Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 611
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas8790

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Εχω καποια τηλεφωνα είναι δοκιμασμένεσ προσφατα θελω να ανταλλαξω με αλλεσ, στει

Εχω καποια τηλεφωνα είναι δοκιμασμένεσ προσφατα θελω να ανταλλαξω με αλλεσ, στειλτε μυνημα
Αν μπορείς να βοηθήσεις και μου στείλεις για Λευκωσια … συγνώμη αλλά δεν έχω τηλέφωνα για να ανταλλάξουμε. Αν βρω κάτι θα σου στείλω

Giannis1!

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε εγώ έχω αν μπορείς να μου στείλεις και όταν έχω σου στέλνω

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
164
Πόντοι
1
Cypriotguy έγραψε:
Εχω καποια τηλεφωνα είναι δοκιμασμένεσ προσφατα θελω να ανταλλαξω με αλλεσ, στειλτε μυνημα

Αν μπορείς να βοηθήσεις και μου στείλεις για Λευκωσια … συγνώμη αλλά δεν έχω τηλέφωνα για να ανταλλάξουμε. Αν βρω κάτι θα σου στείλω
Δώστε γ@μωτο κάτι στο λαό...
Τα νιάτα μου μέσα...

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
786
Πόντοι
96
Cypriotguy έγραψε:

Δώστε γ@μωτο κάτι στο λαό...
Τα νιάτα μου μέσα...
Έχω Λεμεσό, να ξέρεις κάτι το 95% των Κυπρίων πότε δεν έχουν για ανταλλαγή είτε εύκολες που πάνε χωρίς χρήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, δεν δίνουν μόνο θέλουν, προ 20ετιας όλοι γαμουσαμε γιατί ανταλλαζαμε, τώρα δεν... αν έχεις για Λεμεσό στείλε pm

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Νεαρή ασσιατισσα, το δίνει και το ευχαριστίεται με κέρασμα μια τυροπυττα , ένα φαγητό. Την βαρέθηκα, όποιος έχει κάτι αξιόλογο ας στηλει μήνυμα, μόνο σοβαρές περίπτωσης.

Giannis1!

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Νεαρή ασσιατισσα, το δίνει και το ευχαριστίεται με κέρασμα μια τυροπυττα , ένα φαγητό. Την βαρέθηκα, όποιος έχει κάτι αξιόλογο ας στηλει μήνυμα, μόνο σοβαρές περίπτωσης.

Δώσε κάτι ρε φίλε και σε εμάς τους φτωχούς που εν έχουμε

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Φίλε αυτή είναι εξερετηκη περίπτωση, απλά βαρέθηκα την ίδια. Θέλω ανάλογη για να την δώσω.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Theleis prota na tin dokimaseis je meta na dokeis ti diki sou?

Se pia poli eisai?
Λευκωσία, θέλω να τσιακαρω αν είναι μουφα αυτό που θα δώσετε. Γιατί αντιλαμβάνεσαι μιλάμε για νεαρή, και δωρεάν. Τώρα το τι θα την κεράσεις είναι δικό σου θεμα ,μπορεί απλά και ένα καφέ. Δεν μιλάμε για του επαγγέλματος κορίτσι.

Electro92

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Λευκωσία, θέλω να τσιακαρω αν είναι μουφα αυτό που θα δώσετε. Γιατί αντιλαμβάνεσαι μιλάμε για νεαρή, και δωρεάν. Τώρα το τι θα την κεράσεις είναι δικό σου θεμα ,μπορεί απλά και ένα καφέ. Δεν μιλάμε για του επαγγέλματος κορίτσι.
Kai pou kseroume oti den einai moufa i diki sou?

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Λεμεσο υπάρχουν ασιατισες με 40€ και Λάρνακα με 20-30€.
Αν δεν μπορείτε να δώσετε τέτοια ποσά και χρειάζεται να παρακαλάτε τον κάθε τυχαίο εδώ μέσα να σας δώσει ένα τηλέφωνο ίσως καλύτερα να κάτσετε σπίτι και να αφήσετε το άθλημα.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Αν δεν μπορείτε να δώσετε τέτοια ποσά και χρειάζεται να παρακαλάτε τον κάθε τυχαίο εδώ μέσα να σας δώσει ένα τηλέφωνο ίσως καλύτερα να κάτσετε σπίτι και να αφήσετε το άθλημα.
Ακριβώς ο κάθε τυχαίος μπενει εδώ μέσα και γραφή το κοντό και το μακρη του, και αμφιβάλλω αν έχει δει μου..νι μόνο σε τσόντες.

• Like
Αντιδράσεις: Anty37

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
786
Πόντοι
96
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει και με 20€

Skalamate77

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει και με 20€
Εχώ ενδιαφέρον για αυτες με €20 στην Λάρνακα. Που τις βρισκω?? Έχουν καπιο τόπο ή κανενα νουμερακι??

George2279

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
19
Πόντοι
0
Έχω 2 περιπτώσεις για την Λάρνακα απο Ασιάτισσες, όποιος άλλος έχει για Λάρνακα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

FastGunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Χαίρεται συναγωνιστές.Καμιά άλλη πιάτσα εκτός που βιβλιοθήκη στην Λεμεσό?Ποτέ δεν βρήκα κατι καλό βιβλιόθηκη αν και έχει πολλή καιρό να περάσω.

Nino89

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Ψάχνω ασιατισσα για ανταλλαγή κύριοι. Θα προτιμούσα κάποια που το κάνει και για τη καύλα της και όχι για επαγγελμα. Να της δώσω εννοείται χρήματα αλλά να μην είναι από αγγελία. Έχω μιλφ Κυπραία και άλλο μια 25αρα για ανταλλαγή

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
137
Πόντοι
0
Exo kai ego diafores periptoseis gia antallagi. Asiatises mavres milf. Psaxno asiatissa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom