Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
το σαββατο βραδυ λεω να φορεσω το μαυρο στενο μινι φορεμα μου και την ξανθια περουκα μου να βαλω εκει μεσα και τισ γοβες μου απλα λεω να απω κατα τισ 9 το βραδυ πειτε μου αν θα ειναι ακλα
κλασσικο ποστ κρος,τελικα η χρυσα ειναι γυναικα με πουλακι που θελει να το παιξει με σεξτσατ απο καποιον βλαμενο θαμωνα του ιδρυματος

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
Ωραία μέρα για τσονταδικο σήμερα τύποι,φουλ βροχή, φασολάδα για μεσημέρι και ήδη έχω χεσει πολύ βρωμερά 2 φορές και συνεχίζω με κλανιδια :confused::confused:.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Ωραία μέρα για τσονταδικο σήμερα τύποι,φουλ βροχή, φασολάδα για μεσημέρι και ήδη έχω χεσει πολύ βρωμερά 2 φορές και συνεχίζω με κλανιδια :confused::confused:.
την τεταρτη μπηκαν νερα μεσα στο ιδρυμα και ηταν ευκαιρια να πλυθουν οι χωροι και οι τουαλετες και να κανουν και ντουζ οι αστεγοι

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
59
Πόντοι
0
Λέω να πάω σε λίγο για πρώτη φορά έτσι για τη φάση . Θα έχει τίποτα γύρω στα 30 ή είναι μόνο για μεγάλες ηλικίες ?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Λέω να πάω σε λίγο για πρώτη φορά έτσι για τη φάση . Θα έχει τίποτα γύρω στα 30 ή είναι μόνο για μεγάλες ηλικίες ?
εσυ τον καλυτερο κοσμο αρκει να φορεσεις στρινγκαρα

OP
OP
gay_johnjohn

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
404
Πόντοι
21
Χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι έγινε καλή φάση στον όροφο...ένας ψηλός λεπτός είχε γδυθεί τελείως και έπαιρνε όλο το κόσμο...ότι Πακιστανός υπήρχε κλπ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι έγινε καλή φάση στον όροφο...ένας ψηλός λεπτός είχε γδυθεί τελείως και έπαιρνε όλο το κόσμο...ότι Πακιστανός υπήρχε κλπ
αυτος που εχει αραια μαλλια η σχεδον καθολου?τον εχει ξεκωλιασει ο τζιμης ο τανζανος πολλες φορες

OP
OP
gay_johnjohn

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
404
Πόντοι
21

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81
το προηγουμενο σαβατοβραδυ ηρθε στισ 10 τυποσ με μια γκομενα καστανομαλα την πηγε υπογειο κ την γαμησανε 3 πακιστανοι που περιφερονταν κ αλλοι 2 ψωλαραδες στο μικρο κατω σινεμα ειναι θαμωνασ εκει μου πε του αρεσει που ειναι βρωμικα ετσι κ αυτοσ εκανε πιπα σε ενα αλλον πιο διπλα ! την γυναικα την χυνανε μεσα ολοι ! κ το αθηναικον οντωσ εχει γαμιαδεσ οχι μπιρι μπιρι κ κοιταω κ δε μιλαω ! δυνατοι γαμιαδες κ ψωλαραδεσ !

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
το προηγουμενο σαβατοβραδυ ηρθε στισ 10 τυποσ με μια γκομενα καστανομαλα την πηγε υπογειο κ την γαμησανε 3 πακιστανοι που περιφερονταν κ αλλοι 2 ψωλαραδες στο μικρο κατω σινεμα ειναι θαμωνασ εκει μου πε του αρεσει που ειναι βρωμικα ετσι κ αυτοσ εκανε πιπα σε ενα αλλον πιο διπλα ! την γυναικα την χυνανε μεσα ολοι ! κ το αθηναικον οντωσ εχει γαμιαδεσ οχι μπιρι μπιρι κ κοιταω κ δε μιλαω ! δυνατοι γαμιαδες κ ψωλαραδεσ !
Τύπε και οι ορίτζιναλ γυναίκες όταν θέλουν να γαμηθουν αθηναϊκό θα πάνε :rockon::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
το αθηναικον εχει φημισμενους γαμιαδες,οποιος ερθει αποφασισμενος θα φαει πολυ πουτσο

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
709
Πόντοι
81
Ζήτω το αθηναϊκόν λοιπόν με τους γαμιαδες του για εμάς

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81
Ζήτω το αθηναϊκόν λοιπόν με τους γαμιαδες του για εμάς
εχει οντωσ φημισμενουσ γαμιαδεσ που δεν κανουν διακρισεισ σε κροσακια απλα ξεκολιαζουν οτι βρουνε ! φορτηγατζηδεσ, αλβανοι,ρωσοι ψωλαραδεσ αλλα κ ελληνεσ με ψωλαρεσ οχι αστεια !

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
709
Πόντοι
81
εχει οντωσ φημισμενουσ γαμιαδεσ που δεν κανουν διακρισεισ σε κροσακια απλα ξεκολιαζουν οτι βρουνε ! φορτηγατζηδεσ, αλβανοι,ρωσοι ψωλαραδεσ αλλα κ ελληνεσ με ψωλαρεσ οχι αστεια !
Αυτά είναι....
Τέτοιους άντρες θέλουμε

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
709
Πόντοι
81
Μμμμμμ
Ανυπομονώ να πάμε να ευχαριστήσουμε ψωλαραδες

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81
καλυπτουν και τα στανταρς σου δηλαδη καθαριοτητα και ευγενια
η πουτσα να πεφτει καθαριοτητεσ ειδαμε κ σε αλλαμαγαζια με μικροψωληδεσ κολομπαραδεσ κ προβληματικουσ ιδιοκτητεσ ! εκει περνασ κ σου κουνανε τα πακιστανια κ οι ρωσοι τισ ψωλεσ σαν ελικοπετρο οποτε ειτε γυναικα ειτε κροσ ειτε οριτζιναλ πουστηδεσ οπωσ λετε την πουτσα θελουμε ! το αθηναικον μου θυμιζει μια
διαφημιση σε ενα τσοντοκαναλο παλια ! ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΜΒΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ! ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΧΙΧ

Τελευταία τροποποίηση:

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
709
Πόντοι
81
Και
η πουτσα να πεφτει καθαριοτητεσ ειδαμε κ σε αλλαμαγαζια με μικροψωληδεσ κολομπαραδεσ κ προβληματικουσ ιδιοκτητεσ ! εκει περνασ κ σου κουνανε τα πακιστανια κ οι ρωσοι τισ ψωλεσ σαν ελικοπετρο οποτε ειτε γυναικα ειτε κροσ ειτε οριτζιναλ πουστηδεσ οπωσ λετε την πουτσα θελουμε ! το αθηναικον μου θυμιζει μια
διαφημιση σε ενα τσοντοκαναλο παλια ! ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΜΒΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ! ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΧΙΧ
Και την φίλη σου και την φίλη σου.
Ακριβώς έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom