Νέα

Ασιάτισσες - μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.958
Πόντοι
6.256
Η Νίνα η Κινέζα, στη Καλλιρόης, αλλά από εμένα έχει φάει άκυρο, έχω γράψει και κριτική στο ανάλογο νήμα. Γενικά οι Ασιατισες δεν είναι για ένα στα γρήγορα και πορν σταρ εξπιριαν, είναι για γουτσου γουτσου, αγκαλίτσες και προδερμ. Θέλουν δηλ. τον χρόνο τους. Η μόνη που έκανε καλά γσμησια και έδινε κάτι παραπάνω στο μασσαζ, ήταν πριν από πολλά χρόνια η Λούλου στη Μάρνης, την ίδια εποχή είχε και μια άλλη την Λίλη, για αγαπουληδες και γουτσου γουτσου. Από τότε παρόλο που την ψάχνω και εγώ, εντός Ελλάδος δεν βρήκα κάτι καλό.
Ή κατασταση περι ασιατισων στην ελλαδα ειναι τραγική.
Πριν λιγα χρονια η ινδονησια πιπόβια στη μπακνανα και συγγρου ηταν ψιλοκαλή.

Η κατασταση παντως ειναι για κλάματα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446
Μύστες ... υπάρχει κάποιο group στο facebook που να μπορείς να βρεις ασσιατισες στο Ελλαδισταν ...?

Σε όλο τον κοσμο τις βρίσκεις εκτός από εδώ ...
... ξυπνα ρε Κουλη και λασκάρε τις βίζες από ταυλανδη ...!

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος την συγκεκριμένη; Αξίζει;

Γενικά καμία καλή ασιατισσα έχει εντοπιστεί κανείς;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιστεύω πως η Ροζίτα σε περιβάλλον σπιτιού θα άξιζε φουλ. Τυχερός που την είχες εντοπίσει τότε!

Πηγα εγω πριν κατι μερες.Ωραια σοβαρη γυναικα καλη στο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μην περιμενεις κατι παραπανω.

Η Νίνα η Κινέζα, στη Καλλιρόης, αλλά από εμένα έχει φάει άκυρο, έχω γράψει και κριτική στο ανάλογο νήμα. Γενικά οι Ασιατισες δεν είναι για ένα στα γρήγορα και πορν σταρ εξπιριαν, είναι για γουτσου γουτσου, αγκαλίτσες και προδερμ. Θέλουν δηλ. τον χρόνο τους. Η μόνη που έκανε καλά γσμησια και έδινε κάτι παραπάνω στο μασσαζ, ήταν πριν από πολλά χρόνια η Λούλου στη Μάρνης, την ίδια εποχή είχε και μια άλλη την Λίλη, για αγαπουληδες και γουτσου γουτσου. Από τότε παρόλο που την ψάχνω και εγώ, εντός Ελλάδος δεν βρήκα κάτι καλό.
Σε ποιο νημα ; καλλιροης ποιος ;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.029
Πόντοι
21.395

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.029
Πόντοι
21.395
Και στην Κασσανδρας ειχε 2 Κινεζες και 2 Ταιλανδεζες σε βαρδιες, πριν απο 3 χρονια, αλλα ητανε στο ιδιο κτηριο που πηγαινε ο παιδεραστης ο Μιχος το 12χρονο και το κλεισανε.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.531
Πόντοι
1.336
Πηγα εγω πριν κατι μερες.Ωραια σοβαρη γυναικα καλη στο μασαζ αλλα μεχρι εκει.Μην περιμενεις κατι παραπανω.

Σε ποιο νημα ; καλλιροης ποιος ;
Κατάλαβα, δεν παίζει ούτε φραπές δηλαδή...

George zhzhzh

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Παιδιά υπάρχει καμία ασσιατισα με δικό της χώρο για σεξ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.590
Πόντοι
20.705
Ax! Με τη Λίλη είχα κάνει τρελά γαμίσια. Είχα ξεκινήσει να την παίρνω από όταν δούλευε στη Φερών. Μετά πήγε στη Μάρνη. Με γούσταρε, οπότε περνάγαμε καλά. Έκανε και καλό μασάζ στην αρχή, μετά βαρέθηκε. Τη Νίνα την είχα πρωτοπάρει στο Πατησίων 131 ως Καίτη. Την πρώτη φορά της έκανα εγώ μασάζ και μετά με παρακαλούσε να τη δαχτυλιάσω. Κάνα 20λεπτο την χάιδευα στην κλειτορίδα και προσπαθούσε να χύσει. Στο τέλος με γέμισε υγρά. Αλλά δεν πολυγούσταρε σεξ, πονούσε. Λούλου δεν είχα πάρει ποτέ.
Μια φοβερή κινέζα, με μακρύ μαλλί, αδύνατη, πανέμορφη, Λιλί και αυτή, έπαιζε στο κλειστό πιά Καλιρρόης 85. Έκανε και cim.
Φοβερή ανάμνηση και η Έρρικα στην αρχή στο Μπακνανά και μετά στη Συγγρού. Φοβερό μασάζ, αλλά έκανε μόνο πίπα με Cim. Αγαπημένη του συνάδελφου Bleach.
Μετά είχαμε το κρυφό σπίτι-μονκατοικία στο Μασχάτο με μια παζόλα κινέζα, ψιλοαπάτη.

Τώρα έχουμε Νάτυ, Ζάρα, Τζέσικα, Σαρλοτ στα Λέλας, Μπουζιάνη και Κηφισού. Καλές αλλά μέχρι εκεί. Η Ροζίτα είναι καύλα, την πετυχαίνω στο Σκλαβενίτη και είναι όμορφη και κομψή πάντα. Όμως είναι σούργελο και το μασατζίδικο μπίχλα. Τώρα εκτός από τα παιδιά της παίζουν και δυο τρία μαυράκια μες στο μαγαζί.

Τελευταία τροποποίηση:

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
εχει κανεις εικονα τι παιζει στο εν αθηναις μασαζ ; βρηκα στο σαιτ κατι ασσιατισες και λεω να δοκιμασω.
επισης μια ζεν απο galaxy ξερουμε τι εγινε ;
Η καλύτερη μασέζ της Κίνας στην Αθήνα
για αυτη επισης εχουμε τιποτα.σε σπιτι μονη της η κανα μπουρδελο ;
τι απελπισια ειναι αυτη με τις κινεζες.

Τελευταία τροποποίηση:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
4.657
Πόντοι
746
εχει κανεις εικονα τι παιζει στο εν αθηναις μασαζ ; βρηκα στο σαιτ κατι ασσιατισες και λεω να δοκιμασω.
Εχουν αναφερει οτι δεν αξιζει, και οτι ειναι ξεπετα φιλε, μακαρι να ειχαμε περισσοτερες ασιατισσες ειδικα τωρα το καλοκαιρι

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
184
Πόντοι
0
Η αγγελία με την καλύτερη μασέζ της Αθήνας πρέπει να είναι αυτή στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, πριν κάμποσο καιρό χρησιμοποιούσε το όνομα Γιόκο με διαφορετικό τηλέφωνο (6997352413).
Δεν είναι με τίποτα 37 ετών, είναι πάνω από 50 και καμία σχέση δεν έχουν οι φωτογραφίες.
Με το που σε πάει στο δωμάτιο ζητάει αμέσως τα χρήματα να τα σιγουρέψει γιατί μετά θα τα κλαις.
Είναι στην κυριολεξία ξεπέτα, όπως ανέφερε και ο Johnny87.

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
206
Η αγγελία με την καλύτερη μασέζ της Αθήνας πρέπει να είναι αυτή στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, πριν κάμποσο καιρό χρησιμοποιούσε το όνομα Γιόκο με διαφορετικό τηλέφωνο (6997352413).
Δεν είναι με τίποτα 37 ετών, είναι πάνω από 50 και καμία σχέση δεν έχουν οι φωτογραφίες.
Με το που σε πάει στο δωμάτιο ζητάει αμέσως τα χρήματα να τα σιγουρέψει γιατί μετά θα τα κλαις.
Είναι στην κυριολεξία ξεπέτα, όπως ανέφερε και ο Johnny87.
Μηπως ειχε καποτε χωρο στη νεα σμυρνη;

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
206
Νομίζω ναι, δια δώσε κάνα info.
Ειχα παει σε αυτον τον χωρο, και ειχε και μια φιλη. γκρανια και τα 2. 50 ειχα δωσει για ενα σχετικα καλο μασαζ αλλα το γαμησι ηταν αγγαρια. Εδινα τρελο πονο βεβαια και δεν αντεξε το γκρανι χαχαχα. Μετα πηρα την φιλή της με αλλ ενα 50αρι κατευθειαν στα 4 και συνεχισα να δινω πονο μεχρι που κατεθεσα χαχαχα, η φιλη ποιο υπομονετικη
ενταξει ειμαια μεγαλο κομμαντο
δες εδω Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο - Page 451 - bourdela.com forum

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
4.657
Πόντοι
746
Τα εχουμε ξαναπει! Φολα ολικης... μεινε μακρια.. εκτος και αν θες να πεταξεις τα λεφτα σου... γνωμη μου φατα στα σουβλακια.. :woldman::confused:

Lakis lalakis 07

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Κίνα 1.408.280.000 πληθυσμός.
Ινδονησία 284.438.782 πληθυσμός.
Φιλιππίνες 113.863.100 πληθυσμός.
Ταϊλάνδη 65.951.210 πληθυσμός.
Ν.Κορέα 51.684.564 πληθυσμός.

Αν κάνεις την πρόσθεση φτάνεις κοντά στα 2 Δις πληθυσμό.
Γιατί έχουμε πήξει στις Ρωσίδες, Ουκρανέζες και τώρα τελευταία έχουμε γεμίσει Βραζιλία - Κολομβία και Πορτογαλία? Γιατί συνήθως ότι μοιάζει προς τα εκεί είναι από Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν ?

Δεν πρέπει να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την Κίνα? την Ταϊλάνδη? Πως?
Κατάρα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.515
Πόντοι
1.446
Κίνα 1.408.280.000 πληθυσμός.
Ινδονησία 284.438.782 πληθυσμός.
Φιλιππίνες 113.863.100 πληθυσμός.
Ταϊλάνδη 65.951.210 πληθυσμός.
Ν.Κορέα 51.684.564 πληθυσμός.

Αν κάνεις την πρόσθεση φτάνεις κοντά στα 2 Δις πληθυσμό.
Γιατί έχουμε πήξει στις Ρωσίδες, Ουκρανέζες και τώρα τελευταία έχουμε γεμίσει Βραζιλία - Κολομβία και Πορτογαλία? Γιατί συνήθως ότι μοιάζει προς τα εκεί είναι από Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν ?

Δεν πρέπει να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την Κίνα? την Ταϊλάνδη? Πως?
Κατάρα.

Είναι σωστή τοποθέτηση...

Πως γίνεται να ερχοναι τόσες από Βενεζουέλα ... και τόσες λίγες από Ταιλανδη, Βιετναμ, Φιλλιπινες, Ινδονησία, Κίνα ...

Ίδια απόσταση είναι η πτήση ... και είμαστε και οι πιο μουνακιδες του κόσμου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom