Νέα

Athens Alitheia Forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Manimal

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.065
Πόντοι
16.411
Ωραία εφόσον εγώ έχω την ίδια περσόνα, γιατί το άλλο ναυάγιο λέει ότι είμαι κλώνος ?
SMARTBOY- Zigolo-Ακροατής-Αρίστων!
Αρίστων....
Το νήμα το άνοιξα για άλλο σκοπό και όχι για καυγά που πάει σε άλλο θέμα.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Καλε μου ΦΙΛΕ Manimal ! Και καλη μου Παρεα !!!!...
Εγω για το Θεμα πιστευω Οτι....
Διαφωνω με το Αρχικο σου σχολιο (γελανε και οι πετρες )
ΑΛΛΑ Οπως Το εθεσε ο Syrios και Το Ειπες και εσυ πριν απο λιγο !!
Πιστευω Το Ιδιο ! = Το μετρο εχει 2 οψεις !!!

Να Προσθεσω Ομως και ΚΑΤΙ !!!! = Αν γινει Πραξει Αυτο !!! Θα Δεις ποσοι Haters , Γλυφτρακια , Παιδοφιλοι και Κλωνοι Θα παρουν ΠΟΥΛΟ !!!!!!!!.

ΚΑΛΟ θα ειναι να γινει Σε πλατφορμες που μπορουν να μπουν Ανηλικα . Για της Αλλες = Να μην υπαρχει Ταυτοποιηση παρα μονο ΕΑΝ ειναι κατω τον 18 και να τους Πεταει ΕΞΩ ....

Υ.Γ
Η Ισπανια Προσφατα Ανακοινωσε ! ΤΕΛΟΣ τα SOCIAL για 16 και κατω.... Και ΜΠΡΑΒΟ τους !!!!............

OP
OP
Manimal

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.065
Πόντοι
16.411
Καλε μου ΦΙΛΕ Manimal ! Και καλη μου Παρεα !!!!...
Εγω για το Θεμα πιστευω Οτι....
Διαφωνω με το Αρχικο σου σχολιο (γελανε και οι πετρες )
ΑΛΛΑ Οπως Το εθεσε ο Syrios και Το Ειπες και εσυ πριν απο λιγο !!
Πιστευω Το Ιδιο ! Το μετρο εχει 2 οψεις !!!

Να Προσθεσω Ομως και ΚΑΤΙ !!!! = Αν γινει Πραξει Αυτο !!! Θα Δεις ποσοι Haters , Γλυφτρακια , Παιδοφιλοι και Κλωνοι Θα παρουν ΠΟΥΛΟ !!!!!!!!.

ΚΑΛΟ θα ειναι να γινει Σε πλατφορμες που μπορουν να μπουν Ανηλικα Για Αλλες Να μην υπαρχει Ταυτοποιηση παρα μονο ΕΑΝ ειναι κατω τον 18 και να τους Πεταει ΕΞΩ ....

Υ.Γ
Η Ισπανια Προσφατα Ανακοινωσε ! ΤΕΛΟΣ τα SOCIAL για 16 και κατω.... Και ΜΠΡΑΒΟ τους !!!!............
Το ''γελάνε και οι πέτρες'' πάει στο ότι μιλάνε αυτοί για fake news,από την στιγμή που καθημερινά μας βομβαρδίζουν με ψέματα.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Θερμη Παρακληση !!! Και για ΕΔΩ και Γενικα !!!!

ΓΑΜΑΤΕ Γυναικες ή Αντρες (Αναλογα τα Γουστα....)

ΟΧΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ''γελάνε και οι πέτρες'' πάει στο ότι μιλάνε αυτοί για fake news,από την στιγμή που καθημερινά μας βομβαρδίζουν με ψέματα.
ΟΚ ! Τωρα το Επιασα !! :grin::hi:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Μακαρι Ομως και Αυτοι Να στρωσουν Εξετιας του Οτι = Οτι αρθρο κα να γραψουν να το γραφουν με Ονομα και Υπογραφη.....

ΟΧΙ οπως Τωρα ΠΟΥ σε κατι ενημερωρικα site (Οχι ΟΛΑ) , Γραφει Ο καθε ενας ή το καθε BOT την ΠΙΠΑ του Ανωνυμα και τρεχα γυρευε....

ΜΑΚΑΡΙ ! να στρωσουν τα Πραγματα !!! Γιατι εχει ξεφυγει το Πραγμα !!!!................

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.689
Πόντοι
40.703
1000011770.jpg

1000011769.jpg

:dancing:

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.133
Πόντοι
496
Μόνο εσάς βρίζει κύριε Silken νομίζετε ?
Εμένα δεν με έχει βρίσει, αλλά συνέχεια, όπως και σε πολλούς άλλους είναι τοξικός.
Ένα τοξικό ναυάγιο από τα παλαιά. Και δεν αποκλείεται να είναι το υπερναυάγιο ο Kalogero χαχαχα
Αυτό μου βγάζει!
axaxaxa Άρα δεν είμαι ο μόνος το ξέρω. Ο τύπος με έβριζε χωρίς λόγο και χωρίς ουσία χωρίς επιχειρήματα, πρέπει να έχει τα θεματάκια του.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
ΧΑΧΑΧΑ !!! Ειχατε Δεν Ειχατε !!! Το Γαμησατε κι αυτο το Νημα δλδ Για Αλλο Ανοιξε...... Στα ιδια Πηγε !!! :grin::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.133
Πόντοι
496
Είναι τόσο γελοίο που δε νομίζω καν να περάσει.
Η ανωνυμία στο διαδικτυο δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Αρχικά υπάρχει η ΙΡ. Πόσες φορές θα μπεις από internet cafe? Αν θέλει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να σε βρει, θα σε βρει.

Σκεφτείτε εδώ να μην υπήρχε ανωνυμία. Να υπάρχουν δηλαδή bdsm, τρανσάκηδες, swingers, gay, bi, που θέλουν να έχουν κρυφή ταυτότητα και να μη μπορούν. Υπάρχουν swingers που θέλουν να το κρύψουν από τα παιδιά τους, gay που θέλουν να το κρύβουν από τους συναδέλφους τους, kinky άτομα που μπορεί να είνια ελεύθεροι επαγγελματίες, παντρεμένοι που ξενογαμάνε. Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να μην υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ;
Φιλαρακι μου Αυτή τη στιγμή, είναι πανεύκολο να φτιάξει κάποιος ένα fake προφίλ. Φτιάχνει ένα ψεύτικο email, κλέβει φωτογραφίες και φτιαχνει προφιλ fb sexy girl και μπαίνει μέσω VPN για να κρύψει την IP του. Προφανώς, αν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το ψάξει σε βάθος, μπορεί να τον βρει. Όμως, επειδή απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία και άρση απορρήτου, αν το συγκεκριμένο προφίλ δεν διαπράξει κάποιο σοβαρό ποινικό αδίκημα (ώστε να σημάνει συναγερμός στις αρχές), κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί του.

Αυτό που πρόκειται να εφαρμοστεί και ήδη συζητιέται έντονα για πλατφόρμες όπως το TikTok είναι η υποχρεωτική ταυτοποίηση (KYC). Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του με επίσημο έγγραφο (π.χ. ταυτότητα) και μέσω live σάρωσης προσώπου (biometric face scan). Αν δεν το κάνει, ο λογαριασμός του απλά θα διαγράφεται.

3. Γιατί το VPN θα γίνει άχρηστο:
Από τη στιγμή που το προφίλ σου ταυτοποιηθεί ως "Γιώργος Παπαδόπουλος" με την ταυτότητα και το πρόσωπό σου, το να αλλάζεις IP ή να χρησιμοποιείς VPN δεν έχει πλέον κανένα απολύτως νόημα. Η πλατφόρμα γνωρίζει το φυσικό πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό, ανεξάρτητα από το πού δείχνει ότι βρίσκεται η σύνδεσή του στο ίντερνετ.

Η εφαρμογή αυτού του μέτρου είναι μονόδρομος και, κατά τη γνώμη μου, απολύτως απαραίτητη. Ειδικά σε πλατφόρμες όπως το TikTok, είναι ο μόνος τρόπος να προστατευτούν τα ανήλικα παιδιά και να εξαλειφθεί επιτέλους η μάστιγα των fake προφίλ και των κλώνων που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
αμα κανεις ταγκ γιατι βγαινει μονο ενας:think:
αμα ηταν κλωνοι δεν επρεπε να φανε μπαν και τα δυο username?
μηπως ειναι αθωος ο ανθρωπας και παθαινει οτι και εγω οταν συνδεομαι:think:
ειμαι χωρις αβαταρ και οταν συνδεομαι το φοντο γυρω απο U για κανα λεπτο ειναι γαλαζιο και μετα γινεται πρασινο μονιμα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.226
Πόντοι
456
axaxaxa Άρα δεν είμαι ο μόνος το ξέρω. Ο τύπος με έβριζε χωρίς λόγο και χωρίς ουσία χωρίς επιχειρήματα, πρέπει να έχει τα θεματάκια του.
Κοίταξε εδώ ένα πονηρό κλώνο χαχα Ανοιξε το προφιλ που το κλειδωσες πονηρε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.226
Πόντοι
456
Φιλαρακι μου Αυτή τη στιγμή, είναι πανεύκολο να φτιάξει κάποιος ένα fake προφίλ. Φτιάχνει ένα ψεύτικο email, κλέβει φωτογραφίες και φτιαχνει προφιλ fb sexy girl και μπαίνει μέσω VPN για να κρύψει την IP του. Προφανώς, αν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το ψάξει σε βάθος, μπορεί να τον βρει. Όμως, επειδή απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία και άρση απορρήτου, αν το συγκεκριμένο προφίλ δεν διαπράξει κάποιο σοβαρό ποινικό αδίκημα (ώστε να σημάνει συναγερμός στις αρχές), κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί του.

Αυτό που πρόκειται να εφαρμοστεί και ήδη συζητιέται έντονα για πλατφόρμες όπως το TikTok είναι η υποχρεωτική ταυτοποίηση (KYC). Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του με επίσημο έγγραφο (π.χ. ταυτότητα) και μέσω live σάρωσης προσώπου (biometric face scan). Αν δεν το κάνει, ο λογαριασμός του απλά θα διαγράφεται.

Από τη στιγμή που το προφίλ σου ταυτοποιηθεί ως "Γιώργος Παπαδόπουλος" με την ταυτότητα και το πρόσωπό σου, το να αλλάζεις IP ή να χρησιμοποιείς VPN δεν έχει πλέον κανένα απολύτως νόημα. Η πλατφόρμα γνωρίζει το φυσικό πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό, ανεξάρτητα από το πού δείχνει ότι βρίσκεται η σύνδεσή του στο ίντερνετ.

Η εφαρμογή αυτού του μέτρου είναι μονόδρομος και, κατά τη γνώμη μου, απολύτως απαραίτητη. Ειδικά σε πλατφόρμες όπως το TikTok, είναι ο μόνος τρόπος να προστατευτούν τα ανήλικα παιδιά και να εξαλειφθεί επιτέλους η μάστιγα των fake προφίλ και των κλώνων που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία.
Ρε τύπε εσύ έχεις κλέψει την φώτο σου από το gov.gr και δίνεις συμβουλές για kyc.
165907.jpg

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Είναι τόσο γελοίο που δε νομίζω καν να περάσει.
Η ανωνυμία στο διαδικτυο δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Αρχικά υπάρχει η ΙΡ. Πόσες φορές θα μπεις από internet cafe? Αν θέλει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να σε βρει, θα σε βρει.

Σκεφτείτε εδώ να μην υπήρχε ανωνυμία. Να υπάρχουν δηλαδή bdsm, τρανσάκηδες, swingers, gay, bi, που θέλουν να έχουν κρυφή ταυτότητα και να μη μπορούν. Υπάρχουν swingers που θέλουν να το κρύψουν από τα παιδιά τους, gay που θέλουν να το κρύβουν από τους συναδέλφους τους, kinky άτομα που μπορεί να είνια ελεύθεροι επαγγελματίες, παντρεμένοι που ξενογαμάνε. Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να μην υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ;
Δεν Μιλαμε για αυτα που λες Ρε Τυπε !!!!! Για τα Social μιλαμε FB , Insta , tiktok !!!! Αυτα που λες εχουν αλλα κολπα πχ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΕΔΩ ! Χαχα !!!

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456

ΟΧΙ Απλα Φιλος !!! ΑΔΕΡΦΟΣ !!!!!!!! BloodBrother ενα Πραμα !!!! Πες ΤΑ Χρυσοστομε !!!!!!!! και Βαριεμαι να γραφω εγω !! χιχιχιχ !

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.689
Πόντοι
40.703
αμα κανεις ταγκ γιατι βγαινει μονο ενας:think:
αμα ηταν κλωνοι δεν επρεπε να φανε μπαν και τα δυο username?
μηπως ειναι αθωος ο ανθρωπας και παθαινει οτι και εγω οταν συνδεομαι:think:
ειμαι χωρις αβαταρ και οταν συνδεομαι το φοντο γυρω απο U για κανα λεπτο ειναι γαλαζιο και μετα γινεται πρασινο μονιμα
1000011772.jpg

1000011771.jpg

:rolleyes:

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.133
Πόντοι
496
Ρε τύπε εσύ έχεις κλέψει την φώτο σου από το gov.gr και δίνεις συμβουλές για kyc.
165907.jpg
Τύπε, είμαι ο Κούλης ο Πραγματικός, ο Μέγας όχι κλώνος, όχι απομίμηση, όχι τίποτα!
Τους κυνηγάω τους κλώνους όπου τους βρω.
Κι άμα δεις τι γράφω… μόνο ο αυθεντικός μπορεί να τα γράψει αυτά.
Οι κλώνοι δεν μπορούν είναι προϊόντα χαμηλής νοημοσύνης και χαμηλής μπαταρίας!

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.133
Πόντοι
496
ΟΧΙ Απλα Φιλος !!! ΑΔΕΡΦΟΣ !!!!!!!! BloodBrother ενα Πραμα !!!! Πες ΤΑ Χρυσοστομε !!!!!!!! και Βαριεμαι να γραφω εγω !! χιχιχιχ !
Ξέρεις τι φοβάμαι; μόνο μην τα διαβάσει αυτά εδώ μέσα ο αντι, και μετά το KYC στα social να μας ζητήσει σε όλους ταυτότητα και verification με βιομετρικά, και να πάρει ιδέες χαχαχα

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Και τώρα στο θέμα...
Κατάργηση της ανωνυμίας δεν θα υπάρξει ποτέ, διότι τα συμφέροντα είναι τέτοια που δεν το επιτρέπουν.
Αυτά στην Κίνα, στον Ιράν και στην Βόρεια Κορέα!!

sexy girl GIF (4).gif

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.343
Πόντοι
6.795
κανέναν δε βολεύει η μη ανωνυμία
ούτε τους καθαρούς ούτε τους ντεμί ούτε τους εντελώς βρώμικους
κι ιδιαίτερα όταν παρατηρήσει κανείς τους ομιλητές...
γάμησέτα κι άφησέτα και μετά ξανάπιασέ τα.

και θα μιλήσει κι ο γόνος. Ε, ρε γλέντια...ώπα ώπα ώπα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom