Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 206
Κινέζα λίγο αδύνατο.Καμια κινεζουα στα 20€ εχω και εγω να δοσω ενα τηλ
Βιετναμ ή Νεπάλ ίσως.
Σιγά μην είναι και Γιαπωνέζα.
Κινέζα λίγο αδύνατο.Καμια κινεζουα στα 20€ εχω και εγω να δοσω ενα τηλ
Παζαρεψες;A re tin atimi paliolougkra...emena me pire 50 i vroma... xD
den mou perna i alinhai re file alla tin epomeni fora ena doko ena chance na doΠαζαρεψες;
Μην δίνετε πιο πολλά από 30 σε ασιατικές για ένα γαμηση...den mou perna i alinhai re file alla tin epomeni fora ena doko ena chance na do
As prosexes, file oles dexonte me 30A re tin atimi paliolougkra...emena me pire 50 i vroma... xD
Για Λευκωσία έχω, αν θεςΚινέζα λίγο αδύνατο.
Βιετναμ ή Νεπάλ ίσως.
Σιγά μην είναι και Γιαπωνέζα.
ναι, στο εστιατόριο Hat Gao, έμαθα ότι όλα τα κορίτσια από το Βιετνάμ πηγαίνουν εκεί για να βρουν άντρες για σεξ.Καμοια Βιετνάμ εκτός offer, bazaraki, κ.ο.κ παίζει?
Ξυπνάτε συντεκνοι!!
Να είμαι και ειλικρινής , δεν το ήξερα, ωραία τώρα ξέρω και εγώ .....As prosexes, file oles dexonte me 30
αν γίνεται μπορεις να μου στειλεις εμένα ?Για Λευκωσία έχω, αν θες
Pmαν γίνεται μπορεις να μου στειλεις εμένα ?
Καταφερε καποιος συναγωνιστης να βρει την εν λογω αγγελια της ασιατισσας?Φρεσκο
![]()
Δωσε insta φιλε η στειλε προσωπικο αν δεν θελεις να το πεις δημόσια να ανακαλύψουμε πού είναιΚαταφερε καποιος συναγωνιστης να βρει την εν λογω αγγελια της ασιατισσας?![]()
Μου φαινεται οτι εκανες λαθος παραθεση σε μενα, φιλε! Πρεπει να το ζητησεις απο αυτον που τη δημοσιευσε! Και εγω την ψαχνω, παντως περιοχη γραφει Ανω ΠατησιαΔωσε insta φιλε η στειλε προσωπικο αν δεν θελεις να το πεις δημόσια να ανακαλύψουμε πού είναι
Σορρυ φιλε μπορει ομως να πηγενοερχεταιΜου φαινεται οτι εκανες λαθος παραθεση σε μενα, φιλε! Πρεπει να το ζητησεις απο αυτον που τη δημοσιευσε! Και εγω την ψαχνω, παντως περιοχη γραφει Ανω Πατησια
Ποιο?Σορρυ φιλε μπορει ομως να πηγενοερχεται
ανω πατησια λεει.. εν ελλαδαΚαταφερε καποιος συναγωνιστης να βρει την εν λογω αγγελια της ασιατισσας?![]()
Ε καλα σιγουρα... το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να διακρινω το ονομα της( προφιλ της) , ο συναγωνιστης που την δημοσιευσε δεν βοηθησε καθολου, αν καποιος ηξερε κατι παραπανω θα το εκτιμουσαανω πατησια λεει.. εν ελλαδα
Δηλαδή με 3€ τον μήνα γαμας τυπε;;Όσοι είστε ελεύθεροι καφκοστε ασιατισες, ένα καφέ την εβδομάδα, μια έξοδος για σουβλάκι τον μήνα και γαματε συνέχεια, μόλις σας αναφέρει για γάμο πείτε της δεν έχετε διαζύγιο και δεν έχετε σκοπό να βγάλετε, θα φύγει από μόνη της