Νέα

Ασφάλεια Αυτοκινήτου μέσω Internet

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
@ Upogeios...
Η τιμη που σου ειπα..δεν ηταν χρονο..αλα εξαμηνο..
Οποτε τον χρονο βγαινει η διαφορα στα 240 !Οποτε αξιζει..
Κ εφοσον συμφωνουμε οτι ολες οι ασφαλιστικες ειναι για τον πουτσο... γιατι να την πληρωσω παραπανω..?!
Τεσπα,
καταλαβαμε οτι εχεις συμφεροντα απο τον κλαδο..αλλα τι να κανουμε..ετσι ειναι ολες οι δουλειες σημερα.. πεσμενες!
Περαστικα σου!

Γατα εισαι...

εδω που ειμαι ουτε anyday ουτε interveronika υπαρχει η βασικη ασφαλεια για ενα αμαξι κανει 60€/χρονο και ή πληρης καλυψη για αμαξι αξιας 20.000€ κανει 600€/χρονο.
το συστημα ειναι οτι αν κανεις ατυχημα ερχεται στον τοπο ενας τυπακος (κοινη υπηρεσια που καλυπτει ολα τα οχηματα ανεξαρτητα απο την ασφαλιστικη) και κανεις καταγραφη μαζι με την τροχαια, αυτο που ενας καλος ασφαλιστης μπορει να κανει για εναν πελατη του στην Ελλαδα. Τωρα εσυ με την πολυ φτηνη και εξυπνη λυση που εχεις ανακαλυψει να δω ποιον θα εχεις να σε παρει απο το χερι στην περιπτωση που μπλεξεις.
Δεν εχω λοιπον κανενα θεμα και ισα ισα χαιρομαι που βρηκες την λυση που σου ταιριαζει. Απλα εχω την ανεση και μπορω να ακολουθησω μια αλλη λυση που ταιριαζει σε μενα. Γιατι? Για να μην πρεπει να γινω εγω ο ασφαλιστης και ο τρεχαλιτσας την ωρα που θα εχω παθει ενα τροχαιο.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Anytime και ξερό ψωμί. Και μόνο για την οδική βοήθεια αξίζει. Προσωπικά έβαλα σε ένα σαραβαλάκι την πιο απλή ασφάλεια με 180 ευρώ. Δε με χάλασε. Αυτά να τα βλέπουν οι πιο μεγάλες ασφαλιστικές που όταν τους ζήτησα αν μη τι άλλο στα ίδια χρήματα οδική βοήθεια με έγραψαν στα @@. Οπότε τους έγραψα κ εγώ. Έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Η εθνική πάντως κλαίει 3 συμβόλαια από την οικογένεια μου μπουαχαχαχαχαχαχα

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.015
Πόντοι
216
Παιδια anytime ειναι πολυ φθηνοτερη απο την καθε ασφαλεια που εμπλεκετε ασφαλοστης αλλα εχει ενα πολυ μεγαλο μειον που ειναι οτι δεν σου παρεχει νομικη καλυψη ! Αυτο σημενει οτι αν μπλεξεις σε ατυχημα και ο αλλος οδηγος ισχυρηστει οτι δεν φτεει ή χιλια δυο αλλα την πουτσισες!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.088
Πόντοι
5.595
Παιδια anytime ειναι πολυ φθηνοτερη απο την καθε ασφαλεια που εμπλεκετε ασφαλοστης αλλα εχει ενα πολυ μεγαλο μειον που ειναι οτι δεν σου παρεχει νομικη καλυψη ! Αυτο σημενει οτι αν μπλεξεις σε ατυχημα και ο αλλος οδηγος ισχυρηστει οτι δεν φτεει ή χιλια δυο αλλα την πουτσισες!
Mε +35 ευρο το χρονο, εχεις ΚΑΙ νομικη καλυψη.. ;)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το παραδειγμα της anytime (φτηνοτερες ασφαλειες,σημαινει απολυσεις σε ασφαλιστες) οπως πχ οι τραπεζες που σε λιγο θα κανουν τη δουλεια τους με λιγοτερους (και θα πουλανε φτηνοτερα) και γενικα ευχαριστο απ τη μια,αλλα καποια στιγμη κι εσυ που τωρα πληρωνεις φτηνοτερα την ασφαλεια αυτοκινητου θα φας κοκκινη καρτα απ τη δουλεια σου ,γιατι καποιος αλλος Θα μπορει να την κανει φτηνοτερα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
η γνωση που εχει ο μεσος πελατης μιας ασφαλιστικης ειναι ΜΗΔΕΝ οταν φτασει η ωρα να διαπραγματευτει ή να διεκδικησει απο την εταιρια του ή απο την εταιρια καποιου τριτου.

Οσο και αν λενε τα 30χρονα της παρεας οτι ειναι μαγκες και αλανια, οταν φτανει η ωρα, το επιχειρημα "εγω εχω τρια αμαξια και δυο παπια και θα τα χασετε" δεν βοηθα την κατασταση. Γιατι απλα την ιδια στιγμη που το λεει ο φιλος μας πιο πανω στην εχθρικη (και παει στην overtime), το αναποδο γινετε απο την overtime προς την εχθρικη και τουμπαλιν... με αλλα λογια στα 100 οχηματα  θα ασφαλιστουν τα 92 και απο αυτα 5-6 θα πανε και θα ερθουν απο τις φτηνες στις ακριβες εταιριες και παλι πισω.
Εκτος απο την αμοιβη λοιπον των ασφαλιστων (που πρεπει να υπαρχουν κατα την αποψη μου) οπως πρεπει να υπαρχει και ο προσωπικος γιατρος και ο χασαπης και ολοι αυτοι οι "περιτοι" κατα την βλακωδεστατη αποψη των νεοφτωχων ελληνων, οι ασφαλειες γινονται φτηνες με το να μην δεσμευουν κεφαλαια (ή να μην εχουν), κατι που δε μπορει κανεις σας να ξερει, εκτος αν ειναι της δουλειας.

εχω δει λοιπον να φευγουν απο ακριβη ασφαλεια τυποι (καθολα εξυπνοι) και να μπλεκουν με επικουρικα κτλ κτλ για να κανουν οικονομια 100 ή 200 ή 500 ευρω.

Και για να μην το κουραζουμε το θεμα.
Αν σας τυχει και κανετε ατυχημα, με τραυματισμο, και η εταιρια δεν εχει κεφαλαια ή δε θελει να πληρωσει συμβαινει το εξης απλο.
Τρως μια μυνηση (αυτεπαγγελτα) ακομα και αν δε θελει το θυμα σου. Πληρωνεις και μετα τα βρισκεις με την εταιρια σου.
Εκει σε θελω οικονομολογε να μου πεις αν αξιζει η οικονομια ή οχι.
Τελος θα σας πω περιστατικο που εκατσε σε ασφαλισμενο της εχθρικης. Χτυπαει ενα παπι, παθαινει το χερι του παποδηγου και μενει αναπηρος. Ασφαλισμενα κεφαλαια για αστικη ευθηνη 500Κ συνολικο εξοδο μετα νοσοκομεια κτλ κτλ... 380Κ. αν ο τυπος ηταν σε μικρη εταιρια θα πληρωνε το πρωτο νοσοκομειο και μετα το εξιτιριο θα αφηνε το θεμα να παει στα δικαστιρια για καθε νεα πληρωμη εγχειριση) . Μαντεψτε ποιος πληρωνει μεχρι να γινει το δικαστιριο (που ειναι γνωστη η αποφαση του) αλλα η μικρη εταιρια θα το αντιμετωπιζει καθε φορα σαν μια νεα υποθεση...

Τελος παντων να πατε να κανετε οτι σκατα ασφαλεια θελετε, να κοψετε 240 ευρω για να παρετε ενα καλο CG και να ειστε φχαριστημενοι. Ελπιζω μονο να μην μπλεξω εγω μαζι σας στο δρομο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
το παραδειγμα της anytime (φτηνοτερες ασφαλειες,σημαινει απολυσεις σε ασφαλιστες) οπως πχ οι τραπεζες που σε λιγο θα κανουν τη δουλεια τους με λιγοτερους (και θα πουλανε φτηνοτερα) και γενικα ευχαριστο απ τη μια,αλλα καποια στιγμη κι εσυ που τωρα πληρωνεις φτηνοτερα την ασφαλεια αυτοκινητου θα φας κοκκινη καρτα απ τη δουλεια σου ,γιατι καποιος αλλος Θα μπορει να την κανει φτηνοτερα.   :2funny: :2funny: :2funny:
για πειτε οποιος ξερει....ειναι καλη αυτη η anytime ;να παμε; :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.659
Πόντοι
9.931
η γνωση που εχει ο μεσος πελατης μιας ασφαλιστικης ειναι ΜΗΔΕΝ οταν φτασει η ωρα να διαπραγματευτει ή να διεκδικησει απο την εταιρια του ή απο την εταιρια καποιου τριτου.

Οσο και αν λενε τα 30χρονα της παρεας οτι ειναι μαγκες και αλανια, οταν φτανει η ωρα, το επιχειρημα "εγω εχω τρια αμαξια και δυο παπια και θα τα χασετε" δεν βοηθα την κατασταση. Γιατι απλα την ιδια στιγμη που το λεει ο φιλος μας πιο πανω στην εχθρικη (και παει στην overtime), το αναποδο γινετε απο την overtime προς την εχθρικη και τουμπαλιν... με αλλα λογια στα 100 οχηματα  θα ασφαλιστουν τα 92 και απο αυτα 5-6 θα πανε και θα ερθουν απο τις φτηνες στις ακριβες εταιριες και παλι πισω.
Εκτος απο την αμοιβη λοιπον των ασφαλιστων (που πρεπει να υπαρχουν κατα την αποψη μου) οπως πρεπει να υπαρχει και ο προσωπικος γιατρος και ο χασαπης και ολοι αυτοι οι "περιτοι" κατα την βλακωδεστατη αποψη των νεοφτωχων ελληνων, οι ασφαλειες γινονται φτηνες με το να μην δεσμευουν κεφαλαια (ή να μην εχουν), κατι που δε μπορει κανεις σας να ξερει, εκτος αν ειναι της δουλειας.

εχω δει λοιπον να φευγουν απο ακριβη ασφαλεια τυποι (καθολα εξυπνοι) και να μπλεκουν με επικουρικα κτλ κτλ για να κανουν οικονομια 100 ή 200 ή 500 ευρω.

Και για να μην το κουραζουμε το θεμα.
Αν σας τυχει και κανετε ατυχημα, με τραυματισμο, και η εταιρια δεν εχει κεφαλαια ή δε θελει να πληρωσει συμβαινει το εξης απλο.
Τρως μια μυνηση (αυτεπαγγελτα) ακομα και αν δε θελει το θυμα σου. Πληρωνεις και μετα τα βρισκεις με την εταιρια σου.
Εκει σε θελω οικονομολογε να μου πεις αν αξιζει η οικονομια ή οχι.
Τελος θα σας πω περιστατικο που εκατσε σε ασφαλισμενο της εχθρικης. Χτυπαει ενα παπι, παθαινει το χερι του παποδηγου και μενει αναπηρος. Ασφαλισμενα κεφαλαια για αστικη ευθηνη 500Κ συνολικο εξοδο μετα νοσοκομεια κτλ κτλ... 380Κ. αν ο τυπος ηταν σε μικρη εταιρια θα πληρωνε το πρωτο νοσοκομειο και μετα το εξιτιριο θα αφηνε το θεμα να παει στα δικαστιρια για καθε νεα πληρωμη εγχειριση) . Μαντεψτε ποιος πληρωνει μεχρι να γινει το δικαστιριο (που ειναι γνωστη η αποφαση του) αλλα η μικρη εταιρια θα το αντιμετωπιζει καθε φορα σαν μια νεα υποθεση...

Τελος παντων να πατε να κανετε οτι σκατα ασφαλεια θελετε, να κοψετε 240 ευρω για να παρετε ενα καλο CG και να ειστε φχαριστημενοι. Ελπιζω μονο να μην μπλεξω εγω μαζι σας στο δρομο.
Μπορεί Upogeios να έχεις 100% δίκιο άλλα...έχεις την απαίτηση να τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω ο μέσος Ελληνας;; Από τη στιγμή που σου προσφέρουν ένα φτηνό προϊόν η περισσότερη θα το διαλέξουν ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, άσε που κανένας μας δεν σκέφτεται ότι αύριο το πρωί που θα βγω στο δρόμο θα τρακάρω οπότε ας κάνω μια ακριβή(και άρα καλή;; ) ασφάλεια για να είμαι καλημενος.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.088
Πόντοι
5.595
Μπορεί Upogeios να έχεις 100% δίκιο άλλα...έχεις την απαίτηση να τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω ο μέσος Ελληνας;; Από τη στιγμή που σου προσφέρουν ένα φτηνό προϊόν η περισσότερη θα το διαλέξουν ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, άσε που κανένας μας δεν σκέφτεται ότι αύριο το πρωί που θα βγω στο δρόμο θα τρακάρω οπότε ας κάνω μια ακριβή(και άρα καλή;; ) ασφάλεια για να είμαι καλημενος.
Αρχιδια δικιο εχει...
Ρε μην πιστευτε τον καθε παπαρα με οτι μαλακια λεει...
Αυτος τα γραφει στα αρχιδια του τα 240 ευρο...
εμ βεβαια..αφου εχει μεγαλο προβλημα-διλλημα...
να παρει BMW X3 ή Volvo....??? :idiot: :idiot: :idiot:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120194.msg2715366#msg2715366]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=120194.msg2715366#msg2715366[/url]
Μιλαμε για τετοια προβληματα!!!!
Και ερχεται εδω και μας λεει μαλακιες που κανουμε φτηνη ασφαλιση!!!!
Και ειπε και την αλη υπερτατη μαλακια...
Ολοκληρη INTERAMERICAN δεν εχει κεφαλαια να αποζημιωσει αν χρειαστει..
-ενω οι αλλες εχουν... :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε Upogeios,τραβα κανε εσυ οτι ασφαλεια θελεις...στον καινουργιο σου αμαξι...
και ασε εμας τα φτωχαδακια να ψαχνουμε  για φτηνες ασφαλειες...

Α!Και μην μας πρηζεις τα αρχιδια αλο εδω μεσα...απ'οτι ειδες, ηδη την προτιμουνε πολλοι την Αnytime!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.015
Πόντοι
216
Mε +35 ευρο το χρονο, εχεις ΚΑΙ νομικη καλυψη.. ;)

Μπραβο φιλε!!!! Μια αλλη διαφορα ειναι οτι οταν τρακαρεις ορ εχεις ατυχημα δεν περνεις τον ασφαλιστη σου αλλα τα κεντρικα απευθειας! Σου παρεχουν βοηθεια αμεσα και με πραγματογνωμωνα αλλα και γερανους κτλπ ! Δεν διαφερει πολυ και γλιτωνεις αρκετα λεφτα!

Επισης αν καποιος συνηδητοποιημενος εδω μεσα θελει να βοηθησει τους ασφαλιστες για να μην εκλιψουν τα επαγγελματα οπως πολυ σωστα λεει,  μπορει να παει μεσο ασφαλιστη οπως εκανα κ εγω με ενα φιλαρακι μου, που περνει ενα 4% στις αλλες περνουν πανω απο 10% και βαλε! Στην δυσκολη μπορει με τηλεφωνακι να κινιση τα νηματα αν ειναι αναγκαιο! 

Οποτε ολα γινονται και το μουνι της ιντερβερονικα βερυκοκο! Αφιστε τα μιση για αλλη μια φορα και πιαστε το γαμηση!

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φτηνοτερες ασφαλειες, σημαινει απολυσεις σε ασφαλιστες οπως πχ οι τραπεζες που σε λιγο θα κανουν τη δουλεια τους με λιγοτερους

Αυτό συμβαίνει σε κάθε κλάδο, όπου η εξέλιξη μειώνει την ανάγκη εργατικών χεριών. Στις τράπεζες που λες, βγήκαν τα ΑΤΜ, και τις μισές δουλειές τις κάνεις πια μόνος σου, χωρίς να απασχολείς υπάλληλο. Τι λες, θα πρέπει να αρνηθούμε το ΑΤΜ επειδή χάνουν τη δουλειά τους κάποιοι?
Και στις ασφάλειες, με την online εγγραφή συμβαίνει το ίδιο. Η συγκεκριμένη είναι πρωτοπόρος στο θέμα (πάντα ήταν), και έκανε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Πήγαινε στον ΑΒ-Βασιλόπουλο (Mega) στην Εθνική οδό προς Λαμία μετά τη Βαρυμπόμπη, και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά του ταμία μόνος σου. Σκανάρεις τα πράματα με το barcode, βάζεις λεφτά ή κάρτα στη μηχανή, παίρνεις απόδειξη, έφυγες. Δεν το κάνουν όλοι, αλλά το κάνουν ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Αυτή είναι η εξέλιξη, και ότι και να λένε μερικοί (που το λένε γιατί κάτι χάνουν - την προμήθειά τους απ' τις ασφάλειες συγκεκριμένα) δε μπορούν να την σταματήσουν.

συμβαινει το εξης απλο.
Τρως μια μυνηση (αυτεπαγγελτα) ακομα και αν δε θελει το θυμα σου.

Λες παπαριές.
Μήνυση τρως αν υπάρχει τραυματισμός (σωματική βλάβη). Και την τρως (πράγματι αυτεπάγγελτα) είτε είσαι, είτε δεν είσαι ασφαλισμένος. Η μήνυση έχει να κάνει με το ΠΟΙΝΙΚΟ μέρος του ατυχήματος.
Η ασφάλεια (και η τυχόν αποζημίωση) έχει να κάνει με το ΑΣΤΙΚΟ μέρος. Η ασφάλεια καλύπτει τη δικιά σου (του φταίχτη) ΑΣΤΙΚΗ ευθύνη, όχι την ποινική ευθύνη.
ΑΝ το θέμα φτάσει στα δικαστήρια (τα αστικά - δε μιλάω για ποινικά), επιδικάζεται αποζημίωση που πληρώνει η ασφάλεια (ή εσύ αν δεν υπάρχει ασφάλεια).

Ότι παπαριά θέλει ο καθένας γράφει εδώ μέσα.  Άκου μήνυση!  :jerking:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
και ότι και να λένε μερικοί (που το λένε γιατί κάτι χάνουν - την προμήθειά τους απ' τις ασφάλειες συγκεκριμένα)

Αχαχααχαχαχαχαχαααα εγινα και ασφαλιστης στο επαγγελμα?

Φυσικα και θα πατε στη overtime και φυσικα το ιδιο αυριο θα κανει και η εχθρικη σαν εταιρια και ολες οι υπολοιπες... φυσικα πραγματα ειναι αυτα. Δεν τα αποφευγουμε.
Η ερωτηση ειναι ομως... αυτη την εξελιξη θελουμε?
επισης... "δεν τα αποφευγουμε" οχι γιατι ειναι γραμμενα στο βιβλιο του συμπαντος, αλλα γιατι αυτα μας εχουν μαθει.

Στην αμερικη δεν υπαρχει υπαλληλος να σου βαλει βενζινη, τη βαζεις μονος σου και περνας την καρτα σου απο την αντλια και τελος... θα γινει λοιπον και στην ελλαδα, ε και? ειναι επιτυχια ε?

Ρε μην πιστευτε τον καθε παπαρα με οτι μαλακια λεει...
Αυτος τα γραφει στα αρχιδια του τα 240 ευρο...
εμ βεβαια..αφου εχει μεγαλο προβλημα-διλλημα...
να παρει BMW X3 ή Volvo....??? :idiot: :idiot: :idiot:

Εσυ αλεξη77 αγορακι μου επαθες βαβα που καποιος μπορει και παιρνει τουτου οταν τα 20:30 σου λενε να κανεις τουμπεκι γιατι εχει πεσει κριση?
Μηπως να απολογηθω κιολας που βγαζω 5φραγκα?
Ρε γατονια γιατι νομιζετε οτι ειστε φτωχοι? γιατι νομιζετε οτι ειναι οι καιροι δυσκολοι? αν οχι γιατι κοιτατε τα καλα της προοδου και της τεχνολογιας χωρις να μπορειτε να τα πιασετε??

Αν εχεις ασφαλιστη με αρχιδια και οχι ασφαλιστη αρχιδια οπως οι περισσοτεροι που κυκλοφορουν στο επαγγελμα τουτο δε πας σε καμια εταιρια αυτοματοποιημενη. Τον ασφαλιστη τον χρειαζεσαι γιατι απλα το νομικο πλαισιο και ο τροπος αντιμετωπισης των ασφαλειων δε μαθαινετε κανοντας 3 συμβολαια.
Σας βαζω δυσκολα? εμ βεβαια... ολη σας η ζωη ειναι ενα carο και που θα κοψετε 200€ γιατι ειστε φτωχοι και περνατε κριση. και φτωχοι θα μεινετε.

Και ειπε και την αλη υπερτατη μαλακια...
Ολοκληρη INTERAMERICAN δεν εχει κεφαλαια να αποζημιωσει αν χρειαστει..
-ενω οι αλλες εχουν... :jerking: :jerking: :jerking:

Που το ειπα τουτο? και αντε και το ειπα, ΟΛΟΚΛΗΡΗ INTERVERONIKA ε? πρεπει αν ειναι πολυ μεγαλο πραμα τουτο... θεριο ολοκληρο πρεπει να ειναι... το εχεις δει εσυ ολορθο και εχεστεις επανω σου ε?

Η InterVeronica Αλεξη77, ειναι ο βασικος λογος που ξεφτιλιστηκε ο κλαδος της ασφαλειας (ζωη κυριως αλλα και ιατροφαρμακευτικης καλυψης) απο το 1983-5 και μετα... Σαν εταιρια ειναι οτι χειροτερο. Κατι σαν τη Γιουργιαbank των ασφαλειων.
Εκαναν ολες τις μανικιουριστες και τις κομμωτριες ασφαλιστριες.  πουλαγαν οτι να'ναι σε οποιον να'ναι λεγοντας του επισης οτι να'ναι... φυσικα εσυ τοτε ανακαλυπτες τη μαλακια και ονειρευοσουν να γινεις μελος του bourdela.com οποτε που να τα ξερεις ολα τουτα...

Αλλα ξερεις ενα μυστικο? ο ομιλος της ΓιουργιαBank ειναι μεγαλυτερος και απο την Βητα/πιστη και απο την Εχθρικη... ειναι και πιο φιλικος στον πελατη, εχει 24ωρα καταστηματα, εχει γαματη σελιδα στο νετ... και για τουτο εχει γαμησει τη μιση ελλαδα.

Τελος απο την μερια μου, δεν ειμαι σπονσορας της χ ή της ψ εταιριας, απλα ειπα οτι προτιμω να πληρωσω λιγο περισσοτερο (10% στα 900€ ειναι 90€) και να εχω εναν ανθρωπο που ενδιαφερεται για τον πελατη του αντι να γλυτωσω 90€ ή οσα γλυτωνει ο καθε ενας σας εδω μεσα και να μην ειμαι παρα ενας αριθμος συμβολαιου στα ματια ενος υπαλληλου που παιρνει εναν βασικο και χεστικε αν αποζημιωθω ή οχι.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
απο μικρο παιδι... για νεο μου το λες?

Μήνυση τρως αν υπάρχει τραυματισμός (σωματική βλάβη). Και την τρως (πράγματι αυτεπάγγελτα) είτε είσαι, είτε δεν είσαι ασφαλισμένος. Η μήνυση έχει να κάνει με το ΠΟΙΝΙΚΟ μέρος του ατυχήματος.
Για περιπτωση σωματικης βλαβης μιλαγα και εγω... μαλλον δε το προσεξες Πολιτη

Η ασφάλεια (και η τυχόν αποζημίωση) έχει να κάνει με το ΑΣΤΙΚΟ μέρος. Η ασφάλεια καλύπτει τη δικιά σου (του φταίχτη) ΑΣΤΙΚΗ ευθύνη, όχι την ποινική ευθύνη.
ΑΝ το θέμα φτάσει στα δικαστήρια (τα αστικά - δε μιλάω για ποινικά), επιδικάζεται αποζημίωση που πληρώνει η ασφάλεια (ή εσύ αν δεν υπάρχει ασφάλεια).
Ότι παπαριά θέλει ο καθένας γράφει εδώ μέσα.  Άκου μήνυση!  :jerking:

Φυσικα και ειναι ετσι και φυσικα η ασφαλεια εχει να κανει με το αστικο μερος, αυτο που ειπα ειναι οτι οταν τα πραγματα μπλεκουν και δεν ειναι "επεσα στο μπροστινο σταματημενο αμαξι" ή "περασα στοπ και τσουγκρισαμε 2 φαναρια μπροστινα" οπου 1+1=2 ΕΚΕΙ μαλλον θελεις καποιον να ασχολιθει μαζι σου και να σου δωσει μια κατευθυνση.

Ειτε λοιπον ειναι πχ. 3 τα εμπλεκομενα οχηματα
ειτε οταν υπαρχει τραυματισμος και οι κουβεντες που θα πεις στο οργανο και η σταση που θα κρατησεις, θα ΓΡΑΦΤΟΥΝ στην εκθεση της τροχαιας και απο αυτην την εκθεση θα παρει copy η ασφαλιστρικη, απο οπου θα κινηθει αναλογα.

Παλι παπαριες λεω Πολιτη2?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
Αφού ζητάς τη γνώμη μου, σου λέω πως ΝΑΙ.

Αλλά δε χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο.  Μπορείς να λες όοοοοοοτι θέλεις.
θα μας λειψουν αυτα τα επιχειρηματα, αυτη η βαθεια σκεψη και αναλυση... το topic θα γινει πιο φτωχο... μπουαχαχααχαχααα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.088
Πόντοι
5.595
θα μας λειψουν αυτα τα επιχειρηματα, αυτη η βαθεια σκεψη και αναλυση... το topic θα γινει πιο φτωχο... μπουαχαχααχαχααα
Tι να σου λεμε ρε υπογειο...αφου τα ξερεις ολα.. Εισαι μεγαλος ΞΕΡΟΛΑΣ!!! :jerking:

Και τελος παντων,καλα κανεις κ βγαζεις 5 φραγκα,δεν σε κατακρινει κανεις,(τουλαχιστον οχι εγω)
ΑΛΛΑ
μην κατακρινεις-ειρονευεσαι ολους εμας τους υπολοιπους που θελουμε να γλυτωσουμε κανενα φραγκο..!!!
Επειδη εσενα δεν σε πιανει η κριση.. δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα παιδες! να κανω μια ερωτηση υπαρχει καποια ασφαλιστικη που να δεχεται νεο οδηγω σε μεικτη ασφαλεια αυτοκινητου?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
Tι να σου λεμε ρε υπογειο...αφου τα ξερεις ολα.. Εισαι μεγαλος ΞΕΡΟΛΑΣ!!! :jerking:

Και τελος παντων,καλα κανεις κ βγαζεις 5 φραγκα,δεν σε κατακρινει κανεις,(τουλαχιστον οχι εγω)
ΑΛΛΑ
μην κατακρινεις-ειρονευεσαι ολους εμας τους υπολοιπους που θελουμε να γλυτωσουμε κανενα φραγκο..!!!
Επειδη εσενα δεν σε πιανει η κριση.. δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει...

υπαρχει μια μεγαλη διαφορα, αναμεσα στο φτηνο και στο φτηνιαρικο... Στα παπουτσια μπορεις να κανεις μια διακριση, στα ποτα και στα τσιγαρα επισης... στην παροχη υπηρεσιων οπως ειναι η ασφαλεια του αμαξιου ή της ζωης σου ΔΕΝ μπορεις.
Το post ξεκινα με καποιον που προσπαθει να ασφαλιστει και λογο καποιου κολληματος (εφυγε απο την πεπατημενη το συμβολαιο του) δε μπορει να παρει το χαρτακι στα χερια του. Δεν μπορει να βγαλει ακρη πριν ακομα αρχησει η σχεση του με την εταιρια. Κανω λαθος ή μονο εγω το διαβασα αυτο??
Αν λοιπον αυτην την εταιρια την θελεις αργοτερα να σε αποζημιωσει με ποιον θα μιλησεις? το τηλεφωνικο κεντρο?
Ποιος θα ασχολιθει μαζι σου? ο υπαλληλος των 5 και 90?

Δεν εχω κανενα κολλημα με καμια εταιρια (παροτι ξερω καλα τον κλαδο) απλα λεω οτι στα δυσκολα θες τον συμβουλο σου.
Τωρα αν σου λειπουν λεφτα και πρεπει να πας εκει... ε να εισαι ετοιμος καποια στιγμη να γινεις ο ασφαλιστης σου, ο πραγματογνωμονας σου και ο δικηγορος σου.

η προταση μου λοιπον στον φιλο που ρωτουσε αν αξιζει τον κοπο ειναι να ρωτησει τον ασφαλιστη του.

Οσο για το κομματι που εξελαβες σαν ειρωνια... εχεις ΠΜ

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Re Upogeios,

Είναι προφανές ότι πουλάς κάτι, και προσπαθείς να το πουλήσεις και εδώ.
Αυτό που πουλάς όμως είναι ΑΕΡΑΣ ΣΚΕΤΟΣ, κοπανιστός.
Κάτι σαν τον Παύλο Ψωμιάδη ένα πράμα.

Δε μασάμε ρε φίλε, δε το βλέπεις? Τι επιμένεις και ξαναεπιμένεις λοιπόν και σπάς τ' αρχίδια του κόσμου λέγοντας φούμαρα του τύπου "θες το συμβουλο σου"?

Κάτι σαν "το κινητό θέλει το γερμανό του" ένα πράμα?

Τα οικονομικά του κόσμου σφίγγουν, και σε τέτοιες περιπτώσεις τα πρώτα που κόβονται είναι ο αέρας. Ιδίως ο κοπανιστός.

Άραξε λοιπόν, πες βεβαίως την άποψη σου για κάθε τι που συμβαίνει, αλλά μη πας να κάνεις το δάσκαλο στους άλλους παίζοντάς το "ειδήμων" και "πολυπράγμων" και "έχων γνώση", όταν αυτά που λες έχουν επίπτωση ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ του άλλου, και βέβαια ο άλλος έχει τον τελευταίο λόγο.

Τα είπες, τα διαβάσαμε, σου είπαν πολλοί συνάδελφοι εδώ "Δε μας πείθεις" (το λέω και εγώ), τι επιμένεις λοιπόν? Άραξε. Πήγαινε εσύ και ασφαλίσου στους Lloyd's, και άσε τους άλλους στις φτηνές ασφάλειες που προτιμούν.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
890
Πόντοι
96
Re Upogeios,

Είναι προφανές ότι πουλάς κάτι, και προσπαθείς να το πουλήσεις και εδώ.
Αυτό που πουλάς όμως είναι ΑΕΡΑΣ ΣΚΕΤΟΣ, κοπανιστός.
Κάτι σαν τον Παύλο Ψωμιάδη ένα πράμα.

Δε μασάμε ρε φίλε, δε το βλέπεις? Τι επιμένεις και ξαναεπιμένεις λοιπόν και σπάς τ' αρχίδια του κόσμου λέγοντας φούμαρα του τύπου "θες το συμβουλο σου"?

Κάτι σαν "το κινητό θέλει το γερμανό του" ένα πράμα?

Τα οικονομικά του κόσμου σφίγγουν, και σε τέτοιες περιπτώσεις τα πρώτα που κόβονται είναι ο αέρας. Ιδίως ο κοπανιστός.

Άραξε λοιπόν, πες βεβαίως την άποψη σου για κάθε τι που συμβαίνει, αλλά μη πας να κάνεις το δάσκαλο στους άλλους παίζοντάς το "ειδήμων" και "πολυπράγμων" και "έχων γνώση", όταν αυτά που λες έχουν επίπτωση ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ του άλλου, και βέβαια ο άλλος έχει τον τελευταίο λόγο.

Τα είπες, τα διαβάσαμε, σου είπαν πολλοί συνάδελφοι εδώ "Δε μας πείθεις" (το λέω και εγώ), τι επιμένεις λοιπόν? Άραξε. Πήγαινε εσύ και ασφαλίσου στους Lloyd's, και άσε τους άλλους στις φτηνές ασφάλειες που προτιμούν.
Την αποψη μου λεω τοση ωρα... δε κανω ασφαλειες... ουτε εδειξα να προτιμω καμια εταιρια... αλλα για κατσε δευτερε πολιτη... μισο λεπτο..

...εσυ ειχες φυγει... και φευγοντας με αφησες να λεω οτι θελω... τι ζορι εχεις τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom