και ότι και να λένε μερικοί (που το λένε γιατί κάτι χάνουν - την προμήθειά τους απ' τις ασφάλειες συγκεκριμένα)
Αχαχααχαχαχαχαχαααα εγινα και ασφαλιστης στο επαγγελμα?
Φυσικα και θα πατε στη overtime και φυσικα το ιδιο αυριο θα κανει και η εχθρικη σαν εταιρια και ολες οι υπολοιπες... φυσικα πραγματα ειναι αυτα. Δεν τα αποφευγουμε.
Η ερωτηση ειναι ομως... αυτη την εξελιξη θελουμε?
επισης... "δεν τα αποφευγουμε" οχι γιατι ειναι γραμμενα στο βιβλιο του συμπαντος, αλλα γιατι αυτα μας εχουν μαθει.
Στην αμερικη δεν υπαρχει υπαλληλος να σου βαλει βενζινη, τη βαζεις μονος σου και περνας την καρτα σου απο την αντλια και τελος... θα γινει λοιπον και στην ελλαδα, ε και? ειναι επιτυχια ε?
Ρε μην πιστευτε τον καθε παπαρα με οτι μαλακια λεει...
Αυτος τα γραφει στα αρχιδια του τα 240 ευρο...
εμ βεβαια..αφου εχει μεγαλο προβλημα-διλλημα...
να παρει BMW X3 ή Volvo....???
Εσυ αλεξη77 αγορακι μου επαθες βαβα που καποιος μπορει και παιρνει τουτου οταν τα 20:30 σου λενε να κανεις τουμπεκι γιατι εχει πεσει κριση?
Μηπως να απολογηθω κιολας που βγαζω 5φραγκα?
Ρε γατονια γιατι νομιζετε οτι ειστε φτωχοι? γιατι νομιζετε οτι ειναι οι καιροι δυσκολοι? αν οχι γιατι κοιτατε τα καλα της προοδου και της τεχνολογιας χωρις να μπορειτε να τα πιασετε??
Αν εχεις ασφαλιστη με αρχιδια και οχι ασφαλιστη αρχιδια οπως οι περισσοτεροι που κυκλοφορουν στο επαγγελμα τουτο δε πας σε καμια εταιρια αυτοματοποιημενη. Τον ασφαλιστη τον χρειαζεσαι γιατι απλα το νομικο πλαισιο και ο τροπος αντιμετωπισης των ασφαλειων δε μαθαινετε κανοντας 3 συμβολαια.
Σας βαζω δυσκολα? εμ βεβαια... ολη σας η ζωη ειναι ενα carο και που θα κοψετε 200€ γιατι ειστε φτωχοι και περνατε κριση. και φτωχοι θα μεινετε.
Και ειπε και την αλη υπερτατη μαλακια...
Ολοκληρη INTERAMERICAN δεν εχει κεφαλαια να αποζημιωσει αν χρειαστει..
-ενω οι αλλες εχουν...
Που το ειπα τουτο? και αντε και το ειπα, ΟΛΟΚΛΗΡΗ INTERVERONIKA ε? πρεπει αν ειναι πολυ μεγαλο πραμα τουτο... θεριο ολοκληρο πρεπει να ειναι... το εχεις δει εσυ ολορθο και εχεστεις επανω σου ε?
Η InterVeronica Αλεξη77, ειναι ο βασικος λογος που ξεφτιλιστηκε ο κλαδος της ασφαλειας (ζωη κυριως αλλα και ιατροφαρμακευτικης καλυψης) απο το 1983-5 και μετα... Σαν εταιρια ειναι οτι χειροτερο. Κατι σαν τη Γιουργιαbank των ασφαλειων.
Εκαναν ολες τις μανικιουριστες και τις κομμωτριες ασφαλιστριες. πουλαγαν οτι να'ναι σε οποιον να'ναι λεγοντας του επισης οτι να'ναι... φυσικα εσυ τοτε ανακαλυπτες τη μαλακια και ονειρευοσουν να γινεις μελος του bourdela.com οποτε που να τα ξερεις ολα τουτα...
Αλλα ξερεις ενα μυστικο? ο ομιλος της ΓιουργιαBank ειναι μεγαλυτερος και απο την Βητα/πιστη και απο την Εχθρικη... ειναι και πιο φιλικος στον πελατη, εχει 24ωρα καταστηματα, εχει γαματη σελιδα στο νετ... και για τουτο εχει γαμησει τη μιση ελλαδα.
Τελος απο την μερια μου, δεν ειμαι σπονσορας της χ ή της ψ εταιριας, απλα ειπα οτι προτιμω να πληρωσω λιγο περισσοτερο (10% στα 900€ ειναι 90€) και να εχω εναν ανθρωπο που ενδιαφερεται για τον πελατη του αντι να γλυτωσω 90€ ή οσα γλυτωνει ο καθε ενας σας εδω μεσα και να μην ειμαι παρα ενας αριθμος συμβολαιου στα ματια ενος υπαλληλου που παιρνει εναν βασικο και χεστικε αν αποζημιωθω ή οχι.