Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Μια επισήμανση όμως , καλοπροαίρετη, θεωρώ οι Βραζιλιάνες που έχουν τεράστιους γλουτούς και πέτρα , είναι αποτέλεσμα πλαστικής ΚΑΙ αναβολικών . Ακολουθώ στο ινστα μια Βραζιλιάνα προπονήτρια η οποία προπονεί κοπέλες σε επαγγελματικό επίπεδο. Όταν ανεβάζει φωτο με τα κορίτσια στο πριν και μετά , καταλαβαίνεις γιατί το πριν το δικό τους δε μπορεί να γίνει όπως το μετα , χωρίς πλαστική παρέμβαση . Ναι τα squats χτίζουν γλουτούς αλλά πρέπει να υπάρχει και μια γενετική για το μέγιστο αποτέλεσμα. Όταν η γυναίκα έχει φλατ πλαδαρό πισινό , βελτιώνεται με αυτές τις ασκήσεις κατά πολύ αλλά δε γίνεται ποτέ σε επίπεδο να ακουμπάς ποτήρι όπως λέω εγώ , χωρίς παρέμβαση . Ή ένα άλλο παράδειγμα, στυλ Καρντάσιαν, οκ δε θέλει πολλή σκέψη ότι αυτά τα μικρά ποδαράκια με αυτούς τους γλουτούς "μαξιλάρια" είναι αποτέλεσμα πλαστικής, διότι squats σημαίνει ΚΑΙ μεγάλα πόδια (τετρακέφαλοι ) . Έχω βιώσει τραυματισμο μεγάλο με τα κιλά που σήκωνα , σταμάτησα , ξανά ξεκίνησα . Αυτή είναι η προσπάθεια που αξίζει πιο πολύ για μενα , όχι οι εύκολες λύσεις. Με αφορμή αυτό που έγραψες ήθελα να πω τη γνώμη μου , δεν σε αποπαιρνω