Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φορά φανέλα Ολυμπιακού και τράβα αθηναϊκό τύπε, θα στην ανοίξουν κι άλλο και θα στην γεμίσουν χυσι.Πρωινές καύλες από πίσΦορά
Φιλε χρειαζεσαι λευκανση κωλοτρυπιδαςΠρωινές καύλες από πίσω![]()
Θα κάτσω να μου την γλύφεις μέχρι να ασπρίσειΦιλε χρειαζεσαι λευκανση κωλοτρυπιδας
Τι να γλυψεις απο τετοια κωλοτρυπα θελει πρωτα περασμα με γυαλοχαρτοΘα κάτσω να μου την γλύφεις μέχρι να ασπρίσει![]()
πρωι κοιμομαστε και μεσημερι τρωμε πιτογυρα και πινουμε μπυρες ρε φιλεΠηγαίνει κανενας πρωι/μεσημερι;
Όχι τύπε, το πρωί κοιμόμαστε και το μεσημέρι τρώμε πιτογυρα και πίνουμε μπύρες.Πηγαίνει κανενας πρωι/μεσημερι;
απόγευμα βράδυ θα έρθω για το σβήσιμο λοιπόνΌχι τύπε, το πρωί κοιμόμαστε και το μεσημέρι τρώμε πιτογυρα και πίνουμε μπύρες.
Μετά έχεζε λευκά ψηφοδέλτια; Δεν μας είπες τύπε...Την Κυριακη εστησα την ατρχη καλπη μου και πηρα 3 ψηφους.
ποσοι ηταν οι εγγεγραμενοι στο σινεμα?η αποχη ηταν μεγαλη?ελπιζω να μην εφαγες πολλα ακυρα/λευκαΤην Κυριακη εστησα την ατρχη καλπη μου και πηρα 3 ψηφους.
πανω απτην μεση και πανω γιατι θα εισαι ντυμενος φοβασαι μην κρυωσεις?κατα τις 7 θα είμαι στο ίδρυμα. Εξώστη/υπόγειο γυμνός από τη μέση και κάτω![]()
ναιποσοι ηταν οι εγγεγραμενοι στο σινεμα?η αποχη ηταν μεγαλη?ελπιζω να μην εφαγες πολλα ακυρα/λευκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πανω απτην μεση και πανω γιατι θα εισαι ντυμενος φοβασαι μην κρυωσεις?
τι εγινε σε πηραν?Θα είναι κανείς από εδώ μέσα μετά τις 6το απόγευμα θέλω παρτουζα
εχεις προσωπικο ζιγκολο ? ποσα σε χρεωνει?Σήμερα ησυχία στο ίδρυμα. Ευτυχώς έχω καβατζώσει ένα μόνιμο και βρισκόμαστε τις Κυριακές για να το γλεντάμε.
Μπα. Μέγαρο είναι για απολίτιστα γαμήσια, όπως αυτά που γουστάρουν οι περισσότερες ροδαλές, δροσερές κωλοτρυπίδες...Αθηναϊκό η απόλυτη παρακμή μόνιμοι πελάτες οι ξένοι που ζητάνε συνέχεια και ενοχλητικά χρήματα και η βρώμα βγαίνει μέχρι έξω. (Αναρωτιέμαι δεν φοβούνται μην έρθει το υγειονομικό; ) και τέλος τώρα το καλοκαίρι η αφόρητη ζέστη με ένα υποτυπώδες κλιματιστικό στο υπόγειο για όλο τον κινηματογράφο, να ξερνάει δροσερό καπνό από τα τσιγάρα των θεριακλήδων που μόλις τό σβήνουν το ξανά ανάβουν . Μεγάλη η απογοήτευση για τέτοιο ιστορικό ίδρυμα . Θα έπρεπε να το προσέξουν λίγο παραπάνω......