Andreas910
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2026
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Έχει κάποιος τηλέφωνο μικρής Ινδής ή Νεπαλέζας. Ανταλλάζω με σπουδαία Κινέζα στη Λευκωσία. Στείλτε μου μύνημα.
SteileΈχει κάποιος τηλέφωνο μικρής Ινδής ή Νεπαλέζας. Ανταλλάζω με σπουδαία Κινέζα στη Λευκωσία. Στείλτε μου μύνημα.
Exw Lefkwsia stile na antallaksoume dn mporw na s stilw message dn me afinneiΈχει κάποιος τηλέφωνο μικρής Ινδής ή Νεπαλέζας. Ανταλλάζω με σπουδαία Κινέζα στη Λευκωσία. Στείλτε μου μύνημα.
Άμα καταφέρατε και ανεβάσατε τις τιμές σε ασιατισες στα 70-100, τότε τα λόγια είναι περιττάτώρα με τον πόλεμο το κόστος θα ανέβει.......70-100
Ίσως είναι από τα άτομα που δίνουν ότι τους ζητήσουν και ανεβάζουν τις τιμέςΠού κολλάει στο μυαλό σου ο πόλεμος με τις τιμές των Ασιατισων;
Σωστός, είμαι πληθωριστικός τύποςΊσως είναι από τα άτομα που δίνουν ότι τους ζητήσουν και ανεβάζουν τις τιμές
Και 50 πολλα είναι...θύμαμε πριν 3 χρόνια με 20 ευρώ τις γαμουσαμε μια ώρα...Έλεος... Έγω προσωπικά έχω λίμιτ τα 50 για Ασιάτισες στην Κύπρο.
Δέν είμαστε ούτε έχουμε κοπέλες απο Ιαπωνία ή Κορέα για τέτοιες τιμές...
Βγήκαν οι πορτοφολαδες γαμηκουλες των γκρουπ εδώ και τους σιονισαν λίρα ακοπηΓια όνομα του θεού..χτες πέτυχα
Τυχαία μια Νεπάλ,που γαμουσα πέρσι..είχα χάσει το τηλ. Τις ,δούλευε σε μια ταβέρνα ..30 ευρώ πέρσι..φέτος κουπέ 60!!!!!! Και ούτε συζήτηση για 50...γιατί δίνεται τόσα λευτα στις Νεπάλ;;
Κράτα αντίσταση Teodor, η δικαίωση αργεί αλλά θα έρθειΒγήκαν οι πορτοφολαδες γαμηκουλες των γκρουπ εδώ και τους σιονισαν λίρα ακοπη
Όσες είχα των 20€ και τις έδινα σε φίλους ήταν όλα οκ, μόλις έδωσα στα γκρουπ εδώ η τιμή πήγε στα 50€Κράτα αντίσταση Teodor, η δικαίωση αργεί αλλά θα έρθει
Θα γίνει ειδική πτήση Αθήνα - Λάρνακα...........όποιος προλάβει τον Κύριο είδερε παιδιά φέρτε και καμια απο αθηνα
Φίλε μου ισχύει το τηλ για Λάρνκα? Εχω ν ανταλλάξω με δυο κινεζάκια σε Λευκωσία. Ειμαι ξένος στην πολη κ έρχομαι περιστασιακά. Αν έχεις κατι και μπορεις να βοηθήσεις στείλε μου ΕυχαριστώΈχω μια Λεμεσό και μια Λάρνακα από Βιετνάμ στα 20€ ,ανταλλάζω με κάτι ανάλογο
Αμπελόκηπους είναι τίγκα στη Φιλιππινέζα και εσύ περιμένεις από Κύπρο;ρε παιδιά φέρτε και καμια απο αθηνα