Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
749
Πόντοι
81
Εβαλε καποτα απο μονος του εκει που σε στριμωξε ή επεμεινες εσυ;
με οποιον ειναι για σεξ κ οχι πιπα εχω φροντισει κ εχω εγω καποτεσ μαζι μου παντα !
πριν γινει οτιδηποτε την φοραει !

greekboyyyy

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Σκέφτομαι ναι έρθω για πρώτη φορά
Αξίζει;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.808
Πόντοι
456
με οποιον ειναι για σεξ κ οχι πιπα εχω φροντισει κ εχω εγω καποτεσ μαζι μου παντα !
ναι σιγα μην σε ρωτησουν οι αστεγοι και πακιστανος ρακοσυλλεκτης να βαλουν καποτα,θα σε πεταξουν στα πατωματα και θα σε κακομεταχειριστουν σαν τσουλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα
Σκέφτομαι ναι έρθω για πρώτη φορά
Αξίζει;
φορας στρινγκαρα?

Συνηθως στα ορθια πηδιεσαι, σωστα; Ενιωσες το καυτο σπερμα του να ρεει αφθονο μεσα σου;
μπορεις να ξαπλωσεις στα πατωματα του ιδρυματος η στην τουαλετα που ειναι πεντακαθαρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.808
Πόντοι
456
Η πρώτη μου εμπειρία σε τσοντάδικο ήταν στο Αθηναικο.
Πήγα στα 23, ψαρωμένος, τρομαγμένος στα σκοτάδια. Με ειδε ένας τύπος να διώχνω τα αρπακτικά. Ήρθε και με πήρε υπό την προστασία του... Μου έριξε 3 πούτσους εκείνο το βράδυ.
Και κάπως έτσι πήρε ο κωλος μου αέρα. Την επόμενη πήγα με θράσος και πήρα όσους ήθελα εκεί μέσα. :)
δηλαδη εγινες η μπιτς φημισμενου γαμια του ιδρυματος?ουτε στην φυλακη να ησουν

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
749
Πόντοι
81
ναι σιγα μην σε ρωτησουν οι αστεγοι και πακιστανος ρακοσυλλεκτης να βαλουν καποτα,θα σε πεταξουν στα πατωματα και θα σε κακομεταχειριστουν σαν τσουλα

φορας στρινγκαρα?

μπορεις να ξαπλωσεις στα πατωματα του ιδρυματος η στην τουαλετα που ειναι πεντακαθαρα
εχει προσπαθησει ενασ γυρω στα 60 να μου τον χωσει με το ζορι που πηγε να με πιασει κ εγλυπσε το πατωμα με το προσοπο αλαλ κ εφαγε και τακουνι 8 ποντο στην κοιλια οποτε οσοι πανε να παρουνε ιδεεσ να ξηερουν τι ερχεται !
αλλο να μπεισ μεσα στο σινεμα να πεισ γαμηστε λευθερα οπωσ κανουν αλλοι αλλο να του δινεισ κ καποτα 2 ε η μια κ να στο παιζει κ ιστορια ! εκει τακουνια στην μαπα !

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.808
Πόντοι
456
εχει προσπαθησει ενασ γυρω στα 60 να μου τον χωσει με το ζορι που πηγε να με πιασει κ εγλυπσε το πατωμα με το προσοπο αλαλ κ εφαγε και τακουνι 8 ποντο στην κοιλια οποτε οσοι πανε να παρουνε ιδεεσ να ξηερουν τι ερχεται !
αλλο να μπεισ μεσα στο σινεμα να πεισ γαμηστε λευθερα οπωσ κανουν αλλοι αλλο να του δινεισ κ καποτα 2 ε η μια κ να στο παιζει κ ιστορια ! εκει τακουνια στην μαπα !
προσεχε ομως σε ποιους τα κανεις αυτα γιατι αν πεσει σε κανα αστεγο θα εχεις μπλεξιματα

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
749
Πόντοι
81
προσεχε ομως σε ποιους τα κανεις αυτα γιατι αν πεσει σε κανα αστεγο θα εχεις μπλεξιματα
εχω πεσει μην ανησυχεισ δνε με αφηνε να φυγω με ειχε πιασει απο το χερι κ δεν με αφηνε να παω εξω απο την καμπινα ~!
δνε εινα ιπρωτη μου φορα παω καιρο εκει εχω δει τα παντα εκει μεσα σκοποσ εινα ινα παμε για την καυλα μασ κ να περασουμε καλα οχι να γινουν φασαριεσ !

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.313
Πόντοι
216
εχω πεσει μην ανησυχεισ δνε με αφηνε να φυγω με ειχε πιασει απο το χερι κ δεν με αφηνε να παω εξω απο την καμπινα ~!!

Αααχ τυχερη αυτα ειναι τα ωραια γουστα τα ζορικα. Τι σου εκανε το ατακτο αγορι; Θελω να τα μαθω ολα!

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
749
Πόντοι
81
Αααχ τυχερη αυτα ειναι τα ωραια γουστα τα ζορικα. Τι σου εκανε το ατακτο αγορι; Θελω να τα μαθω ολα!
τιποτα δνε εκανα μποηκα μεσα αλλαξα παλι κ εφθυγα πα οτο σινεμα ! οτνα ανεβηκα πανω το ειπα εξω στον υπευθυνο κ μου πε να παει αν τον βγαλει εξω αλλα δνε ηθελα με ξενερωσε κ εφυγα !
αν σου τυχει αρκετα περιεργοσ δνε καθεσαι να το αναλυσεισ φευγεισ !

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Εμένα έχει τύχει να βάζει την καποτα και όσο με πηδαγε την έβγαλε χωρίς να το καταλάβω και συνέχισε να με γαμαει ακαποτα και εχυσε

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.808
Πόντοι
456
Εμένα έχει τύχει να βάζει την καποτα και όσο με πηδαγε την έβγαλε χωρίς να το καταλάβω και συνέχισε να με γαμαει ακαποτα και εχυσε
ευτυχως που δεν ειπες τιποτα γιατι θα αρπαζες καμια σφαλιαρα

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
ευτυχως που δεν ειπες τιποτα γιατι θα αρπαζες καμια σφαλιαρα
Φυσικά και του την είπα...απλά με κοίταζε και μου είπε ότι ήθελε να νιώσει την τρύπα μου όσο με πηδαγε..έτσι και έφυγα από εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom