Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οσμιζομαι ξεπετα.
Η Ashley είναι μια κούκλα και πίστεψε με έχει αλλάξει πολύ όσον αφορά το σερβις που προσφέρει...Από εμφάνιση όσοι την επισκεπτικαν τελευταία ξέρουν ότι είναι μουναρα.
Καί αν προτιμάτε εσείς να δίνεται 50ε για 10λεπτα γαμησι , σόρρυ αλλά εγώ δίνω 220 και την έχω μια ώρα ασταμάτητα.
Άποψη μου
Φιλικά
Δηλαδή να χε στο κρεβάτι την Αρβελέρ?καμενη ομως μπρε παιδακι μου τι να λες μαζι της για μιαν ωρα
Και τι να την κανεις?που την βρίσουμε; στο ντελουξ δεν....
Από την ίδια ξέρω πως θα λείψει εκτός Ελλάδος μέχρι τα μέσα του Ιούλη, τουρ σε διάφορα κοσμικά θέρετρα της Ευρώπης και διακοπές μαζί. Όταν γυρίσει θα την ρωτήσω αν θέλει να δώσω δημόσια κάποιον τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Εξακολουθεί πάντως να είναι διαστημικό μουνί αυτά δε τα περί ξεπέτας δεν ισχύουν απλά στην εδώ παραμονή της έχει κάποιον ερασιτεχνισμό, όχι με την καλή έννοια.που την βρίσουμε; στο ντελουξ δεν....
Από την ίδια ξέρω πως θα λείψει εκτός Ελλάδος μέχρι τα μέσα του Ιούλη, τουρ σε διάφορα κοσμικά θέρετρα της Ευρώπης και διακοπές μαζί. Όταν γυρίσει θα την ρωτήσω αν θέλει να δώσω δημόσια κάποιον τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Εξακολουθεί πάντως να είναι διαστημικό μουνί αυτά δε τα περί ξεπέτας δεν ισχύουν απλά στην εδώ παραμονή της έχει κάποιον ερασιτεχνισμό, όχι με την καλή έννοια.
Αλλά ο άλλος είχε πάει στου διαόλου τη μάνα για να την συναντήσει και την είχε πληρώσει χρυσή! Όταν μπορείς να βρεις δίπλα στο σπίτι σου με πολύ-πολύ λιγότερα και μόνο λόγω ονόματος είναι μια καλή πρόταση...
Από την ίδια ξέρω πως θα λείψει εκτός Ελλάδος μέχρι τα μέσα του Ιούλη, τουρ σε διάφορα κοσμικά θέρετρα της Ευρώπης και διακοπές μαζί. Όταν γυρίσει θα την ρωτήσω αν θέλει να δώσω δημόσια κάποιον τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Εξακολουθεί πάντως να είναι διαστημικό μουνί αυτά δε τα περί ξεπέτας δεν ισχύουν απλά στην εδώ παραμονή της έχει κάποιον ερασιτεχνισμό, όχι με την καλή έννοια.
Αλλά ο άλλος είχε πάει στου διαόλου τη μάνα για να την συναντήσει και την είχε πληρώσει χρυσή! Όταν μπορείς να βρεις δίπλα στο σπίτι σου με πολύ-πολύ λιγότερα και μόνο λόγω ονόματος είναι μια καλή πρόταση...
Όπου βρει δουλεύει, δούλεψε και σε στούντιο που νομίζω πως αδικούσε την συνολική "εικόνα" της.Δεν δουλεύει στο dream girls αυτή;
Μιλάμε έφαγες τέτοιο ποίημα που όντως τα εννοείς αυτά που λες ,γιατί επειδή είσαι χρόνια στην πιάτσα ,δεν πιστεύω να τα χαψες τα παραπάνω . Χάχαχα κλαίω Έλεος ρε αδερφέΜιλάμε έφαγες τέτοιο ποίημα που όντως τα εννοείς αυτά που λες ,γιατί επειδή είσαι χρόνια στην πιάτσα ,δεν πιστεύω να τα χαψες τα παραπάνω . Χάχαχα κλαίω
Φιλικά
Έλεος ρε αδερφέΜιλάμε έφαγες τέτοιο ποίημα που όντως τα εννοείς αυτά που λες ,γιατί επειδή είσαι χρόνια στην πιάτσα ,δεν πιστεύω να τα χαψες τα παραπάνω . Χάχαχα κλαίω
Φιλικά
αξιζει την σημερον ημερα?
εμφανησιακα πως ειναι πλεον?
Μάγκες, η Ashley είναι καλή στο πρωκτικό? Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την υπηρεσία?Η Ashley είναι μια κούκλα και πίστεψε με έχει αλλάξει πολύ όσον αφορά το σερβις που προσφέρει...Από εμφάνιση όσοι την επισκεπτικαν τελευταία ξέρουν ότι είναι μουναρα.
Καί αν προτιμάτε εσείς να δίνεται 50ε για 10λεπτα γαμησι , σόρρυ αλλά εγώ δίνω 220 και την έχω μια ώρα ασταμάτητα.
Άποψη μου
Φιλικά

και εχει φτιαξει και δευτερο προφιλ στο ινστα...Εχει γεμισει παντως το ΤΙΚ-ΤΟΚ με προφιλ της και συνεχεια ποσταρει κλιπακια !!!!!!!