Νέα

Ασιάτισσες - μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
39.337
Πόντοι
6.256
Η Νίνα η Κινέζα, στη Καλλιρόης, αλλά από εμένα έχει φάει άκυρο, έχω γράψει και κριτική στο ανάλογο νήμα. Γενικά οι Ασιατισες δεν είναι για ένα στα γρήγορα και πορν σταρ εξπιριαν, είναι για γουτσου γουτσου, αγκαλίτσες και προδερμ. Θέλουν δηλ. τον χρόνο τους. Η μόνη που έκανε καλά γσμησια και έδινε κάτι παραπάνω στο μασσαζ, ήταν πριν από πολλά χρόνια η Λούλου στη Μάρνης, την ίδια εποχή είχε και μια άλλη την Λίλη, για αγαπουληδες και γουτσου γουτσου. Από τότε παρόλο που την ψάχνω και εγώ, εντός Ελλάδος δεν βρήκα κάτι καλό.
Ή κατασταση περι ασιατισων στην ελλαδα ειναι τραγική.
Πριν λιγα χρονια η ινδονησια πιπόβια στη μπακνανα και συγγρου ηταν ψιλοκαλή.

Η κατασταση παντως ειναι για κλάματα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.240
Πόντοι
1.446
Μύστες ... υπάρχει κάποιο group στο facebook που να μπορείς να βρεις ασσιατισες στο Ελλαδισταν ...?

Σε όλο τον κοσμο τις βρίσκεις εκτός από εδώ ...
... ξυπνα ρε Κουλη και λασκάρε τις βίζες από ταυλανδη ...!

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος την συγκεκριμένη; Αξίζει;

Γενικά καμία καλή ασιατισσα έχει εντοπιστεί κανείς;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιστεύω πως η Ροζίτα σε περιβάλλον σπιτιού θα άξιζε φουλ. Τυχερός που την είχες εντοπίσει τότε!

Πηγα εγω πριν κατι μερες.Ωραια σοβαρη γυναικα καλη στο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μην περιμενεις κατι παραπανω.

Η Νίνα η Κινέζα, στη Καλλιρόης, αλλά από εμένα έχει φάει άκυρο, έχω γράψει και κριτική στο ανάλογο νήμα. Γενικά οι Ασιατισες δεν είναι για ένα στα γρήγορα και πορν σταρ εξπιριαν, είναι για γουτσου γουτσου, αγκαλίτσες και προδερμ. Θέλουν δηλ. τον χρόνο τους. Η μόνη που έκανε καλά γσμησια και έδινε κάτι παραπάνω στο μασσαζ, ήταν πριν από πολλά χρόνια η Λούλου στη Μάρνης, την ίδια εποχή είχε και μια άλλη την Λίλη, για αγαπουληδες και γουτσου γουτσου. Από τότε παρόλο που την ψάχνω και εγώ, εντός Ελλάδος δεν βρήκα κάτι καλό.
Σε ποιο νημα ; καλλιροης ποιος ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
41.089
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
41.089
Πόντοι
19.795
Και στην Κασσανδρας ειχε 2 Κινεζες και 2 Ταιλανδεζες σε βαρδιες, πριν απο 3 χρονια, αλλα ητανε στο ιδιο κτηριο που πηγαινε ο παιδεραστης ο Μιχος το 12χρονο και το κλεισανε.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.216
Πόντοι
1.336
Πηγα εγω πριν κατι μερες.Ωραια σοβαρη γυναικα καλη στο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μην περιμενεις κατι παραπανω.

Σε ποιο νημα ; καλλιροης ποιος ;
Κατάλαβα, δεν παίζει ούτε φραπές δηλαδή...

George zhzhzh

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Παιδιά υπάρχει καμία ασσιατισα με δικό της χώρο για σεξ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
259
Like
12.944
Πόντοι
19.505
Ax! Με τη Λίλη είχα κάνει τρελά γαμίσια. Είχα ξεκινήσει να την παίρνω από όταν δούλευε στη Φερών. Μετά πήγε στη Μάρνη. Με γούσταρε, οπότε περνάγαμε καλά. Έκανε και καλό μασάζ στην αρχή, μετά βαρέθηκε. Τη Νίνα την είχα πρωτοπάρει στο Πατησίων 131 ως Καίτη. Την πρώτη φορά της έκανα εγώ μασάζ και μετά με παρακαλούσε να τη δαχτυλιάσω. Κάνα 20λεπτο την χάιδευα στην κλειτορίδα και προσπαθούσε να χύσει. Στο τέλος με γέμισε υγρά. Αλλά δεν πολυγούσταρε σεξ, πονούσε. Λούλου δεν είχα πάρει ποτέ.
Μια φοβερή κινέζα, με μακρύ μαλλί, αδύνατη, πανέμορφη, Λιλί και αυτή, έπαιζε στο κλειστό πιά Καλιρρόης 85. Έκανε και cim.
Φοβερή ανάμνηση και η Έρρικα στην αρχή στο Μπακνανά και μετά στη Συγγρού. Φοβερό μασάζ, αλλά έκανε μόνο πίπα με Cim. Αγαπημένη του συνάδελφου Bleach.
Μετά είχαμε το κρυφό σπίτι-μονκατοικία στο Μασχάτο με μια παζόλα κινέζα, ψιλοαπάτη.

Τώρα έχουμε Νάτυ, Ζάρα, Τζέσικα, Σαρλοτ στα Λέλας, Μπουζιάνη και Κηφισού. Καλές αλλά μέχρι εκεί. Η Ροζίτα είναι καύλα, την πετυχαίνω στο Σκλαβενίτη και είναι όμορφη και κομψή πάντα. Όμως είναι σούργελο και το μασατζίδικο μπίχλα. Τώρα εκτός από τα παιδιά της παίζουν και δυο τρία μαυράκια μες στο μαγαζί.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom