Μαλάκαμουτιθαακούσουμε - διαβάσουμε !
Στην συνέχεια, όπως υποστηρίζει, ο 45χρονος την απομόνωσε από όλο τον κόσμο και λίγο αργότερα έβαλε σε εφαρμογή τα αρρωστημένα παιχνίδια του και τους βασανισμούς.
«Με έκαιγε με αναπτήρα και τσιγάρο. Έσταζε κερί στις γενετικές περιοχές. Και να ούρλιαζα δεν σταμάταγε. Επειδή του άρεσαν τα σκουλαρίκια στη γενετική περιοχή, μου έκανε αυτός την τρύπα βελόνα και το έβαλε» ισχυρίζεται μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της η 35χρονη.
Οι βιασμοί των παιδιών, οι ξυλοδαρμοί και οι βιντεοσκοπήσεις
Αμέσως μετά η 35χρονη μητέρα των έξι παιδιών μιλάει για τον εφιάλτη που άρχισε πλέον να γίνεται καθημερινότητα και των παιδιών της. Καταγγέλλει ότι ο σύζυγος της κακοποιούσε τα κορίτσια σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ ταυτόχρονα έβαζε την ίδια να συνευρίσκεται ερωτικά με το γιο της. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται πως ο σύζυγος της, την ανάγκασε να παρενοχλήσει σεξουαλικά το παιδί σε πολύ μικρή ηλικία. «Την πρώτη φορά που μου ζήτησε να πειράξω το παιδί ήταν όταν φόραγε την πάνα του» λέει στη συνέντευξη της στο newsit.gr η 35χρονη, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι ο 45χρονος βιντεοσκοπούσε όλες τις αρρωστημένες πράξεις του.
Μιλάει για ξυλοδαρμούς που είχαν σαν αποτέλεσμα πολλές φορές να πάει στην δουλειά της με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, ενώ αναφέρεται και στους βιασμούς των κοριτσιών της. Υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους τις καλούσε στο υπνοδωμάτιο και προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του. «Όνειρο του ήταν να φύγω από την αστυνομία και
να ανοίξουμε έναν οίκο ανοχής, όπου θα εκδιδόμαστε εγώ και τα κορίτσια. Για τα αγόρια δεν ξέρω τι μέλλον θα είχαν. Βιντεοσκοπούσε και τις πράξεις με τα παιδιά».
«Όνειρό του ήταν να ανοίξουμε οίκο ανοχής, όπου θα εκδιδόμαστε εγώ και τα κορίτσια»
www.newsit.gr