Νέα

Αστυνομικός της Βουλής βίαζε τα παιδιά του και ανάγκαζε και τη σύζυγό του να ασελγεί σε αυτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.804
Πόντοι
2.696
Μεσσήνιος ο αστυνομικός της Βουλής, όπως ο δολοφονημένος κωλομπαράς - μπινές 68χρονος της Φοινικούντας... Τυχαίο; Δεν νομίζω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.659
Πόντοι
6.795
Μεσσήνιος ο αστυνομικός της Βουλής, όπως ο δολοφονημένος κωλομπαράς - μπινές 68χρονος της Φοινικούντας... Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Μεσσηνιακή Μάνη

ο θεός όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου είχε κάτι περισσευούμενα σκατά, δεν ήξερε τι να τα κάνει και τα πέταξε στη Μάνη.

...καλοί ανθρώποι...! συνήθως γίνονται μπάτσοι ή σωματέμποροι ή και τα 2 μαζί.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.804
Πόντοι
2.696
Μεσσηνιακή Μάνη

ο θεός όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου είχε κάτι περισσευούμενα σκατά, δεν ήξερε τι να τα κάνει και τα πέταξε στη Μάνη.

...καλοί ανθρώποι...! συνήθως γίνονται μπάτσοι ή σωματέμποροι ή και τα 2 μαζί.
Και η Λακωνική Μάνη δεν πάει πίσω... Στην Μεσσηνιακή τα ονόματα καταλήγουν συνήθως σε - έας και στην Λακωνική συνήθως σε - άκος... Μάνη είναι ολόκληρη περιοχή και στους δύο νομούς (Λακωνίας και Μάνης), πράγμα που πολλοί δεν το ξέρουν...

Τελευταία τροποποίηση:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.912
Πόντοι
1.056
Μαλάκαμουτιθαακούσουμε - διαβάσουμε ! :ak:

Στην συνέχεια, όπως υποστηρίζει, ο 45χρονος την απομόνωσε από όλο τον κόσμο και λίγο αργότερα έβαλε σε εφαρμογή τα αρρωστημένα παιχνίδια του και τους βασανισμούς. «Με έκαιγε με αναπτήρα και τσιγάρο. Έσταζε κερί στις γενετικές περιοχές. Και να ούρλιαζα δεν σταμάταγε. Επειδή του άρεσαν τα σκουλαρίκια στη γενετική περιοχή, μου έκανε αυτός την τρύπα βελόνα και το έβαλε» ισχυρίζεται μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της η 35χρονη.

Οι βιασμοί των παιδιών, οι ξυλοδαρμοί και οι βιντεοσκοπήσεις​

Αμέσως μετά η 35χρονη μητέρα των έξι παιδιών μιλάει για τον εφιάλτη που άρχισε πλέον να γίνεται καθημερινότητα και των παιδιών της. Καταγγέλλει ότι ο σύζυγος της κακοποιούσε τα κορίτσια σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ ταυτόχρονα έβαζε την ίδια να συνευρίσκεται ερωτικά με το γιο της. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται πως ο σύζυγος της, την ανάγκασε να παρενοχλήσει σεξουαλικά το παιδί σε πολύ μικρή ηλικία. «Την πρώτη φορά που μου ζήτησε να πειράξω το παιδί ήταν όταν φόραγε την πάνα του» λέει στη συνέντευξη της στο newsit.gr η 35χρονη, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι ο 45χρονος βιντεοσκοπούσε όλες τις αρρωστημένες πράξεις του.

Μιλάει για ξυλοδαρμούς που είχαν σαν αποτέλεσμα πολλές φορές να πάει στην δουλειά της με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, ενώ αναφέρεται και στους βιασμούς των κοριτσιών της. Υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους τις καλούσε στο υπνοδωμάτιο και προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του. «Όνειρο του ήταν να φύγω από την αστυνομία και να ανοίξουμε έναν οίκο ανοχής, όπου θα εκδιδόμαστε εγώ και τα κορίτσια. Για τα αγόρια δεν ξέρω τι μέλλον θα είχαν. Βιντεοσκοπούσε και τις πράξεις με τα παιδιά».

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.198
Πόντοι
7.046
Ούτε πιστεύω ούτε και λυπάμαι κανέναν τους, σε όσα εκ των υστέρων ισχυρίζονται.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.659
Πόντοι
6.795
Και η Λακωνική Μάνη δεν πάει πίσω... Στην Μεσσηνιακή τα ονόματα καταλήγουν συνήθως σε - έας και στην Λακωνική συνήθως σε - άκος... Μάνη είναι ολόκληρη περιοχή και στους δύο νομούς (Λακωνίας και Μάνης), πράγμα που πολλοί δεν το ξέρουν...

έχω γνωρίσει πολλούς Μανιάτες, ρε παιδί μου...ούτε ένας, ένας...1, δείγμα δεν είναι σωστός. Μπαμπέσηδες, κακότροποι, μοναχοφάηδες και μπλεγμένοι. Άκος, Εας και ΚαβοΜαλέας

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.949
Πόντοι
216
Πάει να βγάλει την ουρά της απέξω..
Οκ, μπορεί να φοβόταν ότι έχει κονέ και στήριξη από μέσα αν τον καταγγελνε, αλλά μπορούσε κάλλιστα να τον σφάξει στον ύπνο του, ή να τον ταισει δηλητηριασμένο φαγητό..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.198
Πόντοι
7.046
Πάει να βγάλει την ουρά της απέξω..
Οκ, μπορεί να φοβόταν ότι έχει κονέ και στήριξη από μέσα αν τον καταγγελνε, αλλά μπορούσε κάλλιστα να τον σφάξει στον ύπνο του, ή να τον ταισει δηλητηριασμένο φαγητό..
Υπηρεσιακό όπλο είχε, γιατί να ψάχνει άλλους τρόπους;

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.203
Πόντοι
216
Ειπαμε, ο καλυτερος Πυργιωτης, εχει σκοτωσει την μανα του, ενω ο καλυτερος Καλαματιανος, απλα την εχει πηδηξει!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.912
Πόντοι
1.056
....αν πεις και για Πύργο μεριά ......χέσε ψηλά και αγνάντευε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom