Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
αν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι εγινε σε εχυσαν?
Φυσικά από τα καλύτερα γαμησια ειδικά όταν με πηδανε οι αλλοδαποί
αν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι εγινε σε εχυσαν?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
298
Πόντοι
21
Από την Κυριακή και σχεδόν κάθε μέρα για μια εβδομάδα δεν θα αφήσω όρθια πούτσα που να μην την τσιμπουκώσω και να μη την βάλω στην κωλάρα μου να με καταγαμήσει έχω καύλες απίστευτες και πιστεύω να έχει γυρίσει αρκετός κόσμος από τις διακοπές του για να με βοηθήσει να τιμήσω κι εγώ τον ναό της ηδονής . Θα περιμένω πάνω στο πατάρι έτοιμος για τρέλες και όποιο παπάρι πλησιάζει θα το τιμάω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Από την Κυριακή και σχεδόν κάθε μέρα για μια εβδομάδα δεν θα αφήσω όρθια πούτσα που να μην την τσιμπουκώσω και να μη την βάλω στην κωλάρα μου να με καταγαμήσει έχω καύλες απίστευτες και πιστεύω να έχει γυρίσει αρκετός κόσμος από τις διακοπές του για να με βοηθήσει να τιμήσω κι εγώ τον ναό της ηδονής . Θα περιμένω πάνω στο πατάρι έτοιμος για τρέλες και όποιο παπάρι πλησιάζει θα το τιμάω
Τύπε έκανες νηστεία τον 15αυγουστο και σου έλειψε το κρέας στον κώλο :think::think:. Μήπως είσαι κάνας δημόσιος υπάλληλος και πήρες άδεια για να την βγάλεις στο ίδρυμα :think::think:

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
298
Πόντοι
21
Αν μου λειψε λέει..... Να φανταστείς από σήμερα έκανα προετοιμασία για την Κυριακή με τετράωρη σφήνα από πίσω για να ανοίξω λίγο ακόμα και την κωλοτρυπίδα μαζί με το πουλάκι μου λάμπα για να λάμψω μεθαύριο στο Ίδρυμα . Σου παραθέτω και δύο φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι τι χρώμα στριγκάκι γουστάρει ο Τζίμης ο Τανζανός αν ξέρεις . Έχω κόκκινο για να πάρω και κανένα χρώμα ακόμα

Συνημμένα

• IMG_20250821_125512.jpg
    IMG_20250821_125512.jpg
    575,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_20250821_123934.jpg
    IMG_20250821_123934.jpg
    793,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.550
Πόντοι
3.506
Αν μου λειψε λέει..... Να φανταστείς από σήμερα έκανα προετοιμασία για την Κυριακή με τετράωρη σφήνα από πίσω για να ανοίξω λίγο ακόμα και την κωλοτρυπίδα μαζί με το πουλάκι μου λάμπα για να λάμψω μεθαύριο στο Ίδρυμα . Σου παραθέτω και δύο φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι τι χρώμα στριγκάκι γουστάρει ο Τζίμης ο Τανζανός αν ξέρεις . Έχω κόκκινο για να πάρω και κανένα χρώμα ακόμα
Κλειτορίδα έχεις, όχι πουλάκι... Και μην αγχώνεσαι, έτσι φαρδοκώλης που είσαι θα βρει εύκολα το στόχο και θα φας πουτσα με ξύλο, από τα βάθη της ζούγκλας.

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
298
Πόντοι
21
Κλειτορίδα έχεις, όχι πουλάκι... Και μην αγχώνεσαι, έτσι φαρδοκώλης που είσαι θα βρει εύκολα το στόχο και θα φας πουτσα με ξύλο, από τα βάθη της ζούγκλας.
Από το στόμα σου........

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.179
Πόντοι
446
θα σε ξαπατωσει ο τζιμης στο σκοτεινο σημειο στο παταρι μετα πηγαινε και στο μπουντρουμι να σε γαμησει και ο αστεγος με τον καθετηρα

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
298
Πόντοι
21
θα σε ξαπατωσει ο τζιμης στο σκοτεινο σημειο στο παταρι μετα πηγαινε και στο μπουντρουμι να σε γαμησει και ο αστεγος με τον καθετηρα
Με ξεπατωσε ένας Τούρκος με μεγάλο εργαλείο σήμερα το μεσημεράκι αλλά τίποτα άλλο κι επειδή ένας ίσον κανένας αύριο θα πάω να μοστραρω τον κώλο μου πάλι στο πατάρι για να φάω κι άλλο παπάρι αλλά ας ελπίζω με μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο Τούρκος έχυσε σε πέντε λεπτά βλέπεις ήταν από νωρίς και ήταν στο τσακ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Με ξεπατωσε ένας Τούρκος με μεγάλο εργαλείο σήμερα το μεσημεράκι αλλά τίποτα άλλο κι επειδή ένας ίσον κανένας αύριο θα πάω να μοστραρω τον κώλο μου πάλι στο πατάρι για να φάω κι άλλο παπάρι αλλά ας ελπίζω με μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο Τούρκος έχυσε σε πέντε λεπτά βλέπεις ήταν από νωρίς και ήταν στο τσακ
Μεσημεριατικα ρε τύπε τι περίμενες :confused::confused:. Αφού δεν ξύπνησες και κανενα άστεγο να σε αρχίσει στις κλωτσιές πάλι καλά να λες :rockon::rockon:

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Λεω να παω σήμερα αργα τύπου 12 το βράδυ θα έχει κόσμο τόσο αργά για να με γαμησουν?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Λεω να παω σήμερα αργα τύπου 12 το βράδυ θα έχει κόσμο τόσο αργά για να με γαμησουν?
Ναι τύπε,θα έχει τελειώσει ο αγώνας μπάσκετ Ελλάδα Τουρκία και σίγουρα θα γαμηθεις :rockon::rockon:

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
394
Πόντοι
21
Έκανα μια επίσκεψη σήμερα το απόγευμα μετά την επίσκεψη μου στο video show.Γυρω στα είκοσι άτομα υπήρχαν και έπεσε ένα δυνατό ξεκώλιασμα στον όροφο σε συναγωνιστή από έναν ψηλό αδύνατο.Στο υπόγειο κάποιοι ζητούσαν χρήματα για να γαμησουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom