Οχι κανονικούς τους έβλεπα γτ πολλοί με πηρανμηπως απτις πολλες καυλες ειχες θολουρα και τους εβλεπες διπλους?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οχι κανονικούς τους έβλεπα γτ πολλοί με πηρανμηπως απτις πολλες καυλες ειχες θολουρα και τους εβλεπες διπλους?
στρινγκαρα φορας?εγω ειμαι 49 εχω νορμαλ αρενωπο σωμα,παντρεμενος,αλλα θελω ξεσκισμα,αμα παω εκει θα με γαμησουν η γαμανε μονο θυληπρεπεις?
Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικαεγω ειμαι 49 εχω νορμαλ αρενωπο σωμα,παντρεμενος,αλλα θελω ξεσκισμα,αμα παω εκει θα με γαμησουν η γαμανε μονο θυληπρεπεις?
Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντε
o κλασικος μαλακας....Η κλασσική περίπτωση παντρεμένου ελληναρα με μικρά παιδιά που έχει βαρεθεί την μιζέρια της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας και ψάχνει αφορμή να πάει να γαμηθει στα τσονταδικα. Φορά στριγκαρα και τράβα,οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος θα στο σκίσουν το κωλαντερο.
Γιατί παρεξηγιεσαι τύπε?? Σε πείραξε που σου χάλασα την παραμυθα που πουλάς στους υπόλοιπους κρυφό γκέι οικογενειάρχες?? Τράβα στο ίδρυμα να σου ξεσκίσουν το κωλαντερο και πάρε και τους υπόλοιπους να ξεσκιστειτε παρέα.o κλασικος μαλακας....
Το μεσημέρι πάντα τα καλύτερα. Διάλειμμα από το γραφείο για να φύγουν τα νεύραΕγω το μεσημέρι εχω δει περισσότερο κόσμο από οτι βράδυ
Εφόσον θες να γαμηθεις τύπισσα,επιβάλλεται να το κάνειςΑμα φορέσω διχτυ φορεμα και ενα στρινγκ και περπατάω κουνηστη απαγορεύεται?
τι δουλεια ειναι αυτη ρε φιλε που προλαβαινεις να πας σε τσονταδικο στο διαλειμμα?Το μεσημέρι πάντα τα καλύτερα. Διάλειμμα από το γραφείο για να φύγουν τα νεύρα
οχι διχτυ γιατι μπορει να σε περασουν για τσιπουραΑμα φορέσω διχτυ φορεμα και ενα στρινγκ και περπατάω κουνηστη απαγορεύεται?
οι φημισμενοι γαμιαδες του ιδρυματος ο τζιμης ο τανζανος και ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι τον περιμενουν για να τον κανουν να νοιωσει γυναικαΓιατί παρεξηγιεσαι τύπε?? Σε πείραξε που σου χάλασα την παραμυθα που πουλάς στους υπόλοιπους κρυφό γκέι οικογενειάρχες?? Τράβα στο ίδρυμα να σου ξεσκίσουν το κωλαντερο και πάρε και τους υπόλοιπους να ξεσκιστειτε παρέα.
Σημασία έχει να μου κάνουν την κωλαρα χωνί απο την πολυ πουτσα τωρα αν θέλουν να με περάσουν για τσιπουρα ας με περάσουντι δουλεια ειναι αυτη ρε φιλε που προλαβαινεις να πας σε τσονταδικο στο διαλειμμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι διχτυ γιατι μπορει να σε περασουν για τσιπουρα
Θα στον κάνουν Φ50 στο μπουντρούμι αν τους κουνηθείς με το στρίγκο, μην αγχώνεσαι. Τις περιποιούνται καλά τις κουνιστές.Σημασία έχει να μου κάνουν την κωλαρα χωνί απο την πολυ πουτσα τωρα αν θέλουν να με περάσουν για τσιπουρα ας με περάσουν
Θα παω αυριο ελπίζω να γαμηθω καλαΘα στον κάνουν Φ50 στο μπουντρούμι αν τους κουνηθείς με το στρίγκο, μην αγχώνεσαι. Τις περιποιούνται καλά τις κουνιστές.
τωρα με τα κρυα εχει πολλους αστεγους θα σε παρουν παρτουζα και να σε χυσουν ομαδικαΘα παω αυριο ελπίζω να γαμηθω καλα
Θα το δω αύριο αυτοτωρα με τα κρυα εχει πολλους αστεγους θα σε παρουν παρτουζα και να σε χυσουν ομαδικα
ομως πρεπει να φορας στρινγκαρα και να κουνιεσαιΘα το δω αύριο αυτο
ομως πρεπει να φορας στρινγκαρα και
Και πως θα την δουν οι αλλη την στριγκαρα?ομως πρεπει να φορας στρινγκαρα και να κουνιεσαι
θα κατεβασεις το παντελονι να φαινεται η στρινγκαρα και θα κανει πασαρελα,εκει θα σε κωλοδαχτυλισουν και θα πανε στο μπουντρουμι για τα περαιτερω.....Και πως θα την δουν οι αλλη την στριγκαρα?