You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 274K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.527
- Πόντοι
- 11.915
Φορά φανέλα Ολυμπιακού και τράβα αθηναϊκό τύπε, θα στην ανοίξουν κι άλλο και θα στην γεμίσουν χυσι.Πρωινές καύλες από πίσΦορά
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
Φιλε χρειαζεσαι λευκανση κωλοτρυπιδαςΠρωινές καύλες από πίσω![]()
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 344
- Πόντοι
- 21
Θα κάτσω να μου την γλύφεις μέχρι να ασπρίσειΦιλε χρειαζεσαι λευκανση κωλοτρυπιδας
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
Τι να γλυψεις απο τετοια κωλοτρυπα θελει πρωτα περασμα με γυαλοχαρτοΘα κάτσω να μου την γλύφεις μέχρι να ασπρίσει![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρωι κοιμομαστε και μεσημερι τρωμε πιτογυρα και πινουμε μπυρες ρε φιλεΠηγαίνει κανενας πρωι/μεσημερι;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.527
- Πόντοι
- 11.915
Όχι τύπε, το πρωί κοιμόμαστε και το μεσημέρι τρώμε πιτογυρα και πίνουμε μπύρες.Πηγαίνει κανενας πρωι/μεσημερι;
nickos_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
απόγευμα βράδυ θα έρθω για το σβήσιμο λοιπόνΌχι τύπε, το πρωί κοιμόμαστε και το μεσημέρι τρώμε πιτογυρα και πίνουμε μπύρες.
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 200
- Πόντοι
- 0
Την Κυριακη εστησα την ατρχη καλπη μου και πηρα 3 ψηφους.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.597
- Πόντοι
- 3.506
Μετά έχεζε λευκά ψηφοδέλτια; Δεν μας είπες τύπε...Την Κυριακη εστησα την ατρχη καλπη μου και πηρα 3 ψηφους.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
ποσοι ηταν οι εγγεγραμενοι στο σινεμα?η αποχη ηταν μεγαλη?ελπιζω να μην εφαγες πολλα ακυρα/λευκαΤην Κυριακη εστησα την ατρχη καλπη μου και πηρα 3 ψηφους.
πανω απτην μεση και πανω γιατι θα εισαι ντυμενος φοβασαι μην κρυωσεις?κατα τις 7 θα είμαι στο ίδρυμα. Εξώστη/υπόγειο γυμνός από τη μέση και κάτω![]()
nickos_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
ναιποσοι ηταν οι εγγεγραμενοι στο σινεμα?η αποχη ηταν μεγαλη?ελπιζω να μην εφαγες πολλα ακυρα/λευκα
πανω απτην μεση και πανω γιατι θα εισαι ντυμενος φοβασαι μην κρυωσεις?
Διαγραμμένο μέλος 243804
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
τι εγινε σε πηραν?Θα είναι κανείς από εδώ μέσα μετά τις 6το απόγευμα θέλω παρτουζα
εχεις προσωπικο ζιγκολο ? ποσα σε χρεωνει?Σήμερα ησυχία στο ίδρυμα. Ευτυχώς έχω καβατζώσει ένα μόνιμο και βρισκόμαστε τις Κυριακές για να το γλεντάμε.
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 344
- Πόντοι
- 21
Αθηναϊκό η απόλυτη παρακμή μόνιμοι πελάτες οι ξένοι που ζητάνε συνέχεια και ενοχλητικά χρήματα και η βρώμα βγαίνει μέχρι έξω. (Αναρωτιέμαι δεν φοβούνται μην έρθει το υγειονομικό; ) και τέλος τώρα το καλοκαίρι η αφόρητη ζέστη με ένα υποτυπώδες κλιματιστικό στο υπόγειο για όλο τον κινηματογράφο, να ξερνάει δροσερό καπνό από τα τσιγάρα των θεριακλήδων που μόλις τό σβήνουν το ξανά ανάβουν . Μεγάλη η απογοήτευση για τέτοιο ιστορικό ίδρυμα . Θα έπρεπε να το προσέξουν λίγο παραπάνω......
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.597
- Πόντοι
- 3.506
Μπα. Μέγαρο είναι για απολίτιστα γαμήσια, όπως αυτά που γουστάρουν οι περισσότερες ροδαλές, δροσερές κωλοτρυπίδες...Αθηναϊκό η απόλυτη παρακμή μόνιμοι πελάτες οι ξένοι που ζητάνε συνέχεια και ενοχλητικά χρήματα και η βρώμα βγαίνει μέχρι έξω. (Αναρωτιέμαι δεν φοβούνται μην έρθει το υγειονομικό; ) και τέλος τώρα το καλοκαίρι η αφόρητη ζέστη με ένα υποτυπώδες κλιματιστικό στο υπόγειο για όλο τον κινηματογράφο, να ξερνάει δροσερό καπνό από τα τσιγάρα των θεριακλήδων που μόλις τό σβήνουν το ξανά ανάβουν . Μεγάλη η απογοήτευση για τέτοιο ιστορικό ίδρυμα . Θα έπρεπε να το προσέξουν λίγο παραπάνω......
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις