Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.314
- Πόντοι
- 30.605
Θα συνεχίσω να ποσταρω κ εδώ ....
Έτσι μπράβο, μην μας ξεχνάς εμάς.
Παρεμπιπτόντως ωραία η φωτογραφία σου αν και παλιά!!!
Έχεις ζουμερές ποδαρες!!!
Θα συνεχίσω να ποσταρω κ εδώ ....
Το έχω κανά πει. Είναο μούνα η κυρία...Θα συνεχίσω να ποσταρω κ εδώ ....
δέκα χρόνια προφίλ αυτός εδώ μέσα κ πήγε πρώτη φορά και έγραψε σε μένα .... Δε βγήκε όμως να πει ότι μολις τελείωσα τα ραντεβού , του απάντησα στο βαιμπερ που μου είχε στείλει χωρίς να ξέρω ποιος είναι και φυσικά δεν θα δεχτώ το αίτημα του γιατί δε με νοιάζει το ψευδώνυμο κανενός ... Άντε πια με τις βλακείες , αηδία κατάντησε ... Δεν το λέω για σένα alpula, για τους κλώνους το λέω , προφίλ δέκα ετών χωρίς κινητικότητα.....έλα ξεράσματα πιαΓεια σου Artemis ...? κανε με φιλο να κανονισουμε..
δλδ αν δεν σε κάνει φίλο, δεν θα κανονίσει μαζί σου?
Οταν λες πιο αποκαλυπτικα, πιο hard core λεπτομερειες;; ειναι επι πληρωμη δικη μας;Η πλατφόρμα του xfans, είναι μια πρωτοβουλία σε συνεργασία με το μπου, είναι μια ιδέα που αντίστοιχες χρησιμοποιούνται ήδη εδώ κ χρονιά στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία .... Δεν είναι υποχρεωτικό , και ούτε σημαίνει ότι εγώ προσωπικά θα σταματήσω να ποσταρω κ εδώ ...τα βίντεο βέβαια εκεί θα είναι πιο αποκαλυπτικα και μεγαλύτερης διάρκειας . Επίσης , στα ατομα που μένουν επαρχία ή που γενικώς δεν μπορούν να κάνουν συνάντηση , τους δίνεται έτσι μια ευκαιρία να με δουν και γιατί όχι να μου προτείνουν τι είδους βίντεο ή φωτό θα θέλανε να ανεβάσω !
Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
Οκ, ότι πείτε αλλά από μένα άκυρο και εννοείται ότι το άκυρο ισχύει και για όποια άλλη ανεξάρτητη κάνει το ίδιο...Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
δεν σας καταλαβαίνω...
τι σας χαλάει? σας προσφέρει μια υπηρεσία που δεν είχατε με αντίτιμο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
ξέρετε κανέναν/καμία να προσφέρει τζάμπα?
δε νομίζω πως σε υποχρέωσα με κάποιο τρόπο να πάρεις ....το μελλον ειναι το internet ..ευχαριστω δεν θα παρω
οτι εχω πει για σενα ισχυει τελος.Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
δεν σας καταλαβαίνω...
εσυ θα παρεις?Οκ, ότι πείτε αλλά από μένα άκυρο και εννοείται ότι το άκυρο ισχύει και για όποια άλλη ανεξάρτητη κάνει το ίδιο...Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
δεν σας καταλαβαίνω...
προσωπικά δε λέω τίποτα.
και οι συγκεκριμένες υπηρεσίες - από την οποιαδήποτε - με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
απλά κλαιν μαιν, δεν κατακρίνω ούτε απορρίπτω λόγω αυτών...
δεν είναι μια περίπτωση όπου μια δωρεάν υπηρεσία υποκαθίσταται από μια πληρωτέα.
είναι μια νεα υπηρεσία που όποιος θέλει παίρνει, όποιος όχι
όποιος θέλει να έρθει κ μπορεί , θα έρθει ...Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
γιατι να χάσει; υπάρχουν πολύ που δεν μπορούν να έρθουν σε επαφεί μαζί της για διάφορους λόγους (καραντίνα, αρόσια, αναπηρία, νησιά, επαρχία), οπότε για κάπιους αυτό είναι ευκερία
αφού γράφει πιο πάνω
όποιος θέλει να έρθει κ μπορεί , θα έρθει ...Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
γιατι να χάσει; υπάρχουν πολύ που δεν μπορούν να έρθουν σε επαφεί μαζί της για διάφορους λόγους (καραντίνα, αρόσια, αναπηρία, νησιά, επαρχία), οπότε για κάπιους αυτό είναι ευκερία
αφού γράφει πιο πάνω
Όποιος δεν θέλει να έρθει , δεν θα έρθει ...
Είναι απλά τα πράγματα....
Πώς επηρεάζει το xfans ;;;; Ρητορική ερώτηση.
Δεν υποχρεώνω κανέναν για τίποτα κ οι πελάτες οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ που με ξέρουν κ είναι σταθεροι , με εκτιμούν κ με το παραπάνω (εκείνοι το λένε όχι εγώ ) κ το δείχνουν κάθε φορά με τον σεβασμό τους στο πρόσωπο μου ... Με τέτοια άτομα κάνω ραντεβού εγώ .
Αυτά που λέει η Στέλλα, τα ανέφερα κ εγώ ...
Επίσης , είπα εγώ ότι δε θα ανεβάσω υλικό εδώ ;;;;
Που 'σαι καντινιέρη, εμμέσως πλην σαφέστατα, για σένα και το κολλητάρι σου χτυπάει η κουδούνα! Οπότε κάντε εγγραφή... από ότι μου είπες 15 ευρώ τα έχεις στον λογαριασμό σου, κράτα το ταληράκι για μια τυρόπιτα και μια μπύρα και δώσε τα 10 να έχεις υλικό να τον παίζεις διότι για παραπάνω... δεν σε κόβω με τίποτα! Ούτε το άλλο το σκουπιδαριό ο κολλητός σου!Με τέτοια άτομα κάνω ραντεβού εγώ .
Αυτά που λέει η Στέλλα, τα ανέφερα κ εγώ ...
εσυ θα παρεις?Οκ, ότι πείτε αλλά από μένα άκυρο και εννοείται ότι το άκυρο ισχύει και για όποια άλλη ανεξάρτητη κάνει το ίδιο...Απ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
δεν σας καταλαβαίνω...
προσωπικά δε λέω τίποτα.
και οι συγκεκριμένες υπηρεσίες - από την οποιαδήποτε - με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
απλά κλαιν μαιν, δεν κατακρίνω ούτε απορρίπτω λόγω αυτών...
δεν είναι μια περίπτωση όπου μια δωρεάν υπηρεσία υποκαθίσταται από μια πληρωτέα.
είναι μια νεα υπηρεσία που όποιος θέλει παίρνει, όποιος όχι
είσαι τόσο βλάκας?
Στέλλα μου δεν είναι ευκαιρία γι αυτούς που πληρώνουν. Γι αυτούς που εισπράττουν ανοίγουν νέοι "κερδοφόροι ορίζοντες". και επειδή, όπως λες, κάποιοι μένουν μακρυά, πρέπει δηλαδή να πληρώσουν; Μάλλον κάτι άλλο πρέπει να πεις. Έχω την εντύπωση ότι στα πορνό-σάϊτ έχεις ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση, με σαφώς ωραιότερες πρωτ...αγωνίστριες του σεξ. Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, που λένε οι παλιοί. Όποιος γουστάρει παίρνει. Το ξέρω ότι θα βρεθούν γατάκια που το παίζουν γατόπαρδοι και θα "ψωνίσουν". Εγώ, όπως δήλωσα, δεν. Το "να κάνουμε την κρίση ευκαιρία, το είπε η ψηλή μουστακαλού αδερφάρα, γι αυτό και πήρε τ' αρχίδια μου στις εκλογές. Προσοχή, τα δικά μου όχι τα δικά σαςΑπ' ότι κατάλαβα, ζητάνε 10€ τον μήνα για πρόσβαση. Εάν όντως ισχύει αυτό, από εμένα άκυρο στην Άρτεμις. Γι αυτά τα 10€ θα χάσει τα πολύ περισσότερα των ραντεβού...
αφού γράφει πιο πάνω
Η πλατφόρμα του xfans, είναι μια πρωτοβουλία σε συνεργασία με το μπου, είναι μια ιδέα που αντίστοιχες χρησιμοποιούνται ήδη εδώ κ χρονιά στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία .... Δεν είναι υποχρεωτικό , και ούτε σημαίνει ότι εγώ προσωπικά θα σταματήσω να ποσταρω κ εδώ ...τα βίντεο βέβαια εκεί θα είναι πιο αποκαλυπτικα και μεγαλύτερης διάρκειας . Επίσης , στα ατομα που μένουν επαρχία ή που γενικώς δεν μπορούν να κάνουν συνάντηση , τους δίνεται έτσι μια ευκαιρία να με δουν και γιατί όχι να μου προτείνουν τι είδους βίντεο ή φωτό θα θέλανε να ανεβάσω !