captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.587
- Πόντοι
- 3.506
Εννοείται.Αρα εξωστη και τουαλετες να παω;
Εννοείται.Αρα εξωστη και τουαλετες να παω;
Εννοείται.
σε αυτα τα ιδρυματα που γραφεις πανε φλωροι,ελα αθηναικον να δει τι σημαινει γαμησι,αρκει βεβαια να ερθεις αποφασισμενοςΕυχαριστω για την πληροφορια. Την αλλη φορα πηγαινα στο 8 Downtown, Attrax και ενα ακομα και εφαγα πολυ λιγες, με συνολικο χρονο 12-14 ωρες παραμονης. Θελω κατι πιο μπρουταλ και πιο εντονο.
πηγαινε και στο μπουντρουμι στο υπογειο αλλα προσεξε μην ξυπνησεις κανεναν αστεγος και φας καμια σφαλιαραΑρα εξωστη και τουαλετες να παω;
Το διπλανό ρε τυπε τι λέει; Είναι τον ίδιο με αθηναϊκό η καλύτερη κατάσταση; Από ωράρια νομίζω είναι ίδιες ώρες10 πρωί με 2 το βράδυ αν θυμάμαι καλά. 5 ευρώ η είσοδος
Το διπλανό ρε τυπε τι λέει; Είναι τον ίδιο με αθηναϊκό η καλύτερη κατάσταση; Από ωράρια νομίζω είναι ίδιες ώρες
σε αυτα τα ιδρυματα που γραφεις πανε φλωροι,ελα αθηναικον να δει τι σημαινει γαμησι,αρκει βεβαια να ερθεις αποφασισμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πηγαινε και στο μπουντρουμι στο υπογειο αλλα προσεξε μην ξυπνησεις κανεναν αστεγος και φας καμια σφαλιαρα
Ο κώλος σου θα καταλάβει τη διαφορά...Ετσι οπως το λες ειναι σαν να θες να πεις οτι μολις μπω μεσα, δεν γλιτωνω αν στηθω με ζαρτιερες και στρινγκ....
Ο κώλος σου θα καταλάβει τη διαφορά...
αν ερθεις αποφασισμενος θα φας πολλες πουτσες,αλλα ελα απο δευτερα γιατι σ/κ θα υπαρχει γυρισμα εξω απτο ιδρυμα για την ταινια του μπραντ πιτ και η παραγωγη εχει κλεισει σαν κομπαρσους αστεγους του ιδρυματος και τον τζιμη τον τανζανοΕτσι οπως το λες ειναι σαν να θες να πεις οτι μολις μπω μεσα, δεν γλιτωνω αν στηθω με ζαρτιερες και στρινγκ....
αν ερθεις αποφασισμενος θα φας πολλες πουτσες,αλλα ελα απο δευτερα γιατι σ/κ θα υπαρχει γυρισμα εξω απτο ιδρυμα για την ταινια του μπραντ πιτ και η παραγωγη εχει κλεισει σαν κομπαρσους αστεγους του ιδρυματος και τον τζιμη τον τανζανο
θα παμε για καριερα στο χολυγουντ

Παρασκευή πρωί αν θεςΚάποιος ενεργητικός για Πέμπτη απόγευμα στο αθηναικο?
Παρασκευή πρωί λέει να πάω και εγώ μια βόλτα να δω τι παίζει. Αξίζει όμως αθηναϊκό ή στο διπλανό ίδρυμα;Παρασκευή πρωί αν θες
Στο δίπλα μαζεύει περισσότερο κόσμο, αλλα ειναι πιο λάιτ...Παρασκευή πρωί λέει να πάω και εγώ μια βόλτα να δω τι παίζει. Αξίζει όμως αθηναϊκό ή στο διπλανό ίδρυμα;
Ενημέρωσε εδω και θα περάσεις καλα...Στο δίπλα μαζεύει περισσότερο κόσμο, αλλα ειναι πιο λάιτ...

Προλαβαίνω να κατέβω Αθήνα?ή θα μού ξεψειρισουν ιολο το μισθό τα διόδια κ η μπενζινα?Τώρα live Αθηναϊκόν,κανονική γυναίκα,μουναρα,μόνη της,τι της έδωσε και μπήκε, κάποιος χωρισμός ισως
Γαμανε όλοι,λάθρο,πρεζακια, άστεγοι,ο Τζίμης ο Βιρμανος,ακόμη και κάτι Δανοί τουρίστες το πήραν χαμπάρι και περιμένουν νούμεραδα να ξεφορτώσουν,σπευσατε![]()
Ξεκινάς καπάκι όμως μύστη, ακούγεται θα είναι μέχρι το πρωί,τώρα έχουν σειρά κάποιοι από το υπνωτηριο του Δήμου Αθηναίων,από τους τελευταίους θα εισαι αλλά λογικά προλαβαίνεις έναν πουτσοΠρολαβαίνω να κατέβω Αθήνα?ή θα μού ξεψειρισουν ιολο το μισθό τα διόδια κ η μπενζινα?![]()
Καστανομαλα με μεγαλα βυζια ειναι ? κ ειναι στο υπογειο?Τώρα live Αθηναϊκόν,κανονική γυναίκα,μουναρα,μόνη της,τι της έδωσε και μπήκε, κάποιος χωρισμός ισως
Γαμανε όλοι,λάθρο,πρεζακια, άστεγοι,ο Τζίμης ο Βιρμανος,ακόμη και κάτι Δανοί τουρίστες το πήραν χαμπάρι και περιμένουν νούμεραδα να ξεφορτώσουν,σπευσατε![]()
Μυατη μου εστι πως πήγαν διόδια κ βενζινα απο Αλεξανδρούπολη για αθηνα.. συμφέρει πιο πολύ να κάνω τα αεροπορικά απο Ουγγαρία την αλετα οσεαν κ να πληρώσω τη βίζιτα της παρα να κατέβω ΑθήναΞεκινάς καπάκι όμως μύστη, ακούγεται θα είναι μέχρι το πρωί,τώρα έχουν σειρά κάποιοι από το υπνωτηριο του Δήμου Αθηναίων,από τους τελευταίους θα εισαι αλλά λογικά προλαβαίνεις έναν πουτσο![]()