Είχα πάρει πρό ιού... Ξαναείπα, προσωπικά έκανα τον κασκαντέρ χωρίς επιτυχία... Αυτό που αντίκρυσα απέχει από τα ελάχιστα στάνταρ που εγώ θεωρώ ότι πρέπει να έχει ένα call girl… Παραπανίσια κιλά (που σε ορισμένες περιπτώσεις γουστάρω, αλλά στη συγκεκριμένη όχι), πρόσωπο αδιάφορο προς το άσχημο, ντύσιμο που δεν την κολάκευε και γενικά μια διεκπεραίωση ήταν η φάση χωρίς καμία κάβλα….
Ίσως φταίω και εγώ γιατί εάν δεν μου αρέσει η κοπέλα, ξενερώνω και δεν ευχαριστιέμαι τίποτε από το ραντεβού….
Αν έχει αυτή φίλε άσχημο πρόσωπο κ παραπάνω κιλά που δεν της πάνε τότε τις βλέπεις όλες μπάζα κ άσχημες. Κ από πρόσωπο σκίζει κ το ντύσιμο πάντα φινέτσα κ σεξυ. Κ να μην είναι του στυλ σου με την καμία Δεν την λες χονδρη ούτε άσχημη στο πρόσωπο.
Επίσης.. Γιατί μ την είπατε κ μένα παλιά.. 14 χρόνια προφίλ έχει ο τυπος κ μόνο 18 ποστ.. κ θυμήθηκε τώρα να γράψει. Οκ. Καταλαβαίνω ... αλλά μην κάνουμε κ το μαύρο άσπρο. Μην παράλλαζουμε την πραγματικότητα. Κ μην βγάζουμε κ τόση χολή σε κάποιες κοπέλες.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο καθενας γραφει την εμπειρια και την αποψη του εδω μεσα ;) το φορουμ ειναι δημοσιο