dimitrios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 345
- Πόντοι
- 21
Η adele μιλαει ελληνικα εστω λιγα να μπορω να συννενοηθω η μιλαει μονο αγγλικα??ρωταω γιατι αγγλικα δεν μιλαω καθολου και δεν θα μπορουμε να συννενοηθουμε
κάτι πολύ λίγα μιλαειΗ adele μιλαει ελληνικα εστω λιγα να μπορω να συννενοηθω η μιλαει μονο αγγλικα??ρωταω γιατι αγγλικα δεν μιλαω καθολου και δεν θα μπορουμε να συννενοηθουμε
Μετά από κουβέντα που είχα με την "Έλλη" στο facebook δημσίευσα ένα σχόλιο σε μια κριτική που κατ εμέ είναι κακόβουλη και καταχριστική! Αρχικά η κοπέλα έχει να δουλέψει πάνω από ενάμιση μήνα και ξαφνικά την ημέρα που είναι να ξεκινήσει δουλειά ξανά στο γραφείο μετά τις διακοπές της τσουπ ξεφυτρώνουν κάποιες κριτικές ... Που ήταν αυτοί έναμιση μήνα τώρα? Έχω στην διάθεση όποιου θέλει σε φωτογραφία το παρακάτω κείμενο που μου έστειλε η ίδια σε διάλογο μας στο fcebook.....
Oi kritikes mu oi duo ein geloies padws k edelws pseutikes
Oloi lene oti me exoun parei dunata apo pisw
K de me exei parei
Kaneis
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Παιδιά θα θυσιααστω μεσαα στο ΣΚ να την πάρω και θα σας πω! Έλλη αν μας διαβάζεις εχω τρελαθεί με την κωλαρα σου
Καρφώνεσαι φίλε. Εκεί στο Diva ακούτε και την άλλη άποψη, καλό θα σας κάνει.
Φίλε μου προφανώς δεν έχεις διαβάσει τι γράφω η δεν έχεις καταλάβει τι διάβασες ...! Και μόνο ότι το σχόλιο μου δεν έχει δημοσιευθεί στα σχόλια της κριτικής τα λέει όλα!!!
Απο τελη Σεπτεμβρη ομως ...εκτος κι αν προλαβεις σημερα ;)(Απο αυριο ειμαι εκτος και για ενα μηνα )Καλησπερα σε ολους σε 3ης εμβομαδες μετακομιζω μονιμα Αθηνα!Ειμαι χρονια μελος στο φορουμ και διαβαζω καθημερινα τα νεα της ημερας !
Θα προσπαθησω να βοηθησω & εγω οπως ο Napoleon με τις κριτικες του βοηθαει ολους εμας να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη αποψη για γραφεια και κοπελες.
Ελενα Χατζη θα ειναι η πρωτη μου επιλογη
Απο τελη Σεπτεμβρη ομως ...εκτος κι αν προλαβεις σημερα ;)(Απο αυριο ειμαι εκτος και για ενα μηνα )
Καλησπερα
Απο τελη Σεπτεμβρη ομως ...εκτος κι αν προλαβεις σημερα ;)(Απο αυριο ειμαι εκτος και για ενα μηνα )
Καλησπερα
Δεν γλυτώνει. Συγγνώμη, δεν γλυτώνω ήθελα να πω...Λίλα είναι διαθέσιμη Σήμερα
σε 2 μέρες[xvideos]πΑλι φουλ ειναι?η αγαπη ποτε επιστρεφει?
τύπε δε θα μας αφήσεις να ησυχάσουμε λιγο...Λίλα είναι διαθέσιμη Σήμερα