησει ή θα συνεχίσεις το ίδιο μήνυμα 
Συνέχεια εχει κόσμο τύπε,οι άστεγοι και οι φημισμένοι γαμιαδες του κοιμούνται εκεί τα πρωινά,το μεσημέρι ξυπνάνε με μπύρα και πιτογυρα και το βράδι γαμανε τον πατροπαραδοτο πουστη με στριγγαραΤετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα έχει κόσμο? Η μόνο σκ

Ναι αλλά ακόμα κοιμούνται οι άστεγοι τύπεΕίναι ανοιχτά σήμερα?