Οχι κανονικούς τους έβλεπα γτ πολλοί με πηρανμηπως απτις πολλες καυλες ειχες θολουρα και τους εβλεπες διπλους?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 276K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
στρινγκαρα φορας?εγω ειμαι 49 εχω νορμαλ αρενωπο σωμα,παντρεμενος,αλλα θελω ξεσκισμα,αμα παω εκει θα με γαμησουν η γαμανε μονο θυληπρεπεις?
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.542
- Πόντοι
- 11.915
Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικαεγω ειμαι 49 εχω νορμαλ αρενωπο σωμα,παντρεμενος,αλλα θελω ξεσκισμα,αμα παω εκει θα με γαμησουν η γαμανε μονο θυληπρεπεις?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντε
o κλασικος μαλακας....Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντερο.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.542
- Πόντοι
- 11.915
Γιατί παρεξηγιεσαι τύπε?? Σε πείραξε που σου χάλασα την παραμυθα που πουλάς στους υπόλοιπους κρυφό γκέι οικογενειάρχες?? Τράβα στο ίδρυμα να σου ξεσκίσουν το κωλαντερο και πάρε και τους υπόλοιπους να ξεσκιστειτε παρέα.o κλασικος μαλακας....
Anonymousbtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Το μεσημέρι πάντα τα καλύτερα. Διάλειμμα από το γραφείο για να φύγουν τα νεύραΕγω το μεσημέρι εχω δει περισσότερο κόσμο από οτι βράδυ
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.542
- Πόντοι
- 11.915
Εφόσον θες να γαμηθεις τύπισσα,επιβάλλεται να το κάνειςΑμα φορέσω διχτυ φορεμα και ενα στρινγκ και περπατάω κουνηστη απαγορεύεται?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
τι δουλεια ειναι αυτη ρε φιλε που προλαβαινεις να πας σε τσονταδικο στο διαλειμμα?Το μεσημέρι πάντα τα καλύτερα. Διάλειμμα από το γραφείο για να φύγουν τα νεύρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι διχτυ γιατι μπορει να σε περασουν για τσιπουραΑμα φορέσω διχτυ φορεμα και ενα στρινγκ και περπατάω κουνηστη απαγορεύεται?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
οι φημισμενοι γαμιαδες του ιδρυματος ο τζιμης ο τανζανος και ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι τον περιμενουν για να τον κανουν να νοιωσει γυναικαΓιατί παρεξηγιεσαι τύπε?? Σε πείραξε που σου χάλασα την παραμυθα που πουλάς στους υπόλοιπους κρυφό γκέι οικογενειάρχες?? Τράβα στο ίδρυμα να σου ξεσκίσουν το κωλαντερο και πάρε και τους υπόλοιπους να ξεσκιστειτε παρέα.
Σημασία έχει να μου κάνουν την κωλαρα χωνί απο την πολυ πουτσα τωρα αν θέλουν να με περάσουν για τσιπουρα ας με περάσουντι δουλεια ειναι αυτη ρε φιλε που προλαβαινεις να πας σε τσονταδικο στο διαλειμμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι διχτυ γιατι μπορει να σε περασουν για τσιπουρα
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.753
- Πόντοι
- 3.556
Θα στον κάνουν Φ50 στο μπουντρούμι αν τους κουνηθείς με το στρίγκο, μην αγχώνεσαι. Τις περιποιούνται καλά τις κουνιστές.Σημασία έχει να μου κάνουν την κωλαρα χωνί απο την πολυ πουτσα τωρα αν θέλουν να με περάσουν για τσιπουρα ας με περάσουν
Θα παω αυριο ελπίζω να γαμηθω καλαΘα στον κάνουν Φ50 στο μπουντρούμι αν τους κουνηθείς με το στρίγκο, μην αγχώνεσαι. Τις περιποιούνται καλά τις κουνιστές.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
τωρα με τα κρυα εχει πολλους αστεγους θα σε παρουν παρτουζα και να σε χυσουν ομαδικαΘα παω αυριο ελπίζω να γαμηθω καλα
Θα το δω αύριο αυτοτωρα με τα κρυα εχει πολλους αστεγους θα σε παρουν παρτουζα και να σε χυσουν ομαδικα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
ομως πρεπει να φορας στρινγκαρα και να κουνιεσαιΘα το δω αύριο αυτο
ομως πρεπει να φορας στρινγκαρα και
Και πως θα την δουν οι αλλη την στριγκαρα?ομως πρεπει να φορας στρινγκαρα και να κουνιεσαι
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
θα κατεβασεις το παντελονι να φαινεται η στρινγκαρα και θα κανει πασαρελα,εκει θα σε κωλοδαχτυλισουν και θα πανε στο μπουντρουμι για τα περαιτερω.....Και πως θα την δουν οι αλλη την στριγκαρα?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις