SilverLining
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2025
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 201
ΩΝΣΓ!Ήρθε η ώρα για tan lines
Περιμένω ανακοίνωση των δύο εβδομάδων…
ΩΝΣΓ!Ήρθε η ώρα για tan lines
οκ φιλαρακι,καλα να περασεις&στειλε εντυπωσεις!!!160euro για δυο ωρες ειναι vfm... Ευγε Αρτεμις.. Εννοειται οτι θα σου γραψω για συναντηση και αμεσα να κανονισουμε ραντεβου.
Εννοειται. Κατσε πρωτα να ανακοινωσει ομως. Θα γραψει μηνυμα εδω ποιες θα ειναι αυτες οι δυο εβδομαδες. Επισης μεσα στο προφιλ της δεν εχει τηλεφωνο - δεν ξερω αν εχει καποια αγγελια. @Artemis♥️ θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα σε παρακαλω οταν θα εισαι διαθεσιμη για ραντεβου?οκ φιλαρακι,καλα να περασεις&στειλε εντυπωσεις!!!
οκ θα,στο στειλω&ευχαριστ ω .Εννοειται. Κατσε πρωτα να ανακοινωσει ομως. Θα γραψει μηνυμα εδω ποιες θα ειναι αυτες οι δυο εβδομαδες. Επισης μεσα στο προφιλ της δεν εχει τηλεφωνο - δεν ξερω αν εχει καποια αγγελια. @Artemis♥️ θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα σε παρακαλω οταν θα εισαι διαθεσιμη για ραντεβου?
Επιτέλους και μια κοπέλα του χώρου που αντί να ανεβάζει τις χρεώσεις της, τις διαφοροποιεί στην ουσία προς όφελός μας κατ' αρχήν, αλλά και δικό της, για να μην αναλώνεται σε μονόωρα ραντεβού και την τρώνε τα πηγαινέλα στα ανάμεσά τους.Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω περιορίσει τον χρόνο που διαθέτω για ραντεβού λόγω πρωινων υποχρεώσεων .
Από δω και στο εξής , θα κάνω ραντεβού ΜΟΝΟ δύο βδομάδες το μήνα , θα ανακοινώνω εδώ ποιες μέρες θα είναι αυτές .
Θα γίνονται σε περιοχή που με βολεύει (Μοσχάτο) και ΙΣΩΣ Μεταξουργείο (θα εξαρτηθεί από τον χρόνο μου), και θα είναι δίωρα με 160. Το ωράριο 16.00-21.00.
Όποιος θελήσει αυτές τις δύο εβδομάδες να κάνουμε ραντεβού εκτός της περιοχής που με βολεύει , η χρέωση θα είναι αυτή που αναγράφω στο προφίλ μου.
Ευχαριστώ
Το να είμαι τυπική και πάντα στην ώρα μου το έχω από μικρή , δεν θέλω να αργώ ούτε 5' , πες το παραξενια, πες το ψυχαναγκασμό, είναι η αλήθεια. Βιώνω τεράστιο στρες και νεύρα με την κωλοκινηση , να πρεπει να ξεκινησω 45' νωρίτερα για να παω Γλυφάδα ή Μεταμόρφωση, και στο γυρισμο (ειδικα απο Γλυφάδα μέχρι 7-8 το απόγευμα) όσο πιάνει το μάτι να βλέπεις αυτοκίνητα και με πρώτη όλη η διαδρομή. Σπάσιμο νεύρων και μετά άντε να κάνεις ραντεβού. Ως επαγγελματίας δεν άφηνα φυσικά τον εκνευρισμό μου να επηρεάσει το ραντεβού, αλλά όλο αυτό με κουρασε . Πόσο μάλλον όταν διαθέτω λίγο χρόνο για συναντήσεις και καταλήγω με νεύρα μες τη κίνηση . Ναι, οπότε έτσι όλοι κερδίζουμε . Βέβαια κάνω ραντεβού και εκτός Μοσχάτου αν κάποιος θέλει , αλλά με τις κανονικές μου χρεώσεις. Για τις δύο εβδομάδες, θα ενημερώσω εδώ . Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια , ευχαριστώ και όσους βλέπωΕπιτέλους και μια κοπέλα του χώρου που αντί να ανεβάζει τις χρεώσεις της, τις διαφοροποιεί στην ουσία προς όφελός μας κατ' αρχήν, αλλά και δικό της, για να μην αναλώνεται σε μονόωρα ραντεβού και την τρώνε τα πηγαινέλα στα ανάμεσά τους.
Πόσο σε καταλαβαίνω (για αυτό με την απογευματινή κίνηση ερχόμενη από Γλυφάδα), είμαι απ' αυτούς που λυπάμαι όσους "ανεβαίνουν" την ώρα που εγώ τότε "κατεβαίνω".Το να είμαι τυπική και πάντα στην ώρα μου το έχω από μικρή , δεν θέλω να αργώ ούτε 5' , πες το παραξενια, πες το ψυχαναγκασμό, είναι η αλήθεια. Βιώνω τεράστιο στρες και νεύρα με την κωλοκινηση , να πρεπει να ξεκινησω 45' νωρίτερα για να παω Γλυφάδα ή Μεταμόρφωση, και στο γυρισμο (ειδικα απο Γλυφάδα μέχρι 7-8 το απόγευμα) όσο πιάνει το μάτι να βλέπεις αυτοκίνητα και με πρώτη όλη η διαδρομή. Σπάσιμο νεύρων και μετά άντε να κάνεις ραντεβού. Ως επαγγελματίας δεν άφηνα φυσικά τον εκνευρισμό μου να επηρεάσει το ραντεβού, αλλά όλο αυτό με κουρασε . Πόσο μάλλον όταν διαθέτω λίγο χρόνο για συναντήσεις και καταλήγω με νεύρα μες τη κίνηση . Ναι, οπότε έτσι όλοι κερδίζουμε . Βέβαια κάνω ραντεβού και εκτός Μοσχάτου αν κάποιος θέλει , αλλά με τις κανονικές μου χρεώσεις. Για τις δύο εβδομάδες, θα ενημερώσω εδώ . Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια , ευχαριστώ και όσους βλέπω
σταθερά και για την προτίμηση που μου δείχνουν τόσα χρόνια.
![]()
Νέος εδώ, παρακολουθούσα το thread χωρίς εγγραφή, αλλά να μαι… Artemis είσαι γυναίκα φωτιά. Μας καυλωνεις μόνο και με τον τρόπο που γράφεις…δεν θα πω για το στήσιμό σου… τυχεροί αυτοί που σε ακούνε σε προσωπικές στιγμέςΉρθε η ώρα για tan lines
Ορισμος του επαγγελματια. Για μια ακομη φορα ευγε. Δεν σε εχω συναντησει ποτε αλλα οταν μας πεις ποιες μερες θα δουλεψεις θα στειλω για να σε δω εννοειται.Το να είμαι τυπική και πάντα στην ώρα μου το έχω από μικρή , δεν θέλω να αργώ ούτε 5' , πες το παραξενια, πες το ψυχαναγκασμό, είναι η αλήθεια. Βιώνω τεράστιο στρες και νεύρα με την κωλοκινηση , να πρεπει να ξεκινησω 45' νωρίτερα για να παω Γλυφάδα ή Μεταμόρφωση, και στο γυρισμο (ειδικα απο Γλυφάδα μέχρι 7-8 το απόγευμα) όσο πιάνει το μάτι να βλέπεις αυτοκίνητα και με πρώτη όλη η διαδρομή. Σπάσιμο νεύρων και μετά άντε να κάνεις ραντεβού. Ως επαγγελματίας δεν άφηνα φυσικά τον εκνευρισμό μου να επηρεάσει το ραντεβού, αλλά όλο αυτό με κουρασε . Πόσο μάλλον όταν διαθέτω λίγο χρόνο για συναντήσεις και καταλήγω με νεύρα μες τη κίνηση . Ναι, οπότε έτσι όλοι κερδίζουμε . Βέβαια κάνω ραντεβού και εκτός Μοσχάτου αν κάποιος θέλει , αλλά με τις κανονικές μου χρεώσεις. Για τις δύο εβδομάδες, θα ενημερώσω εδώ . Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια , ευχαριστώ και όσους βλέπω
σταθερά και για την προτίμηση που μου δείχνουν τόσα χρόνια.
![]()