Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η κωλαρα σου είναι για πολλά σκαμπιλια...θα προτιμούσα βιντεο άγρια απ' την πίσω πορταΜια γεύση από άγριο....![]()
υπομονή , θα ανεβάσω κ τέτοιο.....Η κωλαρα σου είναι για πολλά σκαμπιλια...θα προτιμούσα βιντεο άγρια απ' την πίσω πορταΜια γεύση από άγριο....![]()
υπομονή , θα ανεβάσω κ τέτοιο.....Η κωλαρα σου είναι για πολλά σκαμπιλια...θα προτιμούσα βιντεο άγρια απ' την πίσω πορταΜια γεύση από άγριο....![]()
![]()
Πόσο υπομονή η καύλα μας έχει φτάσει στο ταβάνι και φταίει η κωλαρα σουυπομονή , θα ανεβάσω κ τέτοιο.....Η κωλαρα σου είναι για πολλά σκαμπιλια...θα προτιμούσα βιντεο άγρια απ' την πίσω πορταΜια γεύση από άγριο....![]()
![]()
καυλα εισαι μαναρακι μου. αντε να δουμε ποτε θα συναντηθουμε τωραΜια γεύση από άγριο....![]()
Δεν κανεις αρτεμις ενα διαγωνισμο με τα μελη εδω μεσα να λαμβουν μερος και ο νικητης να εχει δωρεαν 1 ωρα μαζι σου?
Κ κάτι διαφορετικό από αυτα που σας έχω συνηθίσει...![]()
Και ντυμένη καυλα είσαι. !!!!!!!!!!
Αυτά φαντάζεσαι και....Ντυμενη πιο καυλα ειναι να λες...!Κ να την ξεντυνεις λεει σιγα σιγα μεχρι που ν αρχιζουν τα κωλοσκαμπιλα κ μαλιοτραβηγματα.
Αυτά φαντάζεσαι και....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικαιολογείσαι όμως... αγάμητος γαρ!!!
Δεν το είπα εγώ έτσι? Εσύ το είπες! Μην νομίζεις ότι σε διαβάλλω κιόλας!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ και σε κρίνω και σε λυπάμαιΕγώ μπαίνω στο μπουρδέλα.κομ και κοιτάω καυλακια σε το αρτεμακι,μου σηκώνεται και την παίζω για παρτυ της, εσύ αδιαφορείς στην θέα της βλέπεις τον Κούλη και καυλωνεις, αλλά δεν σε κρίνω, απλά σε λυπάμαι
χαχαχχαχαχα ο θειτσος μονο οταν βλεπει τον κουλη καυλωνει.Αυτά φαντάζεσαι και....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικαιολογείσαι όμως... αγάμητος γαρ!!!
Δεν το είπα εγώ έτσι? Εσύ το είπες! Μην νομίζεις ότι σε διαβάλλω κιόλας!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ μπαίνω στο μπουρδέλα.κομ και κοιτάω καυλακια σε το αρτεμακι,μου σηκώνεται και την παίζω για παρτυ της, εσύ αδιαφορείς στην θέα της βλέπεις τον Κούλη και καυλωνεις, αλλά δεν σε κρίνω, απλά σε λυπάμαι
Με εχει κουράσει το γεγονός ότι τα βίντεο μου και οι φωτό μου γίνονται αφορμή για πολιτικές συζητήσεις και διαφορές μέσα στο νήμα μου από συγκεκριμένα ατομα....αφήστε να πέσει κ κάτι κάτω...πόσο πιο ευγενικά να το πω...![]()